SPA kväll

Har haft en mysig kväll med vännerna som har innehållit lite busringningar, härligt fotbad och lite snacks och snack. :) När de andra gick till krogen gick jag hem. Jobbet väntar imorgon och jag vägrar dricka dagen innan jag ska massera så det är lika bra att inte gå ut och fresta sig själv... Istället ställer jag mig och skrubbar väggarna i duschen och tar därefter och gör en ansiktsmask i choklad,... psyket nästa? Fick iaf en lite lättare reaktion på masken så nu ser jag inte allt för snygg ut i ansiktet med röda prickar överallt, men bara det går över tills imorgon så är jag nöjd, annars vet ni vem det är om ni hör ett skrik strax efter nio imorgon på morgonen :(

Såhär skulle jag se ut om jag var en liten chokladpralin...

Gillart!

Igår kom jag på hur mycket jag tycker om mina jobb. Självklart kan det kännas motigt att gå till jobbet, men sen är det alltid kul när man väl är där och jag har bara bra arbetskamrater och det gör ju alltid sitt :) Känns verkligen som om att jag har hittat rätt, nu vill jag bara lära mig mer!

Idag är det massage hela dagen, börjar vid halv ett och slutar halv fem. Sen ska jag och gänget ha lite SPA kväll på Corpus, vilket ska bli jättemysigt. Har köpt en chokladansiktsmask som jag ska prova och sen blir det fotbad med vård och äta lite god frukt m.m. Kommer eventuellt avsluta kvällen med en öl, får se lite, kommer att jobba på lördag med. Men sen på lördag blir det Halloweenfest i Linköping, är inte klar med min utklädnad...hoppas att jag hinner fixa det imorgon, annars blir jag en av "de tråkiga" som inte har klätt ut sig :(

Det bästa är...

Att få skriva riktigt feta, fins fakturor... jag är bara såååå pengakåt, I know :)

Skatteverket

För en gångs skulle gick det smidigt när man skulle ha med skatteverket att göra, tack för den :) Nu känner jag mig inte lika orolig längre!

Har jobbat hela förmiddagen och har nu ett break på ett par timmar innan det är dags igen. Är lite bättre väder idag så tänkte ge mig ut på en promenad. Vågar inte gå till gymmet förräns hostan har gett med sig lite :(
BTW verkar det inte bli något med det andra jobbet. Är inte helt lagt på is, men känner att jag hellre jobbar och utvecklar det jag har, plus att det inte kändes riktigt rätt för någon av oss tror jag. Ska prata lite med mina nuvarande arbetsgivare istället plus att jag redan har lite planer på hur jag ska marknadsföra mig ;)

Dagens problemo:

Pappa fyller år på söndag, fars dag är en vecka senare. Vad ska man egentligen köpa?? Någon som har tips?! är verkligen urusel på att kommer på bra presenter till honom.

Magnus Betnér

Nu är biljetterna uthämtade till Magnus Betnérs show "Livets ord" som den 5 december är i Jönköping. Det blir förhoppningsvis en natt med mycket skratt, hotellsäng och lite öl :) Morgonen efter tänker jag även frossa i mig hotellfrukost!! MUMS!


MorgonKaffe

Äter en ordentligt frukost nu för sen blir det knappt någon mat innan 18.30. Har verkligen börjat uppskatta kaffe igen, känns som om jag behöver det på hösten för att komma igång lite. Idag är det verkligen grått och trist ute. Ska nu snart till skolan för att göra matteprov och ha engelska. Är klar i skolan vid tolv och börjar jobba kvart i ett till kvart över sex, men kan nästa lova att det finns mer inbokat till klockan sju, men det är bara kul att jobba! :) Måste även ringa nu i veckan och se hur det gick med det andra jobbet, spännande :)

Nu ska jag
panikplugga lite :) Ciao!!

Nytt till hemmet

Är sugen på att göra om här hemma i vardagsrummet. Surfade in på min favoritsida Bluebox.se och hittade ett och annat som kanske INTE kommer finnas i min lägenhet, men som är ganska kul ändå :)



Detta är kuddar i form av dammsugare och kanelbulle.

sexgodis

Jag vet, jag skulle plugga. Men hittade det här på Wendela på Aftonbladet och kunde inte låta bli att lägga in det här. En barnfamilj hittade detta sexgodis i en butik och blev upprörda över det. Själv tycker jag att det är sjukt kul. Skulle dock inte vilja äta dem för att de ser jävligt vidriga ut (eller mer ofräscha och fyllda med kemikalier) då är det bättre att sulta lite på originalet, haha.
Nej, men ärligt talat, jag skulle verkligen vilja veta vilket företag det är som har tagit fram det här godiset, och fråga hur de tänkte? Någon hade ju en rolig dag på jobbet iaf, haha.

Snoppen var tydligen 7 cm och snippan 5 cm.


Älskar min lediga måndag!!

Är helt ledig idag och det känns SÅÅÅ underbart!! Har hunnit gå ut och gå, plugga lite matte och storstädat lägenheten. Då har jag dammat allt (inklusive torkat alla "galler"element!!), dammsugit och torkat golv. Har även städat kylskåp och övriga skåp, älskar känslan av nystädat. Mår mycket bättre då och kan koncentrera mig bättre på studierna. Har dock en smutsfläck på golvet som är väldigt stor och som jag inte riktigt får bort, någon som har ett bra tips på nått medel som är effektivt??

Om jag hade
haft Napoleon här så skulle jag ha legat och gosat med honom nu, och pluggat lite mer, men troligtvis mest klappat på honom :) Men nu har jag ju inte det så det är bäst att jag återgår till matten och naturkunskapen, så blir det teledate med Sofia sen :)

Såg nu att Kanal 5 har play nu med, DET kommer att användas mycket kan jag lova :) Älskar play så jävla hårt!

Min drömhund!

Läste precis att Johanna kommer att skaffa en till hund i år, blir så glad för finns det något sötare än valpar? Blir jätteglad för Johannas skull med :) Blir själv väldigt sugen på att skaffa hund (har tyvärr inte råd/tid nu, men i framtiden) Har redan bestämt mig för att skaffa en mops som ska heta Napoleon (Nappe). Har hittat en kennel i Småland som verkar väldigt bra och engagerad.

Ärligt talat, vem skulle kunna motstå en sån här liten sötnos? :)

proppmätt

Har vart och ätit hos mina föräldrar, inte helt fel kan jag lova. Nu sitter jag och proppar i mig kinapuffar trots att jag är proppmätt. Håller på och tvättar och hade tänkt börja med pluggandet lite... eller så får det ligga tills imorgon :) Är helt ledig imorgon och det känns helt underbart. Sen är det jobb tis-lör. De frågade om jag kunde jobba på söndag med, men ska ju vara i lkpg och festa så det blir lite väl svårt att hinna hem, plus att jag lär lukta som en hel alkoholfabrik :) haha. Nu önskar jag bara att min b-friend kunde komma hit, med en stor cola, lite chips och and a lot of love :)

All I want for christmas is...

not you, men en fett nice bilstereo skulle sitta fint :) Eller, det är nog bättre om den ser lite schleten ut så att ingen får för sig att sno den. Men en bilstereo skulle inte bara glädja mig, utan även mina friends som åker med i Saaaben. Nu tvingas de prata med mig hela vägen istället och hur kul är det egentligen?

Min top fem på låtar jag skulle lyssna på:
1. En vän med en bil - Håkan Hellström
2. Right Round - Flo Rida (Någon som är förvånad?)
3. Cobrastyle - Teddybears Sthlm (Frida och jag sommaren 07?)
4. SexyBack - Justin Timberlake (väcker minnen från diverse partynights)
5. The Bucket - Kings of Leon (VARJE fredag när jag slutade jobbet lyssnade jag på den påväg hem!)

Snart dags för jobb, 12.00-19.15, fun fun fun (inte ironisk... eller?)


Torsdag 22 Oktober

Fick en ordenlig natts sömn och sov över tio timmar, me like på den! :) Sen fick jag stressa med att göra engelska läxan på morgonen innan lektioen, resultatet blev väl inte det bästa men helt ok i alla fall...
Sen blev det att åka och fixa med papper hos Skatteverket och sen bar det av till farmor för att städa och fika lite. Har även gjort min bror en tjänst, som den snälla syster jag är :) Tvättar hemma hos mamma för att det inte finns några tider hos mig. Borde vara två tvättstugor i det här huset tycker jag.
Nu ska jag plugga och sen blir det Yoga, ska bli skönt att träna lite :)

Zoooombiiie

Känner mig som en Zombie just nu. Ska bara skriva det här och sedan är det sängen som gäller. Dagen tog hårdare på mig än vad jag hade trott.
En rolig grej är att när jag kom hem från jobbet strax efter sju ser jag att det ligger en påse med bullar i hallen. Det visar sig att Mammi har vart här och tryckt in dem i brevinkastet iom att jag inte var hemma. Tack snälla, de var supergoda! :) Förgyllde en annars ganska tråkig kväll...

Btw, någon annan som börjar tycka att Susan i DH börjar bli lite väl jobbig?! Snälla, kan inte bruden ta och tagga ner lite, blir ju galen på människan (och ja, jag vet att det "bara" är en TV-serie).

Dåligt Cajsa

Sitter på jobbet och har långrast. Hade tänkt att jag skulle ha åkt och tränat, men när Kicki frågar om jag vill fika istället så kan jag ju inte tacka nej till det. Så nu sitter jag här med kaffe och mazarin istället för att bränna fett på gymmet. Tur att jag masserar hela dagen iaf :) Sen när jag kommer hem ska jag bara softa, kolla på tv och äta något gott, för det kommer jag att vara värd då! :)

Big work day

Imorgon blir det massage för hela slanten. Börjar klockan åtta på företag och sen blir det lunch på Corpus plus några massager och sen bär det iväg till badhotellet som en Grand Finale :)
Usch, måste plugga en massa med.. men det får bli på torsdag. Har även sökt ett till jobb, får se hur det går med det men det är bara att hålla tummarna. Om jag får det tror jag att det kan bli väldigt utvecklande så det skulle verkligen förgylla våren. Kommer även att få lära mig lite mer på BH, fun fun fun!

Nu ska jag ta hand om den sista tvätten, sen blir det sängen, Natti natti!

Myskväll

Har tänt en massa ljus med vaniljdoft i lägenheten (får bort lite popcorn lukt!) Ikväll får bli en riktig myskväll. Ska plugga lite matte och sen blir det te, käckisar och förhoppningsvis en och annan puss :)


Dålig bild, jag vet, men orkade inte ta med systemkameran.

en doft av brända popcorn

I lördags natt när jag och Jörgen ramlade in i min lägenhet lagom runda om fötterna så blev vi sugna på popcorn. jag har en popcornmaskin som på senare tid har krånglat lite (antagligen är det vi som har haft för mycket popcorn och för mycket olja så att det inte har poppat). Så därför misslyckades vi vid första försöket, vi kommer då på den geniala idén att vi ska poppa i kastrullen istället. Tyvärr misslyckas vi även med det och det blir bara en stor bränd hög med popcornkärnor, plus en sönderbränd kastrull. Tredje gången lyckas vi med popcornmaskinen, wohoo! När vi vaknade på söndagen åkte vi till Jörgen och popcornmisslyckandet fick stå kvar i mitt kök. När jag kom hem i morse så stank det brända popcorn i hela lägenheten. Kastrullen har jag fått skrubba med stålull och lägenheten har vädrats hela morgonen, allt för lite fyllepop, men det var det nog värt :) haha!

En helt vanlig måndag

Gick upp vid åtta för att börja tvätta. Måste plugga matte med om jag ska göra fjärde provet imorgon, som tur är ska Sara komma och hjälpa mig ikväll så tills dess måste jag vara klar med kapitlet.
Borde åka och träna nu med innan jag ska åka och jobba, men usch vad seg jag är idag... Vill helst bara ligga och sova lite :)

På lördag är det Högskoleprovet så det blir att plugga lite till det med, vet väl egentligen hur det kommer gå på lördag men måste försöka igen.

Bakfull...var ordet.

Fy fan vad jag är bakis, har ont i huvudet och vet inte om jag vill äta eller spy.. usch usch.
Dagens snyggaste strumpor har iaf Jörgen på sig, han lånade mina Norgestrumpor som jag har fått av mamma :)




Hemsk natt

Usch, har verkligen haft en hemsk natt. Vaknade klockan två på natten efter att ha somnat ca halv tolv. Började tänka alldeles för mycket och låg och vred mig och var ledsen i TRE timmar. Brukar somna lätt och sova gott, men inte inatt inte. Nu går jag runt med en jobbig känsla i magen. Är orolig, vet inte riktigt varför (eller innerst inne vet jag väl det), men det känns som om att något jobbigt kommer att hända snart. Fan fan fan. Hoppas att det går bra att massera idag, börjar jobba klockan två och slutar vid sju. Jag får hoppas på att jag får kunder med bra energi som kan smitta av sig lite på mig OCH att min dåliga energi verkligen inte smittar av sig på dem...:( Hoppas att jag kan få lite svar på allt nästa vecka...Bläää hatar känslan, vill trolla bort den!!

CP tumme?

Kan inte alla vrida tummen såhär? Trodde jag iaf...


Topp Hälsa

Idag fick jag äntligen min favorittidning ToppHälsa (plus inga räkningar!!) Wohoo!! :)


Yoga master

Är ganska nyss hemkommen från mitt första Yogapass på flera år. Var väldigt skönt, men vissa övningar var lite svåra i balansen. Men kul var det! :) Ska gå nästa vecka med, men sen kommer det bli svårt att gå för har ju lilla Gamza på torsdagar med :)
Är även klar med en kurs i skolan, wohoo!! Skönt att ha det bakom sig.

Nu kollar jagLyxfällan. Får sova själv ikväll, not happy över den här "egen" tiden, men det är väl bra att ha det med... Men alltid mysigare att sova med någon annan ;)




Vacker dag

Gud, vädret är helt underbart idag. Har vart i skolan och sen fick det blir en promenad. Ska plugga nu, men skulle helst ta med mig kameran och åka ut och fota lite. Var länge sedan nu, men har inte riktigt haft inspiration och vilja, så självklart får jag det när jag har annat att fixa och dona med.
Ikväll blir det nog att gå på yoga, var flera år sedan sist så får se hur det går... :)

Lite fräscha blommor är aldrig fel, livet känns genast lite vackrare då :)

Borta!

En viktig sak är borta, INTE bra!! Måste hitta den, blir galen på mig själv. Har ett ställe där den alltid ligger, men nej, inte nu. Måste hitta den! Fan fan fan.

slapp...

Har blivit en liten slappf***a under de senaste dagarna. Eller nej, det har jag ju inte, men det är mycket roligare att skriva så. Har helt enkelt slappat hela söndagen och nästan hela måndagen. Men ibland måste man bara få vara tillsammans och mysa lite :)
Idag har jag i alla fall varit i skolan. Usch, blir helt lipig av ekvationer och sånt i matten, SARA JAG BEHÖVER DIG!!

Funderar på att
gå och köpa mig lite rosa rattar snart, är sjukt sugen på att testa dem! Och de bidrar till en bra sak, så då försvinner lite av skuldkänslorna för att man äter godis :)


Lördag kväll, strax efter tolv.

Det är lördag kväll, jag är nykter och sitter här framför min blogg samtidigt som Skruva den som Beckham går som sällskap på TV:n. Har dubbla känslor angående detta.
Plus: Jag kommer må bra imorgon. Jag slipper ett X antal kalorier. Jag sparar några hundra. Jag och Sara hade en skön slappkväll med fotboll :)
Minus: Jag får vara fyllechaffis. Jag får vänta på att någon kommer hem. Jag känner mig lite ensam. Känns som om att lördagskvällar är till för att tömma baren på...

Ja, du får nog själv avgöra vad som låter bäst i dina öron.


Och Nobels Fredspris går till...

Barack Obama!!

Lite för blyg kanske...

Står verkligen inför ett avgörande val här. Ska jag börja plugga till våren eller ska jag satsa på att hitta företag som jag kan massera på så att jag kan hålla igång företaget i vår med? Den enkla utvägen vore att börja plugga, och det kanske får bli så oavsett vad jag vill eller inte. Men det skulle vara kul att få jobba lite till med massagen och företaget innan jag lägger det på is. Har i vilket fall försökt få tag på lite företag. Utan något större resultat. En ny kund i alla fall, det är alltid något. Men blir så ledsen, känns som om att regeringen motarbetar oss småföretagare. Det är sjukt svårt att massera in pengar som jag själv sen ska kunna klara mig på. Men ska prata med badhotellet och se om jag kanske kan gå upp i tid där. Sen ska jag ringa ytterligare några företag. Men blir så nervös och blyg när jag ska göra sånt här, men det är väl bara att lära sig.
Den 22/10 ska jag och Alle till Mjölby för att lyssna på deras snack om eget företagande. Hoppas att jag blir lite klokare efter det. Men tror tyvärr att det kommer vara exakt samma sak som de gick igenom med oss i skolan en gång.

Nu till något trevligare. Jag är förhoppningsvis redan klar med Datakunskap A i skolan :) Wohoo.. en sak mindre att oroa sig för!

Sjukt!

Var inne på skolans sida där man kan skickar in arbeten etc. Hade fått ett mail angående det matteprov jag gjorde igår. Skrev igår att jag trodde att det skulle vara några fel. Men min lärare mailade och sa att jag hade fått alla rätt på provet, helt CrAzY! Är självklart superglad, men var helt säker på att jag hade fel på en uppgift. Men det ska jag INTE ta upp med henne :)

Nu ska jag
snart gå och massera. Sen ikväll tänker jag inte missa Bonde söker fru, får se vilka original som är med den här säsongen.


Mycket vilja, lite action

Ligger här i soffan (som så många andra av mina lediga morgnar) och känner att NU borde jag ta tag i det. NU borde jag resa mig upp, stänga av både TV och dator och göra något vettigt. Istället sitter jag och ödslar tid på saker som Facebook och det här. Jag vet tusen saker jag borde göra, men vissa saker tar emot alldeles för mycket (som att ringa det där viktiga telefonsamtalet). Eller träna bort den där chokladkakan jag åt igår, och i förrgår...

BTW, var det någon som blev besviken på gårdagens avsnitt av DH? Inte jag i alla fall, får verkligen rysningar av den nya familjen. Pappan är ju hur läskig som helst! Skulle inte vilja vara ensam i ett rum med honom..

Nu pratar de om snövarning på Nyhetsmorgon, tror inte att det gäller här, för...
- Titta soooolen!
Yes, solen skiner på min bleka kropp när jag ligger här i T-town.

NU, precis NU ska jag ta tag i mitt liv. Ett, två, tre... och nu stänger vi av TV:n. Nästa steg, datorn. Nästa gång vi hörs har jag gjort tusen bra saker, så det så!

Dags att ge upp?

FarmVille gör mig fan galen ibland. Funderar på att ge upp allt, men vill bara köpa det där jävla huset och sen aldrig spela mer... men kanske pensionerar mig tidigare än tänkt.
Ikväll börjar det, så som vi alla har längtat efter de galna hemmafruarna på Wisteria Lane. Själv tänker jag sitta som klistrad i Ewes soffa framför TV ikväll för att se det första nya avsnittet :) Självklart ska jag även kolla på Ugly Betty, men hoppas att det har blivit lite bättre för jag var lite besviken förra säsongen.

Försöker plugga lite
med, men det går inte så bra. Engelskan ger mig verkligen huvudvärk. Jag suger på substantiv, adjektiv och verb... fattar nada. Pinsamt, jag vet, borde ha kunnat det där för lääänge sedan. Men på något lustigt sätt så har jag lyckats smita undan från det. Vill bara ha mitt jävla MVG, men det lär inte hända i den här kursen. Hade även ytterligare ett matteprov idag, får se hur det gick, vet att jag hade ett fel iaf :(



Aj, aj, aj

Igår följde jag med Emma och Sara på ett Xumba pass med Edith. Jag svettades som en gris, hade noll taktkänsla men samtidigt var det sjukt kul. Men om jag hade gjort det passet bakis kan jag lova att jag hade trillat ihop i en hög och aldrig rest mig igen. Tyvärr upptäckte jag under passet att jag har fått tillbaka min överansträngning på vänster handled, INTE BRA!! Är en stor, stor knöl där nu. Varför ska livet vara så jävla pissigt ibland!?

Idag är det massage som gäller för hela slanten. Har vart på företag nu på morgonen och sen hade jag lite på Corpus. Ska tillbaka dit om någon timme och massera lite till :)

Nu är hösten här

Wohoo, natt nummer due med värme i elementen. Har dock sovit med kläder och sockar, har ju fått sova själv de senaste två nätterna :/ Nu är i alla fall hösten här på riktigt. Men samtidigt är det ganska mysigt med allt regn och rusk. Det är tillåtet att bara vara hemma och kolla på film och TV utan att man får dåligt samvete. Får se till att köpa en massa ljus som kan förhöja mysfaktorn ytterligare :)
Igår var en bra dag då jag fick mycket gjort och var väldigt social, större delen av dan. Har varit så "inlåst" med allt pluggande och företaget. Kommer att vara det resten av hösten med, men men.
Snart ska jag dra till gymmet. Work that butt! Är som om att den har exploderat de senaste månaderna. Blir i vilket fall nog en nykter helg för mig. Ska jobba idag från ca 15-19. Imorgon är det tävling i stallet med så jag och Jennie ska nog åka upp och titta. Sen blir det att plugga en massa, jobbigt att göra det när man är bakis så vuxenpoäng till mig den här helgen. :) vad ska ni andra göra ikväll?


RSS 2.0