Vinterstudion

Började dagen med en morgonpromenad. Är glashalt på vägarna nu, men fortfarande ingen snö :) Men livsfarligt att cykla kan jag lova!! Kom hem för en timme sedan och har nu suttit och tittat på vinterstudion på svt1. Så himla mysigt att sitta och kolla på längd tycker jag :)

Nu ska jag snart sticka iväg och baka födelsedagstårta och knäckebröd. Hoppas att båda blir mumma. Har tittat lite på Leila Lindholms choklad och hasselnöts tårta :) Får återkomma med resultat på allt!

11-11-11

Tror att varenda bloggare har uppmärksammat dagens datum. Tyvärr missade jag 111111 kl 11.11, tycker att det är ganska kul att skänka en tanke på att sådant ögonblick :)

Dagen har spenderats på skolbibbland. Har suttit och skrivit på en uppsats om pedagogik, ganska kul fram tills att jag körde fast på sista uppgiften. Gav upp och gick hem, slöa framför tv:n och sen vart det bodypump för första gången här i Luleå. Ganska kul att gå på något nytt pass och köra igenom lite andra muskler :)

Snart blir det lite tv häng med tjejerna. Just nu sitter jag och lyssnar på gamla Kent låtar etc. Önskar så jävla mycket att jag hade en grann sångröst och kunde sjunga med (utan att slippa klagomål från grannarna). Men det kommer nog i nästa liv istället :)

En liten väderrapport från norr också. Kan stolt berätta att vi inte har någon snö ännu (men nu lär ju helvetet komma imorgon bara för det..) !! Panik bland skidåkarna. Men själv tycker jag att det gör inte så mkt, även om det lyser upp lite här i mörkret.

Den nya lyan.

Är äntligen installerad i den nya lyan, och som jag trivs! Mår som en drottning efter att mami och papi har hjälpt mig att få ordning på stället :) Ska visa före och efterbilder ngn dag så förstår ni :)

Har introducerats för de nya kurserna idag. Den ena består endats av en B-uppsats och den andra av tre större uppgifter. Blir mkt framför datorn i höst med andra ord. Men satsar på att bli klart med allt fram till jul så att man kan få lite jullov :)

Nu kommer tjejerna hit snart och ska inspektera och dricka te. Ha en mysig måndag lovers!

Så var det dags...

att bege sig upp till de norrländska skogarna igen :) Idag gjorde jag min sista dag på VFU:n, känns nästan overkligt vad snabbt 10 veckor kan gå. Är dubbla känslor med allt, men det är väl också bra på sitt sätt :) Är så tacksam att jag har fått möta så snälla och fina patienter som till och med ger mig presenter (ser mellan fingrarna eftersom jag är student, är väl oetiskt egentligen...). Igår bakade en dam en kaka med pepparkakssmak och lingon till mig, idag fick jag en present av en annan, hur glad blir man inte? Obeskrivligt glad kan jag säga! :)

Nu ska det sista packas... blir bara slöare och slöare med det där med att packa :/ Men nu så, nu ska jag få tummen ur :)

Den här lilla sötnosen fick jag :)


RSS 2.0