en vecka kvar...

sen blir det nattåg hem till småland efter att ha avklarat (förhoppningsvis iaf) första halvan av VFU'n. Ska inte hymla med att jag önskar att jag hade varit hemma i helgen och gått på Babar igår samt firat Ck och Emma idag, have fun friends! Be the partyanimlas i know you are :) Själv samlar jag mig för att orka dagen, är sjukt trött... men säg den som inte har blivit piggare av kaffe, godis och snus? :)

Klappat och klart!

Nu har jag varit och skrivit på kontraktet för lägenheten, så jäkla gott att ha det fixat!! :) Nu hoppas jag bara på att jag får tillgång till den ett par dagar tidigare så att jag kan få in alla mina saker där innan jag åker hem igen.

Btw, Annika är en sjukt bra sambo, jag kommer hem och det är städat och som om att det inte vore nog lyckas hon peppa mig att sitta och skriva på en av rapporterna, väldigt välbehövligt :) Stort tack sambo!

Kan även skvallra om lite glamour på skolan. Hockeyproffset Mikael Renberg har börjat studera till sjukgymnast på LTU, hur ballt är inte det?! Eller bara jag som är kändiskåt? (det mest troliga är det sistnämnda alternativet)

Snart blir det träning med Pepp, välbehövligt efter ännu en regnig dag här i Luleland!

Regn, regn och åter regn

Ska det aldrig ta slut? Vareviga morgon när jag vaknar ser jag bara en grå jävla himmel och regnhelvete som smattrar mot gator och torg. Tänkte för mig själv... vad är det värt att investera i nu? Vad kan jag ha användning för i ett fucking jävla land som bara pissar ut regn på sin befolkning. Jooo, det ska jag säga dig, ett par gummistövlar är precis vad man investerar i när man bara har med sig ett par gympaskor (med femtusen hål i), ett par klackar och ett par vita tygskor till Luleå, som var så "fint och varmt förra hösten"... Hittade ett par som jag hoppas är någorlunda vattentäta (ja, ni hör vilken optimist man blir av att aldrig se solens strålar) på Skopunkten idag.

Hittar ingen bildjävel på dem, men de är inte så märkvärdiga. Svarta, halvlånga och med lite vid snörning där framme (punkt)

Inredning

Åhh jag vill åka till IKEA och ett H&M med inredningsprylar samt svänga förbi hemtex och bara shoppa loss på kuddar, nya sängkläder och kanske nya gardiner. Är hopplöst inredningssugen nu när jag har en ny lägenhet (kan tillägga att Jörgens ALLTID ligger risigt till också). Vill även köpa ljus, ljusstakar, blommor, måla en viss byrå vit och ta tillbaka min soffa från min bror... Men vi får se hur det blir med allt, det märks väl som allt annat :)

Kan inte fatta att jag har mindre än två veckor kvar på min VFU här uppe. Känns lite läskigt att tiden går så fort. Men samtidigt bra att dagarna är roliga och lärorika. Har dock ett par arbeten som måste skrivas och vill helst ha dem klart tills jag kommer tillbaka till Tranås, dvs helgen lär bli rolig för min del.

Nu blir det sängen. Hoppas att TryggHansa hör av sig ang. hemförsäkringen så att jag kan skriva på mitt kontrakt. Har jag inte hört ngt imorgon så får jag ringa så att jag kan gå till Lulebo på torsdag, vill ha min lägenhet NU!!! :)

Äntligen

är jag frisk och kunde igår köra första träningspasset på 10 dagar. Hur skönt som helst att få svettas ordentligt med spinning, ikväll blir det lite lugnare med yoga, men ack så behövligt :) Idag har vi haft städdag i samboland (kan tilläggas att alla torsdagar är städdagar), plus att jag har hunnit tvätta lite inför helgen och igår gjorde jag lite matlådor. Detta betyder att jag kan supa (lördag) och ligga bakfull (söndag) utan att behöva lyfta ett finger inför början av nästa vecka!

Praktiken rullar också på, känns sjukt lärorikt måste jag säga. Men kan inte fatta att vecka 3 snart är avklarad, inte långt kvar tills jag är tillbaka i Tranås med andra ord... :)

Fick även en pratstund med Sophy idag, lovely! Måste göras om snart!! :)

Det var väl allt för nu...

Hemförsäkring

Någon som har koll på vilken hemförsäkring som är bäst för en fattig student? Funderar på antingen länsförsäkringar eller folksam. Någon som har erfarenhet av ngn av dem?

Kontrakt

Så, nu har jag skickat efter kontrakt på den lägenheten som jag tittade på igår. Känns som om en sten har lättat från axlarna nu när bostaden är fixad! :)

Känner mig nästan
frisk idag. Bara lite hosta och snörvel kvar. Förhoppningsvis kan jag aktivera mig på något sätt i helgen. Blir galen av att bara ligga hemma!! Men får iaf lite tvätt gjort...

Jag i mitt lilla skrivbordskrypin i Samboland. Har på mig en av de nya tröjorna jag köpte på Monki i helgen.


Efter regn...

Kommer solsken... Det är dagens väder här i Luleå, men stämmer även in på mitt liv just nu. Vaknade igår och kände mig sjuk, var ännu värre idag - har verkligen varit en hemsk dag. Fattar inte att jag lyckades ta mig igenom den, men i vilket fall fick jag tipset om att gurgla i varmt vatten med salt. Jag tycker faktiskt att det hjälper mot halsontet för stunden iaf. Det är halsontet som jag tycker är absolut värst, så är överlycklig för minsta lilla lindring!

Solsken nr 2.
Har kännts lite hopplöst det här lägenhetsletandet. Har ständigt varit nummer två i kön på ett flertal lägenheter, men har inte fått dem. Men idag såg jag att jag har fått erbjudandet om inte mindre än 2 lägenheter. Jag var och tittade på den ena idag, som jag tror att jag ska ta, helt ok liksom. Men ska se om jag kan åka och titta på den andra imorgon också... Men lägenhet har jag ju kirrat i vilket fall!! :) Wihooo!!

Solsken nr 3.
Luleå Tekniska Universitet firar 40 år i år. Det firas med en endagsfestival för endast 200:- med band som Sahara Hotnights, Moneybrother, Mowitz m.fl. den 17 september, ska bli så jäkla kul!! Under dagen kommer det att vara en del komiker som uppträder, på em/kväll uppträder banden och sen på natten är det flera "större" dj's på STUK. :)

synd om mig...

för jag börjar att känna mig sjuk!! INTE bra när man har praktik. Ska bara lämna in min cykel för lagning av punktering, samt gå förbi ICA och fylla på alvedonförrådet, sen blir det horisontalläge hela kvällen. Buhu!! Kan även tillägga att nu har praktiken dragit igång på riktigt. Känns som om jag inte kan någonting, men får väl försöka plugga lite under kvällar och helger så löser det sig nog...

Unik

Ska snart dra mig ner till Unik som är ett av de fräschare caféerna här på Porsön. Såg att de serverade brunch till klockan 16.00 idag, muma.. lär ju bli något från det idag :) De har även en del spel där, så det lär bli en omgång alfapet om jag känner oss rätt :)

Förmiddagen har bestått av en morgonpromenad och sedan tre avsnitt av En andra chans. Blir helt tårögd och sjukt imponerad samt motiverad när jag får ta del av dessa människors liv. Jag tror att det är på torsdagar som det sänds, så håll ögonen öppna.

Igårkväll såg jag förresten filmen Du kommer att möta en lång mörk främling, av Woody Allen. Riktigt mysig film som frambringar en hel del skratt (men inte det där hysteriska som Baksmällan framkallar). Kan verkligen rekommendera den för regniga höstdagar framöver!


shopping

Började dagen med spinning, mycket duktigt efter gårdagens mördarpass i gymet tycker jag, lär inte ta mig ur sängen imorgon eftersom jag inte har spinnat på hela sommaren.. jippie! Men det är bara att dra igång de gamla vanorna igen :) Resten av dagen har spenderats på stan. Har shoppat loss lite på monki och hm. Men hittade även en egen powerring på gina. Har kollat in den flera ggr tidigare, men då har den inte funnits i min storlek... tro fan att jag gick och köpte en som var en storlek för stor idag istället... aja, hellre det än för liten :)


RSS 2.0