Renkebab

Sov fram till 12 idag, det var välbehövligt kan jag säga :) Men är dock fortfarande trött! Måste bara läsa igenom en text, sen blir det garanterat sängen. Usch, söndagar brukar vara mysdag, saknar Jörgen mer än vanligt!
Men idag blev det lite plugg hemma hos Frida. Det provades Renkebab för några av tjejerna, blir lite sugen på att testa och se hur det smakar :) Men vågade inte idag så det fick bli en veg-pizza!

Imorgon blir det skola på förmiddagen, plugg på eftermiddagen och träning på kvällen! Något av en vanlig dag här i Lulee.

natti natti lovers!

Lagom lullig

Sitter hemma nu och är lagom lullig. Har haft en superkväll med tjejerna, hade dock önskat att förfesten varade lite längre. Hade så himla kul sen gick jag från 9-5 på krogen. Blev så himla trött sen så det var bara att traska hem... Kunde knappt stå på fötterna av trötthet. Verkligen dags att gå och lägga sig. Men kan innan det konstatera att vi har äkta kyla här, Malin fick erfara att knapparna på bankautomaten hade frysit fast. Det hjälpte inte ens att slå på dem med knytnäven. Då är det fan kallt :) haha

Träningsvärk från shopping...

Vaknade av att Jörgen ringde mig, men när det är han som ringer och väcker så gör det inte så mycket. I och för sig gör det inte så mycket om någon annan ringer heller :)
Känner i alla fall att det blev en del shopping igår. Tunga kassar! Axlarna är helt möra. Men det var det värt! Sitter och lyssnar på Morgonpasset i p3, mysigt :)
Snart blir det att dra sig bort till Bibblan för att plugga, sen gym!

Ikväll blir det
lite förfest hos Annika, sen STUK skulle jag tro. Tror att det blir en toppendag, så som alla andra dagar har varit här än så länge. Har knappt landat och fattat att jag är här. Mycket nya intryck, men roligt har vi! Är så glad att jag vågade och fick chansen att träffa så otroligt härliga människor och chansen till vad jag tror kommer bli en toppenutbildning!

Vet inte om
jag har skrivit det redan, men har beställt resa hem. Så åker tisdag kväll och kommer fram onsdag vid 13.12 i T-town. Stannar så att jag åker hem måndag eftermiddag.

Annika and Cajsa goes crazy at ÖB

Ungefär så var det i alla fall. Vi åkte först till stan och shoppade, hittade två tröjor och en klänning på Gina Tricot för 150:- kap säger jag bara! :) Åkte ut till Luleås svar på Tornby i Linköping. Började på Jysk där jag hittade gardiner, vita till lilla fönstret och bruna till det stora. Fyndade även en hallmatta för 5:-. Pulsade sedan fram i snön för att ta oss till ÖoB. Kan tilläggas att det idag har varit MINST -20 grader och det är MYCKET snö, överallt! Väl inne på ÖoB så drog shoppingen igång på riktigt. Köpte lite köksgrejer som sax och stekpanna (äntligen!), en massa ljus och två jättefina ljuslycktor som ni står i fönstret. Införskaffade även världens sötaste radio (sitter och lyssnar på den nu ^^). Köpte även städgrejer och godis :) Nu ska jag snart traska bort till Frida för filmkväll, imorgon blir det däremot fest! :)

Kanske inte ser så mysigt ut, men det är STOR skillnad mot innan!



Yes, det är min TV som ligger i sängen, väntar på de där jävla skruvarna...



Lite bättre i köket med, men saknar mitt gamla!!

Tvätt

Är nog lite trög... men fattar inte riktigt hur tvättmaskinerna funkar. Jag har ju slängt in tvätten, hält i tvättmedel, valt ett program, och den snurrar. Men det känns inte riktigt rätt. Enligt anvisningarna ska detta program ta 65 min. Men på tiden på min tvättmaskin står det 20 min... fan, sånt här blir jag galen på!

nu ska jag
ringa idioterna på Samsung...

sovmorgon :)

Tog lite sovmorgon idag och vaknade av mig själv vid nio. Ganska lagom att gå upp då. Kändes bra att öppna köksluckorna och se att det faktiskt stod lite saker i skåpen nu, känns liiite mer som hemma nu. Men är sugen på att hitta något annat till sommaren. Är ju hyra över sommaren här :/

Idag blir det anatomi för hela slanten, ska snart dra mig bort till skolan och plugga lite. Sen blir det lektioner hela eftermiddagen! är fortfarande otroligt stel i benen, men ska nog försöka ta mig igenom ett 30 min Core pass ikväll :) haha sen har jag bokat tvätttid med, jisses.. hur ska man hinna allt?

Lite äkta vinter har väl ingen dött av...

eller? I vilket fall så är det INTE kul att gå ut i det här vädret. Snön yr omkring en och man ser knappt något framåt. Fast måste samtidigt erkänna att finns det något mysigare tillfälle att krypa ihop i en fåtölj med en bra bok (eller valfri anatomibok) och en kopp te, samtidigt som man hör hur vinden viner utanför. Då känns det sådär extra mysigt och man tänker att jag har det ju ganska bra, jag är ju iaf inte ute nu :)

Tidigare under kvällen var Annika och jag iväg hos en tjej som snart ska flytta härifrån och plundrade hennes kartonger på saker som vi kunde tänkas behöva. För mig resulterade det i: osthyvel, knivsett, stekspade (och andra sådana där plastgrejer), tillbringare, fyra glas, två muggar, två skålar, två bunkar, två bakformar, olika matmått, två burkar, bestick, ett durkslag, nio galgar och en förvaringshängare för 160:- Ganska bra tycker jag ;) En stekpanna och jag kan faktiskt börja laga lite mat!

Nu ska jag
plugga lite, får se om man kommer ut imorgon eller om man är helt insnöad. Börjar först 13.00 så har ju lite tid på mig att gräva ut mig :)

Frustrerad!

Fan, det ska helt enkelt inte vara enkelt. Blir så jävla trött! Hade beställt en TV från Expert. Kunde hämta ut den och min kurslitteratur idag, utan avi på någon av dem. Tog en taxi från Ica och hem, det är snökaos plus att jag inte hade orkat bära över 20 kg hela vägen hem. Visst, allt är fine, men när jag börjar fixa med TV:n så visar det sig att jag inte har fått med några skruvar till den. Ringer genast Expert som är schyssta och säger att de ska skicka skruvar till mig. Efter en stund ringer de upp mig och säger att jag borde ringa och felanmäla till Samsung, där kan de även skicka skruvar till mig som jag kan få redan den här veckan. Gott tänker jag och ringer... men där säger de att jag måste faxa in mitt kvitto. Blir så in i HELVETES jävla trött!!! Det handlar om FYRA skruvar. Ska det vara så jävla svårt att bara skicka dem till mig??? Jag äger väl ingen fax!!!! Så nu blir det att leta reda på en fuckingjävlafaxfanskapsjävelfan på skolan imorgon. Sååå nu har jag fått avreagera mig lite...

Långsam post i Norrland?

Blir lite irriterad. Vet inte om det är på mig själv, eller om det är posten. Det är nog en blandning av båda. Som jag tidigare har nämnt så har jag beställt en ny TV och kurslitteratur på nätet. Har följt ordrarna på nätet och har idag kunnat se att de båda paketen nu finns att hämta på ICA. Men jag har inte fått någon avisering!! Hade för mig att jag tog att jag skulle få det på sms men det har jag inte fått under dagen... och posten är så jävla seg här. Får den snarare på kvällen än på förmiddagen som man är van vid i T-town. Saken blir ännu mer irriterande när jag går till ICA och ska handla och SER att MIN tv står där inne i postrummet och väntar på mig... GAHH!! Hade även velat ha min kurslitteratur så snabbt som möjligt :/

stackars lilla kropp!

Jag har inte varit snäll mot min kropp de senaste dagarna. Från att ha legat i soffan/sängen de senaste månaderna till träning varje dag! Men, men nu får jag lida för mitt kast. Bara bita ihop, kanske blir dans idag igen till Michael Jacksson, tror att det skulle vara snällt mot kroppen plus väldigt roligt! :)

Nu blir det skola, tjooo!

Afrodans

Är hemma och mellanlandar lite nu innan det bär iväg på träning igen :) Idag är det Afrodans som ska testas på gymet! Har hört att det ska vara ett roligt pass och vi är 3-4 tjejer i klassen som ska gå så det kan nog bli riktigt kul :)

Har varit i skolan större delen av dagen, pluggat en del anatomi, men väntar på att jag ska få mina böcker så att jag kan sätta igång ordentligt! Väntar även på min efterlängtade TV, men både den och böckerna var i Ånge. Vart nu det ligger? Kanske kommer samtidigt och jag hoppas att det blir imorgon :)

Lite trött

Känner att jag är lite trött såhär på morgonkvisten, men piggnar garanterat till på min lilla morgonpromenad till skolan :) Idag blir det att packa skolanväskan med böcker och gymkläder. Har fortfarande en del träningsvärk så det kanske bara blir att trampa på någon maskin idag. Men det bästa med maskinerna är att varje har en liten TV skärm så att man kan kolla på vilken kanal man vill :) Jag har ju ingen TV än så det blir väl att stå där när det är något speciellt man vill se :) Borde införas på varje gym!

förälskad

i Twilight, jag är en sån jävla tönt, JAG VET! Men kan inte låta bli att förälska mig gång på gång. The best love story ever. FRIDA SE FILMEN!! :)

träningsvärk!!

Herregud säger jag bara. Igår var jag och Lina på Cardio Crossfit på gymet och det var ett jävla pass. Är olika stationer, varannan styrka, varannan kondis. Jag har ju inget av det så det blev kämpigt. Men himla kul att komma igång igen med träningen och få ta ut sig ordentligt. Med det passet två gånger i veckan så är jag redo för Beach 10 ;)

På kvällen hade
vi vår välkomstmiddag. Väldigt trevligt om man bortser från att min bordsgrannen var den otrevligaste, snobbigaste ungjäveln i hela jävla Lule. Hur fan kan man vara så jävla oförskämd, hälsade inte ens och satt mest med sin mobil. När man pratade med honom var han bara dryg och hade en taskig attityd mot allt och alla...skitunge!

Nu har jag kommit hem från en långpromenad med Lina, var väldigt välbehövligt för våra ömma små muskler. :) Ikväll blir det "bio", filmen Upp visas på skolan. Har redan sett den, men den är så himla mysig så den är klart sevärd en gång till!

nä, nu är det dags att ringa Jörgen och se om han är vid liv, jag är iaf inte bakis idag :)

Äntligen Fredag

Nu är det äntligen fredag, en chans att få andas lite och ta in alla nya uttryck. Det känns som om att man har bott här mer än fem dagar samtidigt som man inte fattar att man är uppe i fucking jävla Lulee :) haha sjukt i vilket fall! Hade en lektion på morgonen. Sen drog jag och tjejerna till stan för att småshoppa lite nödvändiga saker (bl a alkohol). Hittade en fin tunika på Gina Tricot plus en sjal. Blev även två fina lampor från Claes Olsson för endast 200:- ihop och lite annat skit. Ikväll blir det lite alkoholintag och utgång på STUK förhoppningsvis :)


Grattis Sara!

Just det, glömde ju nästan, Grattis Sara på 22 års dagen :) Har knåpat ihop ett rim, inte i världsklass, men det är ju tanken som räknas :) puss

Tänk vad tiden går
Nu du fyller 22 år
Snart du ska till Indien flyga
Det blir en resa som heter duga
Hoppas att du i helgen firar
och går ut och slirar

pluggeliplugg

Nu känner man att skolan har börjat. Har haft ett par föreläsningar om sjukgymnastens historia och idag satt Lina, Annika och jag och gick igenom dagens anteckningar. Nu känns det som om att man pluggar på riktigt :)

Har idag provtränat på gymet som jag ska börja på till helgen. Men blev jäkligt besviken på pilatespasset jag gick på. Det var inte ett dugg ansträngande, så nu saknar man Träningsstudion lite. Men hoppas på att de andra passen och gymet är bra. Finns ju inget annat gym i närheten så det måste bli det här.

Har även tackat nej till den där jobbgrejen. Kändes lite mysko, lika bra att tacka nej när man får en dålig magkänsla. Sen ska jag ju faktiskt ägna min tid åt studier här uppe :)

Nu ska jag kolla lite i min anatomipärm, sen blir det sängen. Ett pass imorgon 08.15-09.45 sen är det heeeelg!

money spender!

Idag har jag gjort av med över 7500:- lätt! Som jag nämde så köpte jag lite nödvändiga grejer till lägenheten. Har nu även beställt en TV från Expert. En Samsung LE-32B465 om det nu säger någon något? :) Har även införskaffat mig en del kurslitteratur från Adlibris. Det kommer gå åt mer pengar i helgen då jag ska köpa ett gymkort för 3300:-, men sen blir det lite lugnare med utgifterna får jag hoppas :)


Nu börjar det hända grejer

Hade bara en lektion idag så efter det begav sig Annika och jag till stan för att handla mat. Tog bussen in och gick av vid Hemtex. Jag har ju varken haft täcke, kudde eller kastruller, stekpanna etc. så tyckte att det var en bra idé att nu införskaffa sig täcke och kudde iaf :) Hittade ganska billigt på rean. Men när jag står och tittar på påslakan så kommer det fram en dam och pratar lite med mig. Vi skrattar lite gott åt att jag har famnen full med täcke och kuddar. Sen går hon iväg. Dock kommer hon tillbaka ganska snart och vill ha mitt nummer. Det var någon jobbgrej hon tyckte att jag skulle passa för. Så vi får se om hon ringer eller ej, men lite spännande var det allt :)

Hittade även en
kastrull och två ljushållare inne på Röda korset och så vart det lite mat från Willys. Men ska garanterat in till stan i helgen och fortsätta shoppingen för lägenheten. Är superkul att bara gå och kolla och drömma lite :)

Ikväll är det Pubkväll på ett ställe som heter Unik. Blir nog inte så mkt fest men kan vara trevligt att ta en öl och mingla runt lite :)

Grattis Lillebror

Idag fyller min lillebror Sebastian 18 år. Kan inte fatta att mina små bröder har blivit så stora! Men jättestort grattis till Seb, och se nu till att ta det där körkortet :D

Hemma kort...

Är hemma en sväng från skolan nu. Ska sedan på en sektions grej. De bjuder på mat och det är nog mest därför jag går. Har fortfarande inte inhandlat några kastruller eller liknande så kan inte laga mat. Ska ev. göra det imorgon. Men är mataktiviteter större delen av veckan sen finns det schyssta matställen på Universitetet där man kan äta lunch. Fast det blir dyrt i längden :/
Har fått en lite större introduktion idag av programmet och det känns super, sitter och lyssnar pigg som en liten iller :)

Kommer antagligen att
komma hem till Tranås tisdag vecka sju och stanna till måndag vecka åtta. Så den som vill hitta på något kul får säga till :D

Några snabb bilder innan skolan...

Här är mitt kök, ganska lagom stort :)




Sängen, sover så jävla dåligt i den, börjar likna en vampyr när jag vaknar...



Jag, med de "vackra" gardinerna i bakgrunden!

Skulle gärna lägga upp mer, men nu är det dags för skolan och känner på mig att det blir en heldag igen :)

första skoldagen

Nu har jag avklarat min första skoldag. Har mest varit en massa information om allt mellan himmel och jord (eller kanske inte, men nästan). Har träffat klassen och tycker att den verkar vara supertrevlig! Var en tjej som kom från Eksjö, jävligt oväntat men väldigt kul :) Avslutade skoldagen med pizza med alla andra nollor (vi är bara ca 100 st) och gick sedan hem vid sju. Var helt slut efter den här dagen med alla nya intryck och nya människor/platser. Kommer ta ett år innan jag hittar i skolan, var bara ett virrvar av gångar kändes det som, men det löser sig :) Hoppas bara att jag hittar till klassrummer där vi ska vara imorgon.. ^^

Nu ska jag duscha och fixa lite sen blir det läsning av tredje Twilightboken. ÄLSKAR dem!! Imorgon väntar en heldag i skolan, men tror att det blir mest information då med.

Natti natti!

Framme i lägenheten

Nu sitter jag i min nya lägenhet och har packat upp lite. Jonas var supersnäll som mötte mig och visade runt mig lite. Så har varit på universitetsområdet och handlat lite mat med.
Men lägenheten är helt ok. Bor i ett grönt hus. Vitvarorna är ganska nya men jag fattar inte hur man höjer temperaturen i kylen. Den är alldeles för låg och när jag skulle undersöka saken så slog jag istället i huvudet i kylskåpsdörren. Så jag lär få en jättefin bula imorgon till skolan. Har förresten redan träffat en av mina nya klasskompisar. Så det känns lite tryggt :) Allt är bra, men saknar dock vissa personer plus att det är väldigt tyst här. Är nog jag som är van vid att alltid ha på TV:n som sällskap. Måste köpa en ny TV snarast :)

Kommer att lägga upp bilder lite senare, men nu är jag så himla trött efter tågresan (man sov ju inte direkt mycket på tåget), så ska lägga mig i sängen med min twilightbok och nana lite :)

Tågfärd

Sitter på natttåget nu, verkar som om att vi blir fem stycken i vagnen. Kan bli lite trångt plus att jag har den översta sängen, livrädd för att trilla ner under natten :/ haha. Känner mig lite gråten men annars helt ok. De på förra tåget måste trott att jag var helt rubbad när jag började lipa bara jag fick ett sms... Men nu är jag lite starkare :)

Blir väl snart
att gå och handla sig något att äta i matvagnen. Sitter tyvärr med ryggen i fartriktningen så känner mig lite åksjuk. Kan man verkligen bli det i tåg? Men tydligen kan jag det.. Har i alla fall börjat läsa andra twilightboken nu, bara älskar den här serien!!

Dagen D

Det är idag som det sker. Idag flyttar jag upp till Luleå. Är ganska nervös, men för tillfället mest för att tåget mellan Linköping och Stockholm ska vara försenat...Men samtidigt ska det bli jättekul! :) Det enda sorgliga blir att lämna en del nära och kära här. Men kommer antagligen hem senast till påsk skulle jag tro.

Nu ska jag snart åka till mamma och pappa och leta efter min anatomi och medicinbok. Blir galen på mig själv, kan inte minnas vilken låda jag packade ner dem i och de skulle vara bra att ha med sig upp :)


klar! (nästan)

Nu har jag packat klart det mesta. Är bara lite smink och dator och sånt som är kvar. Men det kommer jag att använda imorgon och det får plats i min nyinköpta väska. Ville ha en data/skolväska som jag får plats med laptop, skolböcker och anteckningsblock i. Hittade en björn borg väska på Lagos i stan som får duga, kanske inte min ideal väska. Men var verkligen i behov av en väska just nu! Har även köpt pennor i regnbågens alla färger och ett kollegieblock, det behöver en skolflicka :)

Snart blir det
middag på Ban Thai med familjen, farmor gillar ju kryddstark mat (citat mamma). Sen vill jag gosa med Jörgen resten av kvälla. Imorgon blir det frukost med de bästa! Det ser jag fram mot :) Efter det kör världens bästa kille mig till Linköping. Tydligen är pendeln så jävla opålitlig just nu så jag vågar inte chansa på den...


böcker

Har inhandlat andra och tredje Twilight böckerna nu. Så kommer inte att vara kontaktbar den närmsta tiden :) Känner mig ganska pigg och har fixat en del med företaget och lite annat. Fast jag börjar kallsvettas om jag gör något "jobbigt" som att gå en sväng på stan tex ^^Har letat lite efter bra vinterskor och långisar, men hittar inget i den här stan. Blir en stor shoppingrunda när man kommer till Luleå tror jag. Kunde även konstatera på stan att det är otroligt stressande när du är själv i en butik och personalen antingen står och dregglar över dig och vill att du ska köpa något eller bevakar dig som en hök och granskar varje rörelse.. Köplusten dör på två sekunder, INTE ett bra sätt att få kunder!

Nu har jag lagat mat till min man och ska väl slänga ihop något till mig själv med :)




åt rätt håll

Verkar inte ha någon feber längre, så jäkla skönt! Hoppas att jag inte får samma problem som Mirre som får tillbaka febern hela tiden :/ Nu är det för min del bara halsen som krånglar och näsan som rinner, men det kan jag leva med! (en dag eller två iaf ^^)

Idag blir det att packa en del och försöka fixa med företaget, kunde ju inte göra det igår som planerat :/


sjuk :(

Usch, har haft min värsta natt någonsin tror jag. Har antagligen haft över 39 graders feber och varit sjukt varm. Har inte kunnat sova något och det bara bultar i hela kroppen. Svettas även som en gris! Har i alla fall avbokat mina massagekunder för dagen, inte en chans att jag skulle kunnat massera idag... Nu ska jag lägga mig i soffan och äta lite Ben & Jerrys som min snälla mamma kom hit med... försöka glömma paniken av att jag inte har förberett någonting inför flytten. Men får satsa på att bli frisk idag och förhoppningvis ta nya tag imorgon :)

sjuk??

Usch.. har kommit hem från pilatespasset och känner mig inte alls kry. Känns som om jag har lite feber och det gör ont i huvud och hals :( Fy fan om jag går och blir sjuk nu!!

Träning

Kom hem från en underbar morgonpromenad för en stund sedan. Är kanonfint väder just nu så det är bara att gå ut och njuta :) Hade även teledate med Sophy och det förgyller ju även det dagen!

Har kollat lite efter gym i Luleå och det finns ett jättebra ställe vid universitetet. Kostar en del men då får man gå på en massa pass och jag tror att gymet är ganska så fräscht med. Känner att det är dags att kicka igång 2010 nu! :) Har i alla fall anmält mig till Pilates ikväll på Träningsstudion. Tänkte prova Bodytoningen imorgon och på torsdag blir det Zumba!

Nu blir det
duschen sen ut till farmor för att hjälpa henne med städningen inför kalaset imorgon. Stella fyller 90 år då, det om något är värt att firas och jag är glad att jag är hemma och får vara med :)

anatomi

Blev varken gym eller promenad idag. Blir galen på mig själv. Men ventilationen är sönder på gymet och Carro kände att det var för kallt med promenad. Och det ÄR väldigt kallt idag, men jag kunde ju ha gått själv med... Men när man väl har kommit in i värmen är det så svårt att ta sig ut. Hoppas att jag hamnar i en aktiv klass i Luleå så att mina små svullkilon försvinner snabbt...
Har i alla fall fått ett nytt nummer av ToppHälsa som jag kan peppa mig själv med. Var några träningsprogram som man kan göra hemma som verkade väldigt bra :)

Nu är bilden spegelvänd, men det får bli så idag...

Ska nu återgå till pluggadet av anatomi. Kan vara smart att fräscha upp kunskaperna lite innan skolan börjar :)

Måndagen den 11/1

Vaknade av att de ringde från något företag i Göteborg och frågade en massa saker. Lagom munter start på dagen, hatar att väckas av att telefonen ringer. Blir så stressad och hatar när de förstör min sovmorgon. Men egentligen är det väl lika bra att jag lär mig att gå upp på morgonen.
Idag har jag:
  • Hunnit städa lägenheten
  • prata med mamma och farmor.
  • Lagat mat till karln och ska nu snart åka upp med maten till honom
Sen ska jag:
  • panta flaskor/handla mat
  • åka hem till mamma och pappa, hämta papper och gymkläder
  • åka till gymmet
  • jobba
  • gå promenad med Carro
  • laga mat med Carro och CK.
Ja, det blir en ganska så intensiv dag jämfört med förra veckan. Måste även någon dag ta mig ut på stan och köpa långkalsonger och ett par bra vinterskor, samt växla privata pengar och sätta in företagets pengar. Gud, listan tar verkligen aldrig slut. Ska även avveckla företaget... får försöka ringa till Skatteverket i Linköping för man får ju ingen hjälp av dem här i Tranås. Så himla tråkigt :/
Aja, dags att packa bilen full med pantflaskor ^^

fuck you gordon

Tittade på Gordon Ramsays program The f word förut. Då propagerade de för att man ska äta hästkött. För mig som alltid har varit en hästtjej så känns det så jävla sjukt att de går ut i en hage. Väljer en häst som ser fin ut och som de sedan slaktar för att äta... Tycker att det känns ganska bra att inte äta något kött. Sen får ju folk äta vad de vill, men att se dem välja den där hästen gjorde att det kändes lite i hjärtat mitt :/

Hur kan man vilja äta ett så vackert djur?

söndagsmys snart...

Igår var nog dagen från helvetet. Det var dagen då min mage vände ut och in på sig själv och jag spydde upp inälvorna... eller kanske inte riktigt så. Men det kändes som så... Har inte mått så dåligt på evigheter. Jörgen fick komma och hämta hem mig strax innan fyra på fredagnatten. Tycker synd om honom, jag är ingen rolig tjej i alla lägen. Låg i alla fall i sängen hela dagen. Kunde inte röra på mig. Kände dödsångest större delen av dagen. Lyckades dock samla mig så att jag kunde åka på middag hos Jennie vid sex (kom självklart sent, trodde det var sju). Men efter lite dryck (läsk) och mat (tacopaj) där så blev jag mig själv igen... Huuhh vill aldrig mer bli så dålig!

Idag har jag
jobbat nu på förmiddagen, var antagligen min sista dag på Badhotellet på ett bra tag.. men ska bli kul att börja mitt "nya liv" med, även om vissa kommer saknas oerhört mycket :(

Nu ska karln och jag snart åka och köpa onyttigheter, idag blir det bara mys och film! Me löööve! :)

Jobb och middag

Idag blir det första dagen den här veckan som jag jobbar. Har haft det ganska soft med andra ord :) Ska vara på Corpus och massera. Sen ikväll ska jag på middag på SB och träffa nära och kära vänner. Blir troligtvis min sista festnatt i t-town så ska bli riktigt kul! :)

Nu på morgonen var jag ute och gick en sväng. Helt underbart väder med vit snö överallt och solen som börjar gå upp. Idag kommer nog att bli en riktig toppendag!

Puss

sweet dreams

Hade en helt underbar dröm i natt. Jag var en vampyr tillsammans med Edward från Twilight. Vi var ihop men sen kom Bella och ville döda mig. Är man Twilight nörd eller är man? :) Can't help it! Drömde även i en annan dröm under natten att jag kissade ut gula och röda paprika bitar, jävligt sjukt. Då är man ganska glad när man vaknar och inser att det bara är en dröm!

Har även utfodrat djuret som nu ligger och sover. Känner mig som en bra hemmafru. Blev stuvade makaroner som är en favorit för mig iaf! Har även städat en del. Pluspoäng till mig :)

Ny mössa

Nu har det hänt saker ska ni veta.. Har inte varit så duktig på att skriva. Men tänkte att det skulle bli ändring på det nu när jag flyttar till Luleå, för att nära och kära ska kunna veta vad jag egentligen gör om dagarna. :)

Men här är lite update:

  • Har blivit av med lägenheten på Sveagatan. Var ett helvete att flyttstäda, vill inte göra om det!
  • Har fått en ny lägenhet i Luleå. En möblerad etta, får börja med den och sedan byta upp mig tror jag.
  • Fixat tågbiljett till Luleå. Så vill någon träffas så får det bli innan lördagen den 16 jan. Sen bor jag i Luleee.
  • Bor för tillfället hos världens bästa kille! :)
Igår var jag, CK, Sophy och Carro i Linköping och hälsade på Johanna. Det var supermysigt. Åt flera tusen frallor och bara satt och pratade och hade det hur trevligt som helst. Kommer verkligen sakna er! Och Johannas hundar är bara för söta. Ska bli kul att följa Chillan och hennes uppväxt!
Men vi var även en sväng på Ikano-huset där jag passade på att köpa min drömmössa (som kommer passa utmärkt i Luleå). Varm och helt underbar!

Antingen har du "lapparna" nere...



...eller så kan du knyta en rosett och få en redig ryssmössa :) (ser ju lagom stirrigt ut på bilden med...)

Nu ska jag återgå till att glo på tv och lösa korsord, älskar att vara ledig. Sen kommer mannen hem och då blir det väl middag framåt kvällen.

Ciao!

Du mår som du förtjänar...

Igår var ingen rolig dag. Kom hem halv sex på morgonen efter att ha festat hela natten lång hos Emma och Alle. Hade faktiskt riktigt roligt på nyår, det är inte varje år man har det kan jag lova :) och tack Sara för att du hade fixat så fint ute i Hätte. Maten var supergod och sällskapet underbart!
Men fick betala tillbaka dagen efter. Var antagligen fortfarande full när jag vaknade vid tolvsnåret. Vid halv två mötte jag mamma för att börja flyttstäda min lägenhet. Jag började med spisen men fick bara hjärtklappning. Så det vara bara att dra sig hem till Jörgen igen och försöka återhämta sig med chips och cola. Så nu vet ni vad jag kommer att ägna helgen åt. Men jag hoppas att någon fin vän kanske kan hjälpa mig med städningen. Blir ju roligare om man är två :D

RSS 2.0