hemfärd till Luleå

Nu går det inte att skjuta på det längre, idag är det dags att ta nattåget upp till Luleå igen. Kan inte påstå att motivationen är på topp, vill mest bara vara här och leva tillsammans. Det blir ju så mycket bättre då :) Men nu är det bara en månad kvar och sen flyttar jag ner till Tranås över sommaren. Bara ett X antal tentor och seminarier att ta sig igenom med andra ord. Fast det ska självklart bli superkul att träffa alla superkvinnor där uppe, det får man inte glömma! Och från tidigare erfarenhet så vet jag att det alltid känns väldigt bra när jag väl är där uppe... det är bara dessa uppslitande farväl som är lite jobbiga!

Dags att ta tag i dagen. Blir lite stughäng med familjen och eventuellt en promenad med Mirre, får se om vi kan få ihop något :) Måste ta tåget från Tranås 15.45 till Linköping... om ingen vänlig själ vill köra på mig vill säga!

Btw, var på Cheap Monday försäljningen igår med Mammi, hittade ett par shorts till, halsband, en tröja och kalsonger till mannen. Får nog vara nöjd nu för den här gången :)

Puss

the Royal wedding

Idag är dagen D i London. Prins William får sin Kate och medierna gråter av lycka. Roligt att kolla på alla klänningar, men i övrigt klarar jag mig utan det :) Men fattar inte hur vissa av hattarna sitter fast på deras huvuden?!

Har haft en mysig morgonpromenad med Helle och Sara. Så kul att komma hem och träffa alla! Nu blir det förhoppningsvis en sväng ut till stugan och lite häng där. Lite kallare väder idag men man ska nog kunna hitta annat att sysselsätta sig med. Är så sugen på att köpa blommor och fixa och dona. Men det får vänta tills man kommer hem i juni tror jag...

Puss

cheap monday sale

Är det någonstans som det händer så är det i Tranås. Nu är det lagerutrensning för Cheap Monday här (surt att de försvinner bara) och ett par jeans kostar 100:-, linne 40:-, jeansjacka 80:- etc. Igår var öppningdagen, jag var där vid tolv och det var galet med folk. Funderar på att gå dit idag igen... Förhoppningsvis fyller de på med nytt hela tiden! :)
Hittade fyra linnen, underkläder, ett par jeansshorts och en jeansjacka.

Just det, min korta vistelse förlängdes med några dagar :) Men har suttit med på föreläsningar både tisdag och onsdag och idag har jag och Lina gjort ett fyrasidigt arbete över skype. Internet är fantastiskt :)

Nu måste jag nog snart ut och utnyttja det här underbara vädret :)

Jeansjackan jag köpte och ett av linnéna :)

Tranås

Nu är jag hemma i Tranås igen över påsk. Så himla skönt att få lite andrum från skolan. Ska verkligen ta den här helgen off och bara andas och ha lite kul med vänner, familj och lover. Har redan fått fina presenter och även lite fika hos mami och papi :) Imorgon blir det en löprunda och en sväng på stan med Frida. På kvällen blir det fest med tjejerna och sedan Babar för spelning med Ass and the Frenchmen. Blir nog rikgt kul! Fast först ska jag börja dagen med mysfrulle :)

Ha en fin påsk winelovers ;)

Puss

sista minuten!

Åhh varför är jag så seg och sätter mig här och skriver när jag egentligen borde sätta mig och packa klart det sista?! Men har packat det mesta iaf... Gjorde en god linsgryta med potatis också mitt i allt packande :) Är mest sugen på grytor/soppor och andra varma, lättuggade rätter när jag är sjuk. Värmer så skönt ner i hals och mage!

Nej Cajsa, dags att återgå till packandet!! Snart kommer Elin och Annika och sen blir det en sväng förbi willy's för lite nödproviant inför den 18 h långa tågresan. Det är man fan värd!

Puss!

sjukling dag 2

Varför kan jag inte bara få vakna upp och vara helt frisk? Har jag så dålig karma att jag måste bli sjuk nu? ehh jaa efter helgen så kanske jag behöver sättas på plats lite, men fasen vad surt det är!

Fick tentaresultat idag och det gick super :) Men eftersom att den praktiska gick som den gick så blir det som det blir... vettigt va? ;)

Nu måste jag packa och egentligen plugga lite (eller så skiter jag i det och skyller på min sjukdom). Är gött att jag åker hem ihop med Annika så att man slipper åka själv när man mår såhär! Stackars henne att behöva höra på mitt gnäll i sisådär 18 h... nee, jag ska försöka att inte vara en pain in the ass!

Bara yta?

Har suttit och lipat till Trinny och Susannah, igen! Tänk vad så "lite" som kläder, ny frisyr, lite smink och två härliga brittiska kvinnor som säger det man behöver höra faktiskt kan göra. Det gör att jag känner mig mer pepp på att göra mig snygg till vardags som till fest. Är det en svensk grej att man inte får sticka ut för mycket och vara för stylad? Folk vänder sig om på gatan och tänker: Vem fan tror hon att hon är? Bara för att man har klackar och klänning en tisdag... Näe, även om jag sunkar ned mig vissa dagar... så ska jag göra mig snygg de dagarna som jag känner för det. Jag tror att det är väldigt bra för min egen skull. Men även för förhållanden. Ärligt talat, vem vill vara ihop med någon som ligger i en "one-piece" hela dagarna med ena näven i chipspåsen och den andra zappandes bland kanalerna på TV? Känner hur magen växer på mig bara jag tänker på det! Då tas jag hellre för snygg men ytlig i detta svenne-banan-land!

Idag är jag dock fan inte vacker, är dunderförkyld och småfebrig. Kompisarna satt och kastade smått oroade blickar på mig hela föreläsningen, DÅ är det illa. Haha, men men, det går förhoppningsvis över för jag har tryckt egengjord broccolisoppa, te och alvedon.

Imorgon åker jag hem till Tranås för att fira påsk med nära och kära!! Längtar efter ALLA mina darlings!! önskar dock att Sofia kom hem över påsk, men vi ses ju till sommaren iaf :)

Puss lovers! <3

födelsedagsfest!

Idag är det fest hela dagen lång! Började dagen med spinning (inte så mkt fest) och fick även agera flytthjälp efter det (inte så mkt fest det heller). Men sen nu vid två ska vi ses och spela ölbrännboll och annat roligt för att fira Lina! :) Senare på kvällen möts vi upp igen för fest och utgång, ska bli så jäkla kul :)

nä, nu är det dags att ta tag i livet... diska, äta, städa och plugga, hua!

bokens dag?

Idag har varit en alldeles strålande dag här i Lule! Får hoppas att det håller i sig resten av veckan bara! Lunchade ute med gänget på en gräsplätt, det var VARMT och det avslutades på bästa sätt, med en glass! På vägen till slemmis för att inhandla den lille dyrgripen stannades jag och Malin av tre kvinnor som hade biblotikarie banderoller på sig. De berättade att det var bokens dag (har jag för mig iaf) idag och att de därför står och delar ut gratisböcker och lite läsgodis. Boken som man fick ska sedan skickas vidare till någon annan att läsa, underbart va? Jag gillar sådana här grejer som man skickar vidare... spännande att se vart det hamnar!

P.s. älskar när det är "Love in the air" bland mina nära och kära, delad glädje är dubbel glädje, eller vad säger man? :)

Grattis min prins!

Idag fyller min fina kille år, är lite ledsen för att jag inte kan vara hos honom och fira detta :( Men om en vecka sitter jag på nattåget så då får vi ses i alla fall! :) Måste bara komma på den perfekta presenten... gah! Att det alltid ska vara så svårt!

Nu ska jag fortsätta hejja på Skellefteå som precis gjorde mål i den fjärde finalmatchen mot Färjestad. Goo Norrland!

Nu är det vår =)

Äntligen börjar våren ta sig upp hit till Luleå också! Man hör hur det bara rinner vatten från taken efter att solen har legat på ett par timmar. Är ju en del som ska smältas bort så det tar ju sin lilla tid... ^^

Har vart på spinning idag och sen suttit ute och solat en sväng! älskar när fräknarna börjar komma fram, då vet man att det är vår! Ikväll blir det klarckarna i taket på STUK tillsammans med en massa classmates =) Kan väl inte bli annat än trevligt en kväll som denna.

Nu ska jag vila mig lite iform innan partymusiken börjar dunka i högtalarna, ciao!

Twilight kurs?

Fick igår reda på att vi på Luleå Universitet kommer att ha en sommarkurs som heter något i stil med: Från dracula till Twilight. Alltså ärligt talat, finns det en sådan kurs jag kan läsa i sommar så vore det ju fett nice att pyssla med det i sommar och bara jobba 50% eller något... :) Kanske ska ringa någon "vuxen" och diskutera förslaget lite... hehe.




TV-tips!

Kolla på Trinny och Susannah som sänds på Tv4+ där de stylar om svenska kvinnor. Ikväll är de i Karlstad och man kan inte annat än le, underbart att se hur mycket så lite kan göra för dessa kvinnor! (och då pratar vi inte bara om utsidan).

(Kan tillägga att Anna Skippers program "Du är vad du äter" börjar på torsdag kl. 20.00 på Tv4+, can't wait!!)

wihoo!

Idag fick jag mina böcker, men när jag slängde mig på sängen för att ligga och läsa lite så har ju självklart sänglampan gått sönder! Gah och jag som har vart på stan idag... är nog lampa nr 6 som inte fungerar... dags att göra något åt det kanske? Tur att vi går mot ljusare tider iaf ;) På tal om det var det nog första gången på länge som det regnade i Luleå idag. Och som det har regnat... men men, en ursäkt för att ligga inne och slappa lite till! :)

P.s. Frida, jag saknar dig med och vill se dig också IRL!! :) PUSS!


telefonsamtal

usch.. hatar att ta jobbiga telefonsamtal... men de måste göras :/ saken blir inte heller bättre av otrevligt bemötande. Tvi vale!

hemma igen...

efter en helg i Svanstein med ett X antal mil bakom mig i längdspåret. Fy fasen vad kul det är att åka! Är så glad att jag har hittat en ny hobby som jag tycker är rolig :) I fredags hade vi dock lite problem med att hitta rätt så blev ca 2,5 mil vilket kändes eftersom att jag bara har åkt skidor en gång den här säsongen och det var ca 5 km. Men kändes sjukt bra med tanke på omständigheterna. Men ska nog inte träna triceps på ett par dagar... hehe.

Fick köra bilen fram och tillbaka, sjukt kul att få köra lite bil igen! Blev även årets glasspremiär med den nya sorten pärondaim. Tyckte att den var riktigt god så jag föredrar nog den framför den "vanliga".

Nu blir det lite söndagsfilm och sen sömn för att ladda inför en ny vecka full med plugg och dugga!

Natti!

Utsikt över sjön som vi åkte runt idag :)

Gjorde ett litet turiststopp vid Polcirkeln

Sjukt sliten tjej, men den bjuder jag på. Glass och snygg träsam i bakgrunden :)


RSS 2.0