Speedad på RedBull



Yes, äntligen är tisdagen över, i alla fall själva jobb dagen. Av någon konstig anleding har tisdagar alltid varit en hatdag för mig. Nu på jobbet är det oftast väldigt segt på tisdagar och i skolan hade man tråkiga ämnen som matte, idrott eller NO på tisdagar. Idag hände dock något töver det vanliga, jag kände mig som vabligt rätt trött då jag bestlutade mig för att trycka i mig en RedBull, sen vart det fan fart på mig och jag var rätt speedad i slutet av dagen , ytterst ovanligt! :) Men snart börjar den bra delen av dagen, först blir det pilates med Frida och sen blir det TV för hela slanten, jag menar vem vill missa UB och DH?

Cajsas utelista

Okej, det är väl bara att erkänna att jag är en ganska så gnällig person, men istället för att gnälla varje dag så tänkte jag nu att jag skulle få ur mig all irritation på en gång, alltså får ni nu här Cajsas utelista!

1. Idag var jag på gymmet (jag vet, jag är så jävla hurtig) och när jag sen står där i duschen så är det dels en massa gapande morsor där och sen deras irriterande ungar. Men det är inte det värsta, för när jag står där i duschen så står barnen och glor på mig, känner mig otroligt smutsig och utnyttjad nu...

2. Jag hatar alla dessa kärringar som envisas med att cykla på vägen med deras breda hästarslen trots att det finns en cykelbana mindre än en meter ifrån dem, logik någon?

3. Jag hatar MENS, det får mig att känna mig fet, ful och äcklig, guuud så sexigt!

Det var väl allt för den här gången. Nu ska jag kolla på Färjan med Frida, spännande att se all fylla och otrohet, förväntningarna är på topp! :)

@ Fridas place

Äntligen är det helg och vi är inne på dag nummer två. Sitter hemma hos Frida och kollar på Extreme home makeover, sånt jävla snyft.
Igår drog jag, Frida, och Tessan till lkpg och käkade sushi på kikkobar, det var mycket spänning i luften innan maten beställdes in. Hade fått för mig att det skulle vara godare än vad det var men kommer nog definitivt att äta det igen. De med lax var ju helt klart godast medan den med en gigantisk räka på såg för läskig ut för att ens provsmakas.
Köpte även lite Yogi te för mamma har ju druckit upp allt jag hade.
ikväll ska Fridas mammas kille laga tacos till oss, gotti gott :) sen blir det nog en del förtäring av alkohol, som vanligt...


Då var det bokat

Yes! Äntligen har vi nu bokat resan till Asien. Det känns gott att ha allt betalt, nu gäller det bara att samla ihop fickpengar men det ska man nog kunna ordna på något vis.

Kan inte fatta att jag är redo att somna vid nio på kvällen, that is sooo not me...
Idag har jag i vilket fall jobbat hela dagen och sen blev det pilates och promenad med Frida, mycket trevligt!

Men imorgon är det fredag och helg, gött gött gött. Men den stora frågan är väl vad som händer på lördag?

fan, jag är för trött för att tänka, kan knappt läsa vad det är jag har skrivit. God natt och sov sött!
Puss


När plånboken gråter

Äntligen lördag, och vi vet ju alla vad det innebär. Det är dags att glömma alla bekymmer och sjunka in i ett rus av alkohol som för ett fåtal timmar får dig att glömma vad som är moraliskt rätt och fel.
Det är alltså fest ikväll, känner på mig att det kan bli en riktigt rolig kväll. Igår blev det dock lite hastigt och lustigt en tur till Jönköping och Carro :) Vart en väldigt kort visit, får se till att stanna längre nästa gång, men skitmysigt att träffas, lite SATC är ju aldrig fel!
Ska om nån timme åka till Mjölby och hämta mamma som har vart i Estland, eller var det Lettland? Aja, det blir ju ytterligare lite bilåkning idag. Har tyvärr lyckats tömma mammas bil på bensin under veckan, det är väl bara att hosta upp några hundra och betala tillbaka...
Sen blir det nog att köpa en ny mobil, blir nog en sån som Frida har, men jag funderar på att köpa en grön?!

Aja, dags att fräscha till sig lite, vill ju se respektabel ut inför mor.


Bra dag

För en gångs skull så känns det som om jag har gjort lite nytta idag. Började jobba halv sex i morse och slutade vid halv tolv. Sen åkte jag och Chrisse och besiktigade bilen, som gick igenom!! Därefter åkte vi till DK för att se om de kunde fixa min mobil, det visade sig att utan garanti skulle det bli lika dyrt som att köpa en ny, därför blir det förhoppningsvis en ny mobil inom kort. Efter det tog vi en lunch på Skafferiet, där avnjöt jag en räkmacka, love it!

Nu har jag precis vart ute och gått med hunden och pratat med Sofia. Snart går bilen till ICA där jag ska möta upp Frida, vi ska käka tacobuffé på Babar. Sen får vi se vad natten har att erbjuda :)

Fixat bilen

Så har ännu en dag förflutit i Cajsa Svenlers liv, det var ju trevligt. Gjorde för en gångs skull något vettigt idag, jag, eller snarare en jobbarkompis lagade min bil! Yes, fan vad gott. Nu är allt fixat! Tack
(Kan lova att bilen är ännu lättare att känna igen nu, istället för att vara tvåfärgad så är den nu trefärgad, slå det ni!)

sjuk

Vaknade imorse och kände att nu har det hänt igen. Halsen har svullnat igen och febersvettningarna har bara börjat, Gud vilken kul vecka att se fram emot.


Pongo = en böld i röven

Blir galen på den där jädra hunden! Nu när mamma är bortrest så svansar han efter mig istället för henne, vet inte om man borde ta det som en komplimang? Men i vilket fall så är det oerhört irriterande! När jag sitter och äter kommer han och kraffsar mig på benet, när jag är på mitt rum kraffsar han på dörren, när jag ligger i soffan och tittar på tv sätter han sig i nästan ögonhöjd med mig och glor, tills jag makar på mig så pass mycket att han kan få den bästa platsen i soffan. 

Nu låter det som om att han är en hund som inte har fått någon kärlek eller omsorg, fel, fel, FEL! Han har fått ALLT, och det är väl där det brister. Vi gjorde nog fel i att välja en tax som första hund, för jag tror vi alla vet vem det är som bestämmer i vårt hus, och inte är det Jesper i alla fall... :)

Och så började det om igen...

Nu var det visst måndag igen, det är helt sjukt vad fort tiden går, redan en arbetsdag avklarad :)
Men inom en vecka måste min bil vara lagad och besiktigad, annars blir det körförbud. Fan, varför gör man alltid allt i sista sekunden?

Kommer nog inom kort slå rekord i att äta Keso, får i mig en stor burk på tre dagar. Men det stora problemet ligger ändå i att jag förstör den genom att blanda för mycket müsli i  så att det bara blir torrt och jävligt. Då vill jag helst bara gå och slänga allt och göra en ny portion. Men då tänker jag vilket slöseri det är med Keso, jag menar, det är ju inte det billigaste man kan köpa. Så då trycker jag i mig den torra Keson och mår skit sen. Skärpning fröken Svenler!

Dagens bästa är i alla fall att det är fint väder, igår kändes det ju som om hösten var här. Nu ska jag ut med Pongo i skogen, blir gött att röra lite på sig efter all Keso.

PK

RSS 2.0