Bokat och klart

Har bokat tågresa till Tranås i påsk nu. Hittade biljett tur och retur för 1000:- tycker att det var helt ok så bäst att passa på! Hoppas att tågen går då. Kan väl inte bli snökaos i april som hindrar tågen, eller?

Är något fruktansvärt trött. Det har varit plugg hela helgen. Även lite träning, så otroligt skönt att komma igång igen. Vill varje dag! :) Nu blir det sängen så jag är pigg och glad för imorgon kan ni inte ana vad jag ska göra...

PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!

Men ska plugga med Lina, alltid roligare att vara två :) Får slå våra smarta hjärnor ihop så kommer det gå galant!

bönor = trasig mage

Att jag aldrig ska lära mig. Jag kan helt enkelt inte äta vita bönor två dagar i rad. Om jag gör det måste det finnas tillfälle för att lägga en och annan fis. Inte gå en hel dag i skolan och "hålla igen". Det har jag gjort idag och efter tre fick jag såna sjuka magkramper. Jag blev aldrig nödig eller fisig. Det bara krampade som åtahelvete! Blev kallsvettig och likblek och var tvungen att gå hem och strunta i träningen. Nu känns det bättre... Men kommer småkramper då och då. Stackars mig, ska ringa ett samtal och få lite tröst nu. Plus att jag är väldigt sötsugen med, fan fan fan vilken skitdag!

nu ger vi allt, och lite till...

Det känns som om jag snart kommer att kvävas. Att veta att det väntar ett X antal föreläsningar fulla med ny information som ska in i min lilla hjärna gör mig lätt illamående. Idag hade vi sista föreläsningen om neurologi. Riktigt usel föreläsare med NOLL förståelse för oss studenter. Börjar med att säga "Det här är jättesvårt", till att avsluta "Det här är inte så svårt" med en hel klass gapandes som fågelholkar framför sig. Det kanske inte är svårt för DIG som har hört alla ord tusen gånger. Men för oss som aldrig har hört dem innan och bara höra dem swischas förbi lite snabbt utan förklaring tycker att det är ett helvete. Hopps att vi får göra någon form av utvärdering efter det här, Du må kanske vara en bra läkare, men som föreläsare borde du lära dig ett och annat!

Så med detta sagt, jag kommer eventuellt inte att vara kontaktbar innan den 19 mars. Jag går alltså under jorden, ring endast i nödfall (inte du Jörgen) om du inte vill riskera att få höra ett psykbryt.

XOXO LaCaya

Helt slut...

Har nu skrivit av de anteckningar som jag missade från föreläsningen igår. Tack SJ för att jag missade vad som känns som en av de svåraste föreläsningarna hittills. Men det går inte att göra något åt det, bara att bita ihop och köra 110% fram till tentan!
Idag blev Elin, Lina och jag klara med vår rapport i alla fall. Men det skedde inte utan problem. Hade tydligen inte sparat det ordentligt (fattar inte vad som hände??), men i vilket fall så fanns inte vår finjustering av rapporten när vi skulle maila det till vår föreläsare. Som tur var hade vi skrivit ut ett original som vi kunde utgå ifrån. TACK GODE GUD!

Fick med mig en hel del saker hem från Tranås. Känns lite mer hemma här uppe nu med ett par tavlor, bordsduk, badrumsmatta etc. Pappa sponsrade även med de bästa vantarna någonsin. Kom till sin användning direkt då det är fucking cold up here. Snoret fryser, men kanske lika bra det. Då rinner det inte när man är ute i alla fall :)

Hade en toppentid hemma. Mycket filmmys men även lite snowboard som faktiskt gick helt ok, trots att jag inte har åkt på fem år! Men saknar redan J. Men vi ses ju till påsk igen och innan dess har jag sjukt mycket att göra så tiden lär flyta på bra ändå...
Var dock väldigt kul att träffa tjejerna här uppe igen och komma igång med plugget, blev ju inte sådär överdrivet mycket gjort i Tranås. Kom fram till universitetet tio minuter innan seminariet började, snackade om att hemresan var på håret ;)

Nu blir det att laga mat för imorgon, sen stupa i säng!

försening på försening på försening

Ja, så har ungefär min dag sett ut. Men jag hade i alla fall inga inställda tåg! Man får vara glad för det lilla :)

Fick nyss reda på att jag har seminarium imorgon, Opps! Hade jag totalt förträngt. Men det är inte så mycket att förbereda. Tyvärr missar jag även ett par föreläsningar. Men kan förhoppningsvis skriva av de andras anteckingar och försöka förstå med hjälp av dem... Men surt är det! Min perfekta tidsplan förstördes för lääänge sedan!

Fick i alla fall en plats i en sovvagn. Men det är en mixad så det är jag och tre killar. Hoppas ingen snarkar i natt. Men är i och för sig så utmattad att det nog inte spelar någon större roll. Lär sova som en stock!

Snart i T-town

Sitter på tåg nr 2 av 3 nu under min resa till Tranås. Nattåget gick hur smidigt som helst och hamnade med några jättemysiga töser som jag satt och snackade med till 00.00. Fick även undan lite plugg så känner mig ganska duktig.

Det enda jag hatar med att åka tåg (förutom risken att hamna brevid någon riktig idiot) är att varje gång tåget åker genom en tunnel, vilket är vlädigt ofta, så får jag sånt djävulskt lock för öronen. Känns som om att hela trumhinnan ska spricka :/ INTE OK!

Nu ska jag dra i mig lite mer choklad. Sen blir det att vänta på Mjölby station i 40 min innan jag kan ta pendeln till Tranås. Där väntar förhoppningsvis min boyfriend på mig :)

På lördag hoppas jag att vi ses i Tranåsnatten!

Alla hjärtans dag

Då var dagen här. Dagen som är så älskad och hatad. Men jag tycker om att ha en dag då man skänker extra kärlek och omtanke till de som står en nära. Visst, man ska kanske göra det varje dag. Men vi behöver alla en liten påminnelse ibland.

Började dagen med skype och Jörgen, snart får vi ju träffas iaf... Men tråkigt dagar som denna då man gärna vill vara tillsammans.
Sen blev det en långpromenad på två timmar med Frida. Jättefint väder här idag så det var super! Nu är jag hemma och borde plugga, ska göra det snart... Har lagat pannkakor och lyckdes slänga upp den i luften och vända den. Ganska coolt om jag får säga det själv ;) haha.

Ikväll blir det Alla <3 dag middag med tjejerna. Ska bli mysigt! Men nu, plugg och tvätt...

Happy Valentine day sweethearts!


shopping tar på krafterna!

Igår blev det ett och annat glas i manligt/kvinnligt sällskap. Sen Skype med killen till halv tre. I morse ringer killen och väcker vid halv nio. Har bestämt träff med kompis på stan klockan 10. Resultatet av detta är en rolig kväll/dag. Men LITE sömn. Men nu har jag tagit igen mig med en tupplur på två timmar :)

Kan ju inte hålla i pengarna när jag går på stan. I och med att det är rea äver hela stan så känns det ju kanske inte så illa när man köper något. Men måste hålla igen lite i fortsättningen. Blev dock ett par byxor och en tröja (rea), sporttop, muffinsformar, fruktkorg, godis och alkohol :)

Nu ska jag
försöka ladda om för en kväll med tjejerna, melodifestivalen och lite öl & mat :)

"ledig" dag!! :)

Idag är det ledigt, så jäävla gött! :) Även om jag kan sova till tio så vaknar jag självfallet klockan åtta, hyfsat pigg och kan inte somna om.. men då blir det bara att utnyttja dagen mer!
Ser ut att kunna bli en riktigt fin dag här, solen skiner och jaa... det är väl det som blir så fint med dagen...

Vid elva ska jag gå på Bodybalance med Annika. Sen blir det sexmässa för studenter i Ljusgården. Haha, Can't wait! Annars blir det mest plugg hela dagen, men ikväll ska jag med Jonas på fest med teknologerna, spännande! Skulle gärna röja loss lite idag. Men måste vara ok så att jag kan åka in till Lagerhouse med Annika imorgon :) Vill hitta lite saker som piffar upp lägenheten...

Från idag, till igår... Jag har tidigare nämnt att jag har haft problem med den TV:n som jag fick hem för över två veckor sedan. Det fattades skruvar till att kunna skruva fast TV:n i stativet, och den är så tung att den inte kan stå utan dem, tippar bara åt alla håll och kanter :( I onsdags skickade jag i vilket fall iväg ett välformulerat mail som bland annat innehöll ord som Reklamationsnämnden etc. Igår ringde de upp från Expert och sa att jag skulle få 500:- i kompensation. Men skruvarna kommer ev. innan fredag NÄSTA vecka. Alltså, detta är ju bara ett riktigt jävla skämt! Men gott med lite pengar. Åker ju hem på tisdag så det spelar ju inte så stor roll att jag får skruvarna så sent...

Nu när jag åker hem har jag (mammi) fixat en läkartid hos Finn för att kolla handleden. Gör faktiskt lite ont i den nu och den begränsar verkligen träningen...:( Vill ju inte gå runt med en lindad handled resten av livet...

Ska aldrig mer dansa nykter!!

Igår frågade Annika om jag ville följa med på Aeorobic Dance. Tänkte att det kunde vara kul i och med att det var samma instruktör som på Afrodansen och den är ju skitkul! Men kunde på detta pass konstatera att jag aldrig mer ska dansa nykter. Jag var på riktigt sämst i hela salen, det passar väl som bekant inte ett Lejon. Så med tio minuter kvar måste jag lämne salen (tillsammans med Annika och en taktlös tjej till). Allt jag kunde tänka var, detta är en timme av mitt liv som jag aldrig kommer få tillbaka. Det var inte ens roligt för man varken hörde eller såg instruktören, och de framför var inte heller så jävla bra att man kunde titta på dem... Om någon hade filmat hade jag garanterat vunnit 10 000 dollar på AFV, LÄTT! Men nu vet jag att det passet inte är något för mig. Gillar bättre att ta ut mig själv på Cardio Crossfit, men ikväll blir det lite Bodybalance :)

Dags för en lång skoldag, men det blir det värt nästa vecka :)

lustigt blogg.se

Men det verkar som om att en del inlägg faller bort? Inte så kul kankse...

Om en vecka och 12 h är jag påväg till T-town. Hoppas på fest och roligt sälle :)

NU är det skola + träning till 110% som gäller!

Tips!

Lyssna på Lily Allens version av Womanizer!

goretex livet

Vet inte riktigt hur det stavas, men det handlar om funktionella kläder. Eller, det är inte bara kläder. Det är en hel livsstil som jag tidigare för mig själv hade tyckt var lite småtöntig. Men efter tre veckor här i Lule så är jag övertygad om att jag kommer bli en Goretex anhängare :) haha! Det är inte praktiskt att gå i stövlar med klack eller converse här, det är bättre att ha ett par rejäla vinterskor, bra jacka, vantar, mössa etc. Sen kommer jag nog att bli en riktig friluftsnörd, för hur härligt är det inte att glida fram över isen en solig vinterdag med långfärdsskridskor?

Nu ser jag mest fram emot skidresor, vandringar, ridning på islandshästar och andra ute aktiviteter, Cajsa + Goretex=sant!

Ikväll blir det
att kolla på Bröllopsfotografen. Har inte sett den tidigare så det ska bli kul! :)

Tack alla mysiga tjejer!

För en supermysig kväll! Gott att dricka lite vin igen (var på tok för länge sedan) och äta stora mängder ost och kex (även det länge sedan). Tråkigt dock att varken Malin eller Elin var med ikväll, men vi har som sagt tre år på oss att umgås :) Nu dricks det Resorb för att ladda om för morgondagen. Då blir det att åka långfärdsskridskor för första gånge, spännande spännande :)

Nu när jag
gick hem ensam i den stora skogen var jag tacksam för att de andra lämnade över vårt "vapen" till mig. Var en stor trygghet måste jag erkänna :) haha. Även om jag inte var lika sugen på att kasta det som vissa andra... ^^

Ser ut som en liten trollunge, men jag gillart :)

te mys :)

Förstår verkligen inte vart dagarna tar vägen. Det var väl måndag igår? Tydligen inte för imorgon är det fredag :) Ikväll hade jag tänkt att jag skulle hinna så mycket. Men nu sitter jag här vid datorn och klockan är halv tio. Jag har tvättat, lagat mat till morgondagen, dammsugit och satt upp mina gardiner som mamma skickade. Har börjat kolla lite på rapporten, vilka ämnen jag ska skriva om. Men hoppas att Lina och jag kan gå igenom det i helgen, skulle vara skönt att börja med det! Var naiv och trodde att jag skulle hinna så mycket mer... Kan även meddela att jag inte har fått några skruvar. Har nu mailat dem och sagt att jag vet att jag bor i Luleå, men såhär lång tid tar det inte att skicka saker och ting!!

Har gjort mitt
första pass i gymet idag. Lina och jag tränade, men måste erkänna att jag känner mig så mesig när jag står och tränar med 3 kilosvikter brevid stora grabbar. Men så får det vara :) Ska bli fit för Beach 10!

Imorgon blir det middag hos Amanda, mysigt! :) Ska nog eventuellt köpa med mig lite vin som man kan smutta på. Gottigt värre ;)

Gröt och Hästpojken

Har laddat med lite gröt nu så att jag ska orka den här dagen, slutar först kvart över fyra. Det blir mycket information som ska tas in! MoP har skickat paket från T-town med bl a Wii och dammsugare. Tror att de ringde igår från transportfirman men hade inga pengar att ringa upp dem för. Hoppas att de ringer idag igen och kan leverera paketet ikväll :) Sen HOPPAS jag att jag får de där jävla skruvarna idag!!

Ikväll spelar Hästpojken
här i Lule, ska dock inte gå. Tar och tvättar istället :) haha.

dags att klaga lite...

Måste bara klaga av mig lite...

  • Har fortfarande inte fått skruvarna, vad jag fattade det som så skulle de skickats i fredags, då tycker jag att de vorde ha kommit trots att jag bor uppe i Luleå... DÅLIG SERVICE!!
  • Min lilla handled mår inte alls bra. Knölen vill inte gå bort, så det blir bara att linda. I värsta fall får jag operera bort den, det var det tipset jag fick av vår lärare idag...
  • Mina skor har förfallit. Den vänstra börjar slitas upp i hela kanten och det är nästan lite pinsamt att traska runt i trasiga skor. Elin har dock ett par snygga som jag skulle kunna köpa av henne, men tyvärr har hon åkt till jokkmokk över helgen så får vänta till måndag med att prova skorna.

Avslutar med något bra. Fick min ToppHälsa tidning idag, små guldkorn som förgyller vardagen ;)

Minnen

Min nya morgonvän är p3, lyssnar jämt på det, speciellt på morgonen. Just nu spelar de Morrissey, vilka jävla minnen det väcker. Hultsfred, första året... vilket det nu var? Haha, sjuk konsert i vilket fall, eller ironisk minst sagt!

Ute snöar det som det alltid verkar göra här, ja ja, det är bara att vänja sig...

Har kommit fram till att jag borde införskaffa termos och kaffebryggare, kommer bli dyrt om jag köper en kaffe varje dag. Närmare bestämt 200:-/mån. Alltså 1000:- på en termin, med andra ord 6000:- under hela min vistelse här... Det kan man köpa en fin espressobryggare för :)


Bodybalance

Har varit i skolan hela dagen. Började dagen med en tysk föreläsare som hette Jäger i efternamn. Rolig och engagerad föreläsare, inte så jätteansträngande material heller. Pluggade däremot 12-18 i bibblan idag. Blir så ledsen på mig själv när jag upptäcker hur mycket jag har tappat. Men hoppas på att snart vara tillbaka i gammal form vad gäller anatomin ;)

På tal om form så var jag på ett nytt pass idag, det hette Bodybalance och påminner lite om Pilates, var bättre än det "riktiga" pilates-passet här. Men var inte så jobbigt. Så imorgon har jag bokat in mig på Cardio Crossfit, då jävlar blir det blodsmak i munnen :) Sen ska vi leka med Benjamin!

RSS 2.0