icke kontaktbar just nu...

Varför ska det alltid vara något som krånglar?? Nu verkar hela telias nät här upp i Luleå (vet inte hur det är i övriga Sverige?) vara nere för tillfället. Så jag kan varken ringa eller skicka sms, och inte heller ta emot samtal. Dock kan jag få sms, och jag kan se när jag har missade samtal. Inte alls kul, hoppas att det löser sig snart. Kollade på telias hemsida men där fanns det som vanligt ingen information att hämta. DUMMA TEKNIK!!

Som pricken över i har jag haft ont i handleden hela dagen, kankse dags att besöka en läkare.. men när ska man få in det i schemat? Gah!!!

Har dock haft en sjukt bra lördag i goda vänners lag med underbar matlagning (och den godaste cheesecaken hittills!!), promenad och sedan utgång. Kunde inte ha blivit en bättre kväll :) Tack tjejer!

klant!

Imorse var jag superduktig och släpade iväg mig på morgonspinningen :) Orkade dock inte ta med mig lunch till skolan så tänkte att jag kunde cykla hem och äta. Nu är det som så att vi har plusgrader här i Luleå denna underbara fredag, tyvärr blir vägarna sjukt j*vla hala, vilket jag fick erfara när jag cyklade i en kurva och gjorde en vurpa som det sjöng om!! Nu är det bara att invänta ett stort härligt blåmärke över hela höften, Jippie! Kanske kommer en bild förödelsen senare när den har fått lite mer färg...

älskar min...

nya pulsklocka! Är väldigt motiverande och förhoppningsvis kommer den hjälpa mig att släpa mig ur sängen imorgon och gå på morgonspinningen :) Här är en bild på den klockan som jag har!



Imorgon blir det fredagsmys på kvällen och shopping efter föreläsningar hela dagen. Ska åka in till stan och kolla runt lite, lyckades ju sälja böcker idag för 600:- så pengarna börjar ju rulla in nu ;) haha.

Leila bakar

Har varit på spinning och svettats som stekt bacon, herrejävlar vad synd om människan som satt bredvid mig! Kontrasten till detta är att jag nu sitter och kollar på Leila bakar som går på Tv4+. Leila, kan du inte ge mig dina underbara Bounty cupcakes, ärligt talat så sitter jag näst intill och dregglar nu! GE MIG!!!! Måste provas! :)

När jag blir stor vill jag ha ett kök som Leila och baka lika gott =)

Visst ser de helt underbara ut, Bounty cupcakes! =)

 



CSN

Äntligen trillade pengarna in igen :) Men bara att betala räkningar.. tur att kurslitteraturen redan är betald och att den boken som jag inte hade beställt (och ingen annan i klassen) var slutsåld så tror inte att den kommer vara avgörande i kursen, jippie! Kanske blir en sväng på stan och spana längdskidor trots allt :)

Ikväll blir det lite spinning, ska bli skönt att röra på sig. I helgen ska det bara vara ett par minus här uppe så jag hoppas på en fin dag och kanske en löprunda :) På lördag kväll är det något lokalband som spelar på STUK, hoppas att det blir trevligt.

Nu blir det en härlig smootie, har börjat sukta efter dem igen. Så himla gott och nyttigt! :)

Entourage

Jag vet, jag är ca 7 år sen, men men... NU har jag i alla fall börjat kolla på Entourage, streamar så att jag ser från första avsnittet, inte kul att hoppa in mitt i. Jävlar vad nice det är att ha en bra serie att följa igen när inget annat går! :)

Puss


2011-01-25

Måste ha kaffe, måste först orka ta mig bort till köket och göra kaffe... Är sjukt seg idag!!! Blir inte bättre av att gå på en för tillfället ganska så orelevant föreläsning samt få reda på att vi eventuellt har muntlig examination i något som vi inte ens har gått igenom, GAH!! Så denna dag handlar om smärta i alla dess former...

Ska dra och träna överkropp med Lina lite senare, passar väldigt bra då jag har fått ont i mitt vänstra knä. Vill inte skada mig nu när jag verkligen har kommit igång med träningen! Förra veckan var riktigt bra:

Måndag: Spinning 75 min
Tisdag: Gym överkropp
Onsdag: Vila
Torsdag: Spinning 60 min
Fredag: Löpning 7 km
Lördag: Cardio Crossfit 1 h, Promenad 2 h
Söndag: Indoor Walking 45 min

Vilade igår igen och idag får benen också vila. Hoppas att jag kan köra spinning imorgon och komma igång igen :) är supersugen på att springa vårruset, tjejmilen och skaffa mig ett par skidor och köra vasa loppet. Får se hur mycket som kan genomföras :) Om det är någon som har ett par längdskidor liggandes är jag intresserad av att köpa :) är ju så himla dyrt att köpa nytt och vill inte lägga för mycket pengar på en ny hobby som lika gärna kan dö ut efter en vecka...

hej seg veckostart med lilla huvudvärken på besök...

Usch, har varit sjukt trött idag. Huvudvärk hela eftermiddagen på det = inte kul. Men har ändå fått undan en del plugg idag så + till mig :)

Pratade med Sofia för en stund sedan, var alldeles för länge sedan vi snackade!! Är så sjukt glad för din skull att du ska få ut och resa, kommer att bli awesome!!

Men här kommer en bild från maskeraden (som ej varade så länge) från den 14-01-11.

Asterix i egen hög person, självklart är Idefix också med :)


när ödet slår tillbaka

herregud säger jag bara... detta inlägg blir så j*vla ironiskt om man läser det föregående...

Malin och jag skulle åka in till stan idag. Eftersom att vi skulle få vänta på bussen bestämde vi oss för att vänta inne B-huset på skolan. Där pågick en mässa med företag som vill locka unga studenter. Ett av de företagen var Anticimex som bjöd på gott godis, men även en tävling. Vem som kunde få ut flest ord ur ordet "anticimex". Malin och jag antog utmaningen, sket i den första busstiden och satte igång. Var ganska nöjda när vi var klara och drog in till stan.

På stan bytte jag pulsklocka så nu är jag inne på nummer fyra. Fick lägga till lite pengar och bytte upp mig till en annan (som för övrigt fungerar). När jag skulle dra kortet vågade jag knappt titta, man är ju inte lite fattig så 680:- skulle bli ett stort hål i plånboken, men det fick gå.

När jag kommer tillbaka till skolan får jag ett samtal, det är en av anticimex snubbarna som ringer och berättar att jag har vunnit ett pris i deras tävling. När jag går bort till dem och hämtar det visar det sig vara kontanter på en summa av 680:-, är inte det fucking, jävla otroligt!!! Gissa hur glad jag blev, jag mannen en stor kram och studdsade iväg som en liten solstråle. Malin vann självklart samma pris, och vet ni, delad glädje är verkligen dubbel glädje :)

Senare på kvällen
spelade vi Alfapet. Malin och jag var i samma lag, ni kan ju gissa vilka som vann ;)

When Karma kick your ass!

Alltså ärligt talat, den senaste tiden har varit helt jävla sjuk. Jag börjar verkligen tro på Karma, det finns något som jävlas med dig när du syndar för mycket. Exempel på det är:

* Tydligen hade jag glömt att anmäla mig till tentan som vi hade den 10/1, det resulterade i en del magknip och stress/oro. Till slut fick jag skriva tentan, wihoo!

* I fredags fick jag upp mer mat än jag fick ner, fattade inte först vad det var som hände, men sen förstod jag, KARMA!

* Samma kväll tappade jag även mitt bankkort + mobilficka. Dock fick jag tillbaka det på lördagen av världens snällaste kille, tusen tack igen! (Karma valde att bara hytta med fingret mot mig efter fredagens bravader.)

* I måndags klockan kvart i sju på morgonen när jag satte i kaffebryggaren gick en propp, hela jävla lägenheten blev svart. Damn! Kunde ju inte göra något, fick åka till skolan i ett risit skick inför kursintro.

* När jag kommer hem på måndagen är elen tillbaka (efter ett ofrivilligt samtal till SOS), men dessvärre har jag inget varmvatten. Ringer på tisdagen till vaktis, tydligen är det en vattenläcka. Jaha, och när fan hade du tänkt att berätta det för mig då??

* Fick en pulsklocka av min snälla, rara pojkvän i julklapp. tyvärr fungerar den inte på mig så nu är det den tredje pulsklockan jag får åka in och byta idag. Vad gör jag egentligen med dem??

Jag kan bara nämna andra händelser som det med skruvarna till min TV, punktering på cykeln efter 18 h i ägo, ALLA JÄVLA TVISTER MED SKATTEVERKET OCH FÖRSÄKRINGSKASSAN, sjukt jävla dyr studentlitteratur. Ja listan kan bli oändlig.

Men jag säger som Doris i Hitta nemo, Fortsätt simma, fortsätt simma. Vad annat kan man göra :) Detta är ju bara små i-lands problem. Men de stör min vardag i alla fall. Ska väl dra igång lite kaffe nu, håll tummarna för att det inte går en propp...

TENTA!!

Tenta, check! Nu är det bara seminarie imorgon och rapporten klar (vill helst vara klar innan klockan tolv på fredag, sen blir det fanta och rosé). Men det skönaste är över, tentan, trots dramatiken att jag inte var anmäld. Inte bra att ha sista anmälningsdagen den 28 december mitt i allt jul och nyårsstök... Nu gäller det bara att hålla tummarna för att tentan gick vägen.

Jul och nyår var bra i gda vänners lag...

Lätt snyggaste tjejerna i stan :)


RSS 2.0