God morgon

Så var det äntligen Valborg. Ska strax åka och träna, sen blir det plugg och fika med Frida. Underbart att det i alla fall ser ut att vara bra väder idag. Solen skiner hoppas bara att vindarna är varma med.

Ser fram emot kvällen. Vin vin vin, eller öl?

En dag som duger är bättre än en dag som suger

Har varit en helt ok dag måste jag erkänna. Började ju med gym. Sen kommer jag hem och får se att Frida har lagt upp min favvolåt för tillfället på sin sida. Kanske en överraskning att jag gillar den, men vet ingen låt som får mig mer på g. Imorgon lär det bli uppladdning med den! Sen en mycket trevlig lunch med Carro, Hanna och Linda på Norrabykrogen. Skrev upp notan på familjens konto. Undrar när jag får ett argt telefonsamtal? Masserade två personer. För en av dem var det sista gången så då fick jag en liten present, så jävla snällt :) Sen en kort solning med Chrisse, Ewe och Sara. Gick hem för att plugga, men det blev en promenad och teledate med Sophy istället :) Nu sitter jag här och kollar på Fråga Olle. Har fått lite plugg gjort idag i alla fall. Imorgon blir det tidigt gym, sen fika och plugg med Frida. Kommer dock inte vara så långvarigt för jag tror vinaren korkas upp ganska tidigt :)

bra bra

Vaknade innan klockan ringde och bestämde mig för att ta tummen ur och åka och träna. Fan vad gott det var! Imorgon blir det tidig träning med instruktör. Måste ändra på mitt program, det händer ju inget!!

Nu ska jag snart plugga, måste verkligen ta tag i det nu. Gah, det är ju så tråkigt när det är så fint väder ute. Vill ju bara vara ute och hitta på en massa saker...

Imorgon blir det i alla fall fest, Valborg för tusan!

TV-kväll

Det finns bara en bra sak med tisdagar. Att det lätt är den bästa TV-kvällen på hela veckan. Först Ugly Betty, sen Desperate Housewives och sist men inte minst Christine. Riktig tjejkväll!

Har tränat pilates ikväll med, det var välbehövligt och gott. Gick upp till päronen en sväng och fixade och donade med lite. Sen tillbaka hem till min kära soffa. Skolböckerna ligger uppslagna på bordet. Borde ta en titt i dem om man säger så. Men jag känner mig så sjukt oinspirerad till att läsa. Vill bara ligga och slappa hela tiden, kul liv...

Begär vs. Cajsa 1-0

Fuck, kan tydligen inte gå in i en butik utan att köpa något. Hittade en härlig färgklick på Cream som jag tänker ha på Valborg. Lite kul måste man ju få ha! :)


shopping begär

Det är fan inte lätt att vara student och hålla ihop ekonomin alla gånger. Nu när våren äntligen är här så vore det ju trevligt om man kunde köpa lite nya fräscha vårkläder. Men det verkar dessvärre som om att det får vänta. Mitt bankkort säger strikt nej till dessa önskemål. Önskar nästan att jag stod på industri igen och drog in lite mer pengar. Men min lycka kommer väl med tiden den med.

Nu kommer CK hit om en timme och sen blir det fika. Gött med kaffe! Har faktiskt ringt ett av alla samtal idag, har ju varit lite duktig i alla fall. Förtjänar ett avbrott med kaffe.

BTW, Vad händer på Valborg? Fest gissar jag ju på... :)

2009-04-27

Gud, vissa människor är ju bara för mycket, men man ska väl få höra det mesta innan man lägger sig i graven...
I vilket fall så har jag vart på box och kick pass idag, sjukt kul och sjukt jobbigt! Var helt genomsvettig efteråt men då vet man ju att man har kört hårt :) Imorgon blir det dock lite lägre tempo på pilatesen.

Nu ska jag snart nana, bara läsa igenom lite fysiologi.

Imorgon blir det förrutom träning en fika med Chrisse och Frida vid elva och sen träffa Carro en sväng, alltid lika trevligt :) Sen är ju tanken att jag ska ta tag i mitt liv, det börjar klockan 08.00 när klockan ringer. Spännande!

Så var det måndag igen...

Hopp, så var det dags för en ny vecka i mitt liv. Detta liv som jag nu måste styra upp. Fattar inte vad jag håller på med, har ingen energi, vill helst bara ligga och sova hela tiden. Hatar att känna mig så här slö och oinspirerad. Egentligen finns det tusen saker som jag måste ta tag i nu, kanske borde åka hem ett tag och söka lite tröst och få en kick i baken.

V-day

Idag är det nog världens bästa dag, det är Vaginans dag. Kan det bli bättre? Låt oss fira den underbara dag, det ska jag i alla fall, hahaha! :)

Lite lätt bakis kanske...

Gud, det har vart en hård helg. Tur att jag är "ledig" de två kommande dagarna :)
Var väldigt trevligt igår hos Johanna, synd att vi inte stannade kvar längre på krogen men det var väldigt kul den tiden som vi var ute. Skakade rumpan ordentligt där!
Nu ska jag ta tag i mitt liv lite, Ciao!

Linköping

Guuud, igår var man ju inte så lite i gasen heller. Fest i lkpg med klasskompisar, gick ut på nått ställe som inte var såå kul. Åkte hem till T-town på efterfest. Var ju nästan roligast i T-town tycker jag :)
Nu är det bara att ladda batterierna för nästa tur till Linköping. Ikväll blir det utflyttningsfest hos Johanna. Kommer att bli mycket trevligt även om vi kommer att sakna några vänners sällskap! Men det är ju svårt att få ihop alla varje gång. Känner mig väldigt darrig och svag för tillfället, men efter ett par glas kommer jag nog att vara på topp igen. Får hoppas att jag kan hålla truten den här kvällen i alla fall. Råkade visst säga för mycket igår...

Längtar till helgen

Ser verkligen fram emot helgen, av flera anledningar:
1. Vi får pengar!
2. Fest i Linköping, dubbel upp!
3. Soligt väder har utlovats, aldrig fel :)
4. Förhoppningsvis blir det kanske god mat hos päronen.

Bara en dag kvar i skolan. Men har en känsla av att det kan bli lite segt imorgon. Skatteverket ska komma till skolan och snacka och det är ju kanske inte det roligaste man vill göra en fredagseftermiddag. Men på förmiddagen ska jag få andningsmassage så det blir gött :) På kvällen blir det lite klassfest och på lördag har Johanna sin utflyttningsfest. Ska bli jäkligt kul att gå ut i Linköping, liiite annat mot T-town.

Nu måste jag snart laga mat tills imorgon, kul kul.

Mitt nya liv

Hur många gänger sätter man sig inte ner och tänker, nu får det vara nog! Idag/imorgon ska jag börja mitt nya liv. Jag ska börja äta nyttigt och motionera mera. Så tänkte jag i morse när jag satt på tåget till Linköping. Jag gjorde en deal med mig själv att jag inte skulle äta mer godis, kakor, chips eller dricka läsk innan jag har slutat skolan. Som vanligt gick det käpprätt åt helvete. Någon hade köpt kakor till kaffet. Tittade på dem när de låg i sin lilla kartong och handen gjorde en ofrivillig rörelse och plockade upp en av dem. Sedan för handen kakan mot munnen och jag gluffsar glatt i mig den. Snacka om att ha noll kontroll över sitt sockerbehov. Det funkar helt enkelt inte att ha regler för sig själv, jag får försöka hitta ett annat sätt att hålla mig i form. Som det stod på gymmets whiteboard tavla:

Beach 09, än är det inte försent!

Åldersnoja?

Fan, jag vet att jag är dum, larvig och störd. Trodde inte att jag var sån, men nu har jag funderat ett tag och kommit fram till att jag har åldersnoja. Jag skrattade åt alla som sa att de hade 20 års kris. Nu sitter jag här och känner mig som en gammal kärring. Det började på Statt för ett par helger sedan, bara en massa snygga, smala, snyggt klädda 18 åringar. Kände mig så förbannat oattraktiv. Nyss satt jag inne på bilddagboken. Ser väldigt små tjejer som fyller 18, var de inte 14 år nyss? Känner mig utkonkurrerad. Nejdå, jag är inte alls Lejon i stjärntecken som måste ha uppmärksamhet precis hela tiden... Vad ska jag göra, fettsugning, botox och ett par nya fräscha bröst? Tror inte att det hjälper... Fan, det gäller väl bara att hålla sig i form och fräsch. Lättare sagt än gjort. Nej, det blir fan Hultsfred, där är alla lika dräggiga som jag, me like ;) Hade jag den superfräscha snusbilden från Lkpg med "superprillan" skulle jag fan lägga upp den nu, ngn som kan skicka den till mig?

Sovmorgon!

Älskar när jag kan ta sovmorgon utan att ha dåligt samvete. Sov till kvart i tio, hade väl egentligen tänkt att utföra någon form av motion, men min jävla förkylning vill inte ge med sig, blir galen. Tänkte att jag skulle prova att käka algtabletter och se om de kunde hjälpa mitt kassa immunförsvar. Måste för övrigt lära mig att proppa i mig mer frukt och grönt, och mindre müsli...

Har bara praktik i skolan idag,
Frida hämtar mig vid två. Sen är det bara massage som gäller. Ikväll blir det nog riktig TV kväll med först Ugly Betty (antagligen bara slutet) och sen Desperate :)

Nu ska jag ta och göra mig en smoothie!

Wohoo!!

Jag och Frida är bäst som vanligt. Klarade praktiska proven, Frida klarade dem galant. Själv svammlade jag väl till det lite, men det ordnade upp sig :)

Tack Sara btw för en superbra helg i Göteborg, alltid lika trevligt att besöka den staden.

Nu ska jag ringa till storspelarna och se vad de sysslar med. Hatar egentligen att spela spel men inget kul att sitta här och glo.

Kleerup

Mötte Kleerup på systemet idag, vi fick ögonkontakt. Jävligt coolt. Ville bara säga det!

Kleerup

Mötte Kleerup på systemet idag, vi fick ögonkontakt. Jävligt coolt. Ville bara säga det!

Göteborg

Idag bär det av det Göteborg, ska bli mycket trevligt :) Lite pirr i magen till och med, men det kommer nog att bli bra!

Har vaknat ett antal mornar och varit extremt snorig. Snoret är nästan neongrönt, beror det på att man är sjuk? Det är sånt här jag funderar på när jag vaknar, det är ju inte konstigt att jag inte får något gjort om dagarna.

Nu sk jag hoppa in i duschen, packa och ta mig bort till stationen, Ciao bitches!

Maximus massage

Hahah dör av skratt. Pratade med Kicki på jobbet idag om vad jag skulle kunna döpa företaget till. Det namnet som jag ville ha var ju självklart upptaget (men vad hade jag förväntat mig??). Vi klurar lite och så säger Kicki, Maximus massage. Jag dör, så jävla kul. Ni måste ju fatta det roliga. Det låter som om att jag antingen har en Maxi mus, eller som om jag masserar maxi musar (alltså inte möss, utan snippor). Tänk att ha det namnet, skulle ju inte få ett enda seriöst telefonsamtal.
- Välkommen till Maximus, vad kan jag stå till tjänst med?
- Joo, jag tänkte om du kunde massera min maxi mus, går det bra?

hahah det funkar ju inte... nee, det blir till att fundera lite till. Och Chrisse, jag vill inte heta LaCayas massage, horhus!

Är lite skraj, spindeln är nu borta. Men vart faen har den tagit vägen?? Hoppas att det var någon snäll granne som slängde ut den för jag kommer börja lipa och ringa någon om jag skulle hitta den i min lägenhet.

P.S.

Spindeln ligger fortfarande kvar i trapphuset, den verkar inte ha rört på sig de senaste dagarna. Slutsatsen är att den är död. Vågar dock inte röra den. Någon som vill ta bort den??

Långpromenad

Var uppe med tuppen och pluggade lite. Sen bar det iväg för massage. Ska massera igen vid fyra, men har bara två kunder så det lär gå snabbt. Har nyss kommit hem från en långpromenad, gick hätte fram och tillbaka. Det tog sin lilla tid men det var jäkligt gött. Hade tänkt att träna idag men har legat och hostat hela natten så jag tror inte att det är någon höjdare...
Ikväll ska jag packa lite till Göteborg och sen är det plugg plugg plugg som gäller.

Ciao!

Solen skiner, himlen är blå

Fan vad gött att leva då! När jag vaknade i morse så var det ju rätt grått. Så jag sket i min morgonpromenad och sov vidare i en timme till. Helt rätt beslut för sen blev det ju jäkligt gött på eftermiddan. Så nu har jag fått min promenad. Håller på och tvättar och ska sätta mig med plugget med. Sen blir Tommy Svensson för hela slanten, kommer ju att matvägra som fan sen...

Sista dagen

Idag är det sista gången jag masserar på ett visst företag om jag nu inte skulle kunna fortsätta och faktiskt få betalt för det. Men vi får se vad som händer. I vilket fall ska jag lämna lite visitkort där och så.

Det kommer att bli full rulle idag. Först massage, plugg, tvätt, föreläsning med Tommy Svensson om kost och sånt, om jag hinner ska jag röra på fläsket och så självklart plugga lite till.

Fan, nu längtar jag till Göteborg, ska bli riktigt kul att åka dit. Sen blir det party i Linköping nästa helg! :)

Lite tjejigt larvig...

Är inte den som är den. Men det är en SJUKT fet SPINDEL i trapphuset, precis vid dörren. Den har legat där sedan i morse. Vet inte riktigt om den är död. Hoppas det för om jag hittar den i min lägenhet så kommer jag ringa till någon och gråta. Är fan rädd på riktigt... Ryser bara jag tänker på den!

Konstig dröm

Hade en så konstig dröm i natt. Jag drömde att det hade varit inbrott i min lägenhet. De hade stökat ned, men inte snott något av mig. Först trodde jag att de hade snott min TV och iPod, men hittade dem på andra platser i lägenheten bara. Sen går jag ner i källaren tillsammans med en person mer som jag inte minns vem det är. Där hittar vi en död man som ligger med ansiktet nedåt med en massa pinnar genom kroppen, ganska läskigt måste jag medge...

Igår vart det en del plugg, måste dock plugga som en galning i veckan, vill helst slippa plugga när jag är i Göteborg i helgen. Sara kom förbi en sväng igår med, alltid lika trevligt att umgås :)

Nu ska jag iväg och massera om en stund. Sen blir det plugg, pilates, plugg och TV. Underbar TV kväll :)

plugg

Gud, hatar att plugga, blir så himla uttråkad snabbt... har väl gått igenom hälften nu i alla fall, förtjänar ett break :)
Var trevligt med fika på stan, mycket folk och mycket snack, me like!
Har idag lagat riktig mat för första gången på jag vet inte hur många dagar? Kan inte minnas att jag lagade mat förra veckan, men det gjorde jag säkert... Får inte köpa mackor och fil. Kan inte hantera det, blir ju bara sånt man äter då. Inte hälsosamt alls.
Funderar på att ta en powernap, eller nån som vill hitta på något? Är ju som sagt sjukt uttråkad...

God morgon

Vaknar och är lite förkyld, gud vad ovanligt! Är numera en sensation när jag vaknar och faktiskt mår bra... Får se om det känns lite bättre efter frukosten.

Planer för idag:
- Fika med gänget
- Plugga
- Någon form av motion
- Kanske film ikväll
- Fixa biljett till Göteborg

Nu ska vi se till att få fart på den här dagen, Let's go!

Saknar er redan

Nu har gänget precis lämnat mig efter en trevlig kväll med film och tjöt :) Saknar er redan. Har ju så kul ihop, käften går i ett och skratten haglar! Kollade på Blow med Johnny Depp, inte helt fel. En del ögongodis på den.
Usch, imorgon måste jag verkligen plugga, sen blir det kanske en fika med några godingar och sen mer plugg. Ska nog försöka hinna träna med, en promenad blir det i alla fall.

Dags att nana, puss hej!

Dagen efter...

Så var det dagen efter den stora festkvällen. Min andedräkt luktar alkohol, mina kläder luktar, ja hela min lägenhet luktar alkohol. Håller på och vädrar ut och städar lite i taget. Var inte så farligt trots allt.
Om en stund ska jag gå ut och gå med Carro, ska bli trevligt att komma ut i det härliga vädret! :) Min mage kan behöva det, den är fortfarande spänd, hård som sten. Undrar vad det var i den där påskmaten egentligen?
Nej, nu är det dags att städa lite igen, Ciao!

magont

Gud, varför äter jag alltid för mycket? Har så sjukt ont i magen (och halsen) efter maten nu. Hoppas att det lägger sig till kvällen för just nu ser jag ut att vara i sjätte månaden.
Kvällen är i alla fall sponsrad tack vare all jävla krattning hos farmor. Det tog sin tid att göra allt, men för en gångs skull är jag glad att jag inte är enda barnet, skönt att ha bröder som hjälper till. Trivs mycket bättre med dem nu när de har blivit lite äldre och klokare. Var ett jävla liv ett tag nu på middagen då de två yngsta börjar reta den äldsta. Resultatet är ju självklart att de två små åker på stryk, samtidigt som hunden springer runt och skäller och mamma står och skriker på oss från köket. En trevlig middag helt enkelt. Tycker om när det är lite livat, hatar när det blir stelt och det enda man pratar om är skolan och betyg hit och dit. Eller i alla fall så länge det inte är jag som får stryk :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det fest, Ciao!

Påsk

Vaknade på soffan med lite nackvärk och känningar i halsen. Ingen bra start på denna dag. Men jag tror att det kommer bli bättre. Ska snart ut till min farmor och kratta löv tillsammans med Pappi och mina bröder. Sen bär det av till stugan för påsklunch och sen blir det party @ my place hela natten lång :) Fan, Glad Påsk, nu kör vi!!

Party @ CK's place

Igår vart det självklart fest igen, livet är en fest när man hänger med Chrisse :) Jag och Carro (som har kommit hem från jkpg!!) var en sväng hemma hos mig innan min kära mor så snällt körde oss till CK, ibland är man bra lat...
Hos CK var det rätt lugnt i cirka tio minuter, sen började det bara strömma in folk. Kom en jävla massa människor, vissa var roligare att träffa än andra :) Jag och Carro fick höra att hockeykillar INTE snackar om tjejer och sex så som alla tror att de gör. Visst tänkte vi och satt och nickade med våra små huvuden. I huvudet flög tanken, This is bullshit! Men som vanligt fortsatte vi att le och sa, Ja, vi fattar vad du menar. Bla bla bla...
Sen åkte Crolita och jag hem till mig och spelade Wii, gick sjukt jävla dåligt med lite alkohol i blodet så jag vägrar att spela bowling mer på fyllan. Vill inte förstöra mitt PRO!

Nu ska jag nog plugga lite, sen blir det promenad med Crolita, mycket trevligt!

Massage

Har vart och masserat en kund idag. Har en till 18.30, tur att man har nära hem från jobbet :)
Stackars M som jag masserade nyss, fick ju höra hela köret om mitt liv just nu. Men M's röst ligger för Gbg, får se hur det blir.
Efter massagen blir det i alla fall en sväng till Chrisse, lär visst vara lite party på gång, men får se hur mycket jag ska delta i festligheterna. Det är ju trots allt bara torsdag, har några länga nätter framför mig med gänget :) Är så lycklig att vi alla är hemma nu i påsk, det trodde jag inte.
Nu ska jag diska och städa lite, ser ju ut som en ungkarlslya här. Ciao!

God Morgon, eller?

Har svårt att avgöra om det är en god morgon. Solen skiner, NOT och jag känner ett visst obehag i kroppen. Hur kan man sakna något man aldrig har haft? Vaknade vid halv nio. Ligger sedan och bara vänder och vrider på mig. Vill verkligen somna om, jag kan sova minst en timme till om jag vill. Men tydligen vill inte min kropp. Den säger att det är dags att gå upp, jävla skit kropp.
Aja, ska bort till Corpus vid elva och kanske massera. Annars ska jag och Frida gå en sväng på stan och luncha, snälla solen, kom fram nu :) Ska lyssna på lite musik nu så blir allt bättre!

Pirr i magen

Det pirrar i magen. Men det är inte på ett bra sätt. Det är oro, nervositet, rädsla och förtvivlan som blandas i den mest ångestfyllda milkshake som du kan tänka dig. Ska det verkligen göra såhär ont? Vill bara spy upp den här milkshaken och glömma hur jag någonsin kunde blanda den. Men det går inte, jag har redan sugit i mig minsta lilla droppe, nu får jag betala för den, det är den dyraste milkshake jag någonsin köpt. Jag stoppar fingrarna i halsen, jag spyr, jag lägger mig på soffan, jag har fortfarande samma milkshake i magen. Hur ska jag få ut den? Hur dödar jag pirret? Dö pirr, DÖ!

dejtingsajter

Är det någon mer än jag som får en obehaglig klump i magen av all reklam för dejtingsajter? Jag har ingenting emot dem, men känner bara en sådan fruktansvärd press. Måste jag hitta lyckan i ett förhållande nu? Blir lite rädd, och känner mig lite ensam. Jävla reklam jävel.

bränna fett

Var på gymmet idag och brände lite fett. Det var välbehövligt. Men blev lite sur, de har gjort om och visst, det är jättebra att de har köpt in fler konditionsmaskiner. Men de har tagit bort en del av styrkemaskinerna som jag använde. Hur ska jag nu kunna träna fettet/musklerna vid höfterna? Stod i och för sig en maskin där för Gluteus medius och minimus. Men fattade ju inte hur den fungerade... Aja, det löser sig väl med tiden :)

BTW så börjar Ugly Betty igen på femman. Är så lycklig, älskar den serien! Tisdagar 20.00 vet ni vad jag pysslar med iaf :)

Frulle med CK

Igår var jag och CK hos Sara R och kollade in hennes lägenhet. Kan ju säga att vi aldrig kom därifrån. Jag, Sara, CK, Linus och Jesper sov alla i Saras säng, dock så möblerade vi om lite :) Sara var snäll och körde hem oss alla. Jag och CK hängde på låset vid Coop och köpte en massa god frukost. Så jävla gött! Nu ska jag äta lite till. :)

snart kommer CK

Snart kommer CK hit, vi ska till Sara och titta på hennes nya lya, trevligt trevligt. Jag och Frida kollar på tv och har vart ute och gått en sväng, blev ingen pilates idag. Var inte riktigt i form för det.
Imorgon ska jag klippa mig, inget drastiskt. Bara toppa lite. Vill egentligen göra lite slingor med, blondes have more fun. Det kan jag behöva i det här fucking jävla singelträsket.

Praktik

Idag är det praktik igen, jobbar från 10-15. Sen blir det träning med Frida på kvällen :) Shit vad tiden går snabbt. För ett år sedan var jag i Nya Zeeland. Kan inte fatta att det är ett helt år sedan. Känns som om att det var igår samtidigt som det känns som om att det var flera år sedan. Har hänt så mycket det senaste året så det är egentligen inte konstigt att tiden flyger iväg.

På TV4 nyheterna har de en påskris expert. Kul att vara det, hur blir man det? Snacka om att ha kort säsongsjobb.

jävla fläsk

Fan, vågjäveln visar ju inte som man vill. Har väl slappat lite för länge nu. Dags att ta tag i träningen igen. Började bra med ett svettigt box och kick pass idag. Imorgon blir det pilates och förhoppningsvis en promenad med, kan jag behöva. Jävla fläskfia man har blivit då...

Fan fan fan. Blir så in i helvetes sur.

bra start

Alltså, är egentligen inget större fan av gangsta rap, eller vad man nu ska kalla det. Men förra söndagen när vi var på väg hem från Göteborg så drog radion igång Flo ridas låt Right round. Fy fan, trots att jag var bakis och inte kunde gå så hade jag gladeligen kunnat börja festa igen när jag hörde den låten. Fick verkligen igång mig. I morse vaknar jag av mig själv, mobiljäveln har dött under natten. Halsen gör lite ont (fattar inte hur den kan göra det??) och det känns lite allmänt pissigt. Sätter mig vid datorn och går in på spotify. Söker upp låten och helt plötsligt känns dagen mycket bättre.

NU KÖR VI!

hockey, plugg och tvätt

Ligger i soffan och har precis sett HV förlora mot FBK i den tredje finalmatchen. Fan vad surt, nu får de rycka upp sig grabbarna!
Har lyckats plugga lite och håller på och tvättar. Inte den roligaste söndagen i världeshistorien, men man kan ju inte ha kul hela tiden...

Imorgon blir det massage 10-15 och sen box och kick. Ska bli gott att komma igång med träningen igen, hoppas att jag får hålla mig frisk den här veckan! Sen är det en väldigt speciell dag imorgon, Chrisse kommer hem! WOHOO :)
Blir nog tidig säng så att det blir måndag snart!

Fröken trött

Fan vad det är gött att ha stugan dagar som denna. Klättrade på väggarna och vara ytterst nära ett utbrott av att vara instängd i en liten jävla lägenhet. Tog ju en evighet innan de kom in till stan och hämtade mig. Väl där var jag ute och gick i en timme, snackade med Sophy, var nära på att gå på en huggorm, den första jag sett för den här säsongen. Var inte så jättestor men tycker inte om dem.
Sen pluggade jag lite, men det var ju mycket skönare att ligga och slappa i solen. Somnade med en tidning för ansiktet och vaknade säkert fyra gånger av mina egna snarkningar. När jag sen vaknar säger mamma att jag har snarkat värre än pappa, tack för den.
Nu blir det snart lite party, ovanligt en lördagkväll...

grov i mun

Jag vet inte varför det händer. Men som igår på vår Driva eget lektion så började det bara poppa upp rim på onani och bajs och liknande. Visserligen sa jag inte allt rätt ut, vissa saker kunde jag hålla för mig själv. Har jag verkligen inte kommit ifrån kiss och bajs åldern? Förra helgen var det en godis som liknade en snippa, och det var bara jag som garvade och såg det. När jag sen förklarar vad det är som är så kull få jag endast en blick som säger att jag är dum i huvudet. Kanske är det så med. Men jag tror att allt det här med kiss, bajs och sex ploppar ut ur munnen när jag är på bra humör. Så kära vänner, se det som ett gott tecken när jag svär mycket och ser snoppar i allt, då är jag nog bara rätt glad.

Nu ska jag ringa mammi och tigga om skjuts ut till stugan. Nästa vecka ska vi börja bygga på lillstugan så det nehöver röjas lite, även om jag mest hade tänkt att njuta av solen och plugga lite :)

Stalltjejerna

Efter en rätt lugn dag i skolan så träffade jag mina gamla ridkompisar ikväll. Vi var hemma hos Kim och åt tacos och snackade skit. Mycket trevligt må jag säga :) Även om det bara är en av oss som fortfarande rider.

Är så sjukt trött, dags att sova lite! Imorgon blir det nog stugan större delen av dagen och sen kanske lite grillning på kvällen? Det är vad jag är sugen på, med kall öl till :D

borta match

Blev borta match igår. Men fick sova på soffan. Måste erkänna att jag är lite besviken. Nej då, sov hos Frida och soffan duger bra till mig. Den är ju så jävla skön (jag har likadan, känns ju som hemma). Idag är det praktikdag på skolan, det suger ju pung för tillfället. Känns verkligen inte som om man får ut något av det. Men som vanligt är det bara att bita ihop och göra skiten, fyra jävla timmar.

Grillade för första gången igår, det var helt perfekt. Bra väder, god mat och trevligt sällskap. Lär ju blir fler gånger.

Det vankas party i påsk, någon som egentligen har några bra idéer på hur vi får det till tidernas fest? Själv så har jag supit bort för många hjärnceller för att orka tänka.

Nu är det snart frukost här. C ya!

RSS 2.0