i Tranås!

Efter mycket om och men så är jag hemma i Tranås igen. Har efter en natt insett hur mycket jag ogillar min säng uppe i Luleå, är antagligen den som har gett mig mina sömnproblem för så gott som jag sov inatt har jag inte gjort på länge :) Eller så beror det på sällskapet! I vilket fall så var jag sex timmar sen, bara för att vi fastnade i Bastuträsk i en evighet!

Mission för dagen är att träna, plugga, luncha med päron, fixa lite på stan och få julstämning i lägenheten :) Har redan städat undan lite (även om det var nystädat när jag kom hem), blir ju snabbt skitigt med två personer på så liten yta. Vill verkligen få in en julgran här och göra ett pepparkakshus. Vi får se hur det slutar. Om jag lyckas kommer det bildbevis senare ikväll :)

Puss

såå trött

men imorgon bär det av hemåt. Fast kommer ju fram först på söndag iofs...

Har varit hemma hos mig med Malin och Lina. Kollat på "På spåret" och Skavlan m.m. ätit vår egen version av tapas och druckit lite vin och glögg. Känns som om jag redan har blivit bakis (även om det inte alls var många glas) Är det åldern som börjar spela mig ett spratt? Kanske bäst att ta en alvedon och resorb innan man lägger sig. Spinning vid 10.00 imorgon som jag ska upp på, lycka till!

Bäst att göra slag i saken, Ciao!

Spännande DH

Herregud vad spännande dagens avsnitt av DH var, kunde knappt kolla. Kan inte vänta till nästa avsnitt... men det kommer att bli en lång väntan. Hur lyckas de alltid avsluta så dramatiskt? Förra gången var det väl flygplansolyckan om jag inte minns fel?!

Imorgon är sista seminariet (och skoldagen) innan jul, ska bli jäkligt gött med lite ledighet, även om den kommer innehålla en del tentaplugg.

Nu cougar town som antagligen inte kommer vara en lika stor adrenalinkick som DH!

ironi

Ironin från mitt tidigare inlägg kan inte bli tydligare. Igår gjordes ett svart avtryck i Sveriges, ja till och med Nordens historia. En självmordbombare beslutar sig för att spräng först en bil och sedan sig själv i Stockholm. Mannen är från Tranås, helt sjukt... Vet dock inte vem han var. Men man fattar knappt att det har hänt...

Lucia idag, är hemma och en vecka. Kan inte fatta att det är sant. Är så trött, så trött.. vill bara komma hem och sova ut ordentligt! Sörplar i mig lite kaffe i hopp om att det ska bli bättre. Funderar på att spela lite Wii, är sjukt kul med snowboardspelet, men har iofs inga batterier till brädan...Fast jag borde plugga. Eller egentligen är det inte sååå viktigt just nu. Ligger bra till. Men ändå. Alltid något att göra. Lyckades få tag på D.D. idag och pratade kort om kommande praktik. Hoppas att jag kan vara i Tranås, eventuellt i Jönköping. Skulle vara så mycket bättre...

Nää, bäst att ta tag i livet =)

säkraste/ osäkraste kommunerna i landet

Sitter och glor på aftonbladet.se och ser att de har listat de säkratse och osäkraste kommunerna i Sverige. Trodde allvarligt talat att Tranås skulle komma längre ned på listan (bland de mer osäkra kommunerna), men vi var i mitten ungefär. Luleå var snäppet säkarare att bo i. Det som förvånade mig var att Eksjö listades som den fjärde mest osäkra kommunen i Sverige. Why? är frågan jag ställer mig. Någon som vet? Lite rolig lista i alla fall ^^

Usch, har ingen energi idag heller, plugga är väl knappt att tänka på... Har iofs suttit och fixat med min rapport i Basal kroppskännedom. Nästan klar, är bara G som gäller på den så därav mitt bristande engagemang? Känner mig ganska soft med skolan just nu. Är en månad kvar till tenta nu, alla sammanfattningar är klara, alla arbeten. Har bara ett par seminarier att utföra sen börjar innötandet (som iofs redan har börjat). Måste ta mig i kragen snart och dra igång. Men visst borde man få vara ledig ett par dagar iaf? Har fixat julklappar till de flesta nu, riktigt nöjd med mig själv. Ute i god tid för att vara jag, älskar internet, gör allt så mycket smidigare :) Har även köpt inslagspapper och sånt så nu ska det bli fina klappar med rim och allt :)

Hittade världens kap
på cdon.com SATC boxen + båda filmerna för endast 599:- :) Nu vet tomten vad jag önskar mig, även om jag redan har den första filmen, men fortfarande värt det!

Nu ska lägenheten städas, får se om det väntas besök framåt kvällen, puss

Juletid ger julefrid

Igår blev det inte mycket vettigt gjort efter klockan tre. Därför fick dagen ägnas åt pepparkaksbak :) Det är ju inte helt fel det heller och ikväll ska gobitarna slinka ner i magen tillsammans med lite glögg hos Emma!

Nu måste jag
tyvärr plugga och vänta in träningsvärken som brukar komma efter Emmas cardiopass, brukar komma smygandes sådär några timmar efter passet så bäst att passa på att gå så mkt jag kan nu under den kommande timmen ^^

Självklart har jag gjort pepparkakshästar, vad annars? :)

 

Just det, en och annan snopp blev det också :) hehe...

Glögg

Sprang runt som en galning på systemet efter Black tower, till sist hittade jag den i den här fina förpackningen :)


tillbaka...igen!

Hej igen, har haft en riktigt dålig period nu under ett tag.. mycket som händer. Här kommer en snabbspolning av det som har hänt i mitt liv den senaste månaden.

* Jag pluggade, skrev och segrade över tentorna! Lyckorus i hela kroppen :)

* Jag hälsade på familjen i Finland. Mormor lärde mig sticka hälen på mina sockar och så fick jag göra potatispiroger i stenugn.

* Hälsat på darling hemma.

* Varit på århundradets Halloweenparty, tack familjen Ross återigen :)

* Festat till det i Luleå, toppade med Johnossi i fredags! Wohooo!!

* Sen har jag självklart pluggat, tränat, skitit, ätit, skitit och sovit i all oändlighet. Fyra h dagsljus/dag tar ut sin rätt till sist... tröttheten har segrat, fuck!



RSS 2.0