En dag full av myspys

Vaknade vid halv åtta idag. Så jävla surt när man somnade strax innan tre på natten. Men, men hoppas att jag kan sova länge imorgon. Börjar med skolan först på tisdag igen (även om vi har fått sidhänvisningar tills på tisdag, men har inte boken så det skiter sig i vilket fall). I vilket fall var jag livrädd när jag vaknade imorse, risken för att jag skulle vara superbakis var överhängande. Men just nu verkar jag ha god karma i och med att jag mådde sjukt mycket bättre än vad jag förtjänade när jag vaknade. Kanske det finns något man gör rätt i det här livet? Det fick i vilket fall bli en mysdag med tjejerna. Första pasta och kladdkaka med hallon hos Frida. Efter att ha skrattat oss igenom några avsnitt av Hipp Hipp och SATC-filmen begav vi oss till Emma för att laga middag. Gravad lax och ungsrostade rotfrukter var inte helt fel. avslutade allt med lite ost och kex. Nej, min mage är inte alls helt förstörd nu... Hos Emma såg vi även filmen "I love you, Philip Morris", ganska så skön film faktiskt. Jim Carrey är helt fantastisk som vanligt!




Dagen då jag fick livet åter

Igår skrev jag sista tentan på ett tag i alla fall. Så oerhört skönt att veta att jag är ledig i tre hela dagar nu innan nästa kurs drar igång igen!! Har verkligen pluggat på 150% den senaste tiden. Tappat livsglädjen för det mesta då allt bara kretsar kring att klara dessa tentor. Vet inte om jag klarade dem. Men jag vet att jag igår gjorde mitt allra bästa och att det inte kunde ha gått bättre än det gjorde. Var oerhört lycklig när jag lämnade tentasalen, fortsatte med good energy på gymet och sedan blev det en sväng på stan med materiell belöning :) Kvällen avslutades med lite vin och snacks hos Elin med underbara människor. Nej, igår och idag klagar jag inte. Nu ska här njutas av livet! Ikväll blir det tentaröjj, ska bli så jäkla kul i och med att jag har åkt hem till Tranås efter de andra tentaperioderna och missat alla tentafester. Men inte ikväll, då ska vi vara snyggare än snyggast och slå klackarna i taket!

Here we go!!

Klänning som jag köpte på H&M igår och som jag ska ha kvällen till ära.

 

Nya skor blev det också, älskar att unna mig ;)


spinning

Har avklarat det jobbigaste spinningpasset hittills i mitt liv, fan vad den killen kör!! Men resultat blir det ju då iaf :) Men kan lova att du uppskattar den halvlitern vatten du har med dig på passet. Borde väl köpa en större vattenflaska för vatten har aldrig smakat så gott som det gjorde idag.

Nu blir det plugg som vanligt, ännu mer psykologi...

Ikväll gissar jag att det blir lite stickning och tv-mys med några tjejer, alltid lika trevligt! :)

snart besegrad av tröttheten?

Herregud vad trött jag är!! Kommer jag verkligen kunna få något vettigt gjort idag? Tanken är att jag ska plugga en massa (och då verkligen hinna med mycket) psykologi idag. Men när jag läser i boken går ögonen i kors av trötthet. Hur ska detta sluta?

Började dagen med en morgonpromenad med Lina som borde ha varit väldigt uppfriskande i den här kylan. Men nej, skulle kunna gå och lägga mig igen. Kanske är lite kaffe som behövs? Jag kan för övrigt upplysa om att snön ligger kvar och att gång och cykelvägar numera består av en isbana. Superkul! Finns det dubbdäck för cykel? Eller kan man sätta på snökedjor? Om det finns någonstans så är det ju här i norrland som det finns...

Nej, nu ska
jag sluta fördriva tiden (undvika att plugga) och sätta igång med den här dagen. Blir ingen träning för mina ben är spagetti med en träningsvärk som heter duga! Bara plugg, plugg och åter igen lite mer plugg (kanske lite stickning ikväll, lite får man "unna" sig...)

Ciao!

Födelsedagskalas, seminarier och SNÖ!!

När jag vaknade idag fick jag titta ut två om inte tre gånger innan jag kunde tro mina ögon. Men tro FAN att det ligger ett lager SNÖ på marken. Det ligger verkligen kvar och har hunnit frysa till så där härligt att det blir en färd på liv och död bara att cykla till skolan. Nej, jag är inte bitter över att ha snö den 14 oktober...

Idag har varit en väldigt fullspäckad dag. Förmiddagen bestod av två examinationsseminarier. Båda gick vägen som väl var :) Sen var det bara att ladda om och dra hem och plugga reumatologi och så lite träning på det! Har kommit fram till att jag suuuger på jägarsits, vill helst falla ihop efter 10 sek, är hur jobbigt som helst det där med statiska övningar...

Under kvällen har vi varit hela gänget på Unik och firat Malin som fyller 24 år idag!! Grattis!! :) Var supermysigt och jag provade deras laxburgare som var helt ok. Tyckte dock att det var lite småtorrt, men men, det gick ju ner och en öl på det gjorde kvällen :)

Denna syn mötte mig imorse...

Norrsken!

Igår natt fick jag se mitt livs första norrsken. Tack Malin för ditt sms så att jag inte missade detta underverk! :) Lyckades dock inte ta något kort på det :/

Beställde även biljetter till Tranås och till Finland idag. Åker v. 45 i november. Skönt att komma bort i hösteländet!

Nu blir det Cougar Town och sen sömn så att jag orkar studera mera!

nu börjar mitt osociala liv...igen...

Insåg igår HUR mycket det är att lära in inför de här tentorna. Kan bara konstatera, Hej då livet, välkommen kurslitteraturen. Om jag var stressad och otrevligt innan så är det ingenting jämfört med hur kommande tre veckor kommer att vara. Jag ber om ursäkt redan nu, förlåt! Men förhoppningsvis kommer jag att vara en god vän och bra sjukgymnast när de här åren är över, och vi har ju alltid sommaren ;) Puss

p.s I love you

Igår var en riktigt filmkväll. Var som sagt på bio med Annika och tittade på Lyckan, kärleken och meningen med livet. Var faktiskt en väldigt mysig film och extra roligt när man ser svenska Tuva Novotny dyka upp på bioduken! Kankse lite väl fattig historia men med fantastiska miljöer och en alltid lika charmig Julia Roberts så är det svårt att ändå inte bli lite småkär :)

När jag sedan kom hem vid nio igår så var det inte slut på mysandet. Filmen P.S I love you gick på tv4. Har inte sett hela innan så passade på igår. Blev lite popcorn och virkning framför filmen. Även den här filmen var ju supermysig. Har läst boken innan och gillade den med. Har för mig att tjejen som skrivit den är väldigt ung, vilken talang!!

Nu är det väl bäst att jag återgår till mina studier. Blir nog att sitta inne större delen av dagen, det blåser som attan här i Luleå idag! En riktig höststorm :/

 

Pannband nr 2 avklarat. Gjorde det inte lika brett som det gröna, men gillande den gröna färgen bättre...


plugg, plugg, plugg

Börjar verkligen bli stressad inför tentorna nu. Plus att det inte känns något vidare inför seminariet i medicinkursen på torsdag, GAH!!! Men men, det löser sig. Hela världen går ju inte under om jag kuggar en tenta... lite svårt att intala sig det bara!

Har varit superduktig idag och började morgonen med en timmes spinning. Kom hem och tog en långdusch med schampoo + schampoo + hårinpackning + balsam. Nu jävlar ska håret skina!!

Sitter och sammanfattar utvecklingspsykologiska teorier på datorn nu. Går väl frammåt. Men måste cykla bort till bibblan och låna en bok innan det stänger, fixa mitt kort så att jag kan skriva ut, prata med Frida ang. kvällen samt cykla bort till Ica och handla.

Trodde att det skulle bli fest ikväll när det är Beat och allt. Men icke sa nicke. Jag och Annika myser ner oss i varsin biofåtölj istället i stan och kollar på Eat, Pray, Love med Julia Roberts. Håller på och läser den boken just nu så blir kanske lite dumt att se filmen, men är sååå mycket mer filmsugen än festsugen ikväll. Hade egentligen velat se den sista Shrek filmen, men det var svenskt tal och den gick nu vid tre så vi hoppade den... blir väl att hyra (ladda ner) den i framtiden...

 

Ciao bitches!


Har inte riktigt orkat...

...skriva här på en vecka. Men det har varit lite mycket nu. Dock dags för nya tag och nya uppdateringar om min otroligt spännande tillvaro här i Luleee!

Ha blivit värsta grandma LaCaya här uppe. Igår virkade jag klart mitt pannband som jag började med i onsdags (ett sus drar genom publiken) plus att jag bakade blåbärsmuffins som blev riktigt goda. Fick till fluffet som Leila skriver om ;) Fick även en del tvätt gjort (som fortsätter ikväll, hur mycket tvätt kan en människa ha egentligen??).

Lina och jag har suttit inne på bibblan i stan ett par dagar och pluggat. Så himla fin utsikt, stora glasfönster ut mot vattnet. Köpte lite nytt garn med idag, så blir väl att virka, och kanske sticka lite ikväll med :)

Förra veckans torsdagsfrukost, blåbärsscones :) (husmor)



Virka, virka, virka...



resultatet :)



Blåbärsmuffins!



Fick en tygpåse från Kulturens Hus tack vare rabatthäftet, nice! :)

Nu får det vara helg...

efter en hel dag med föreläsningar! Snart drar vi in till stan för lite sak/mat/öl shopping. Ikväll blir det eventuellt en sväng bort till klasskamraterna. Det är ju en "sjuk" sittning ikväll för oss sjukgymnaster. Ska dock inte vara med iom att jag har finbesök den här helgen :) Blir nog god mat, någon öl och lite spel för vår del istället :)

Puss

RSS 2.0