Imorgon smäller det!

Sitter och snörvlar för mig själv framför datorn. Bland det värsta jag vet är att gå och vara småsjuk i en evighet! Men igår struntade jag i allt vett och gick på Cardio Crossfit. Gud vad kul det var!! Men sååå jobbigt i benen. Hur kan jag förlora allt på två veckor? Men det är bara att ta igen och sätta upp delmål med träningen. Idag blir det en Cajsa, dvs crosstrainern i en timme :)

Har seminarie idag om etik, har skrivit klart rapporten så förhoppningsvis räcker det med att finlira lite på den ikväll och sen skicka in den!

Måste även packa
idag för imorgon bär det av till Riksgränsen, wohoo! Ska bli superkul! :)

Hög på vitlök?

Kan efter dagens matlagning konstatera att fläkten i min lägenhet INTE är speciellt effektiv! Fräste lite vitlök i pannan innan jag slängde i resten, nu osar det vitlök i hela lägenheten. Inte mig emot egentligen då det kanske kan få min förkylning att försvinna, plus att jag tycker att det luktar ganska gott!

I fredags genomfördes den första tentan, håller tummarna och hoppas att det gick bra! Sitter nu och pillar på den sista uppgiften för den här läsperioden, fyra sidor etik. Inte kul för fem öre. Det är intressant egentligen. Men nu efter tentan är jag så opepp på att skita ur mig ännu ett projekt så detta blir nog nästan pannkaka! Vill även få reda på hur Jongleringsarbetet och den skrivtliga reflektionen över fältstudiedagen...

På onsdag morgon (05.05) drar vi till Riksgränsen för närmare fem underbara dagar med pudervit snö (har vi iofs gott om här med), massa snowboardåkning och trevligt sällskap! Kommer hem på söndag eftermiddag. Kan vara skönt att ladda om lite för sen på måndag börjar de nya kurserna, och på tisdag kväll åker jag hem till Tranås (dock framme på onsdag vid lunch). Ska bli skitkul att träffa alla vänner och mysigt att få träffa Jörgen igen :)

Nu ska jag återgå till att glo på en av de sämre kärleksfilmerna, heter typ Kärleken checkar in, sen köpa ny kurslitteratur som får plånboken att gråta, efter det na na!!

tentavecka

tjoo, gud vad det snurrar i skallen. Frågor som vart satt det ligamenten? Vilken nerv innerverar den muskeln? Vad är graded potential? snurrar runt i skallen 24 timmar om dygnet. Ännu en dag har snart passerat och tentan närmar sig med stormsteg. Jag är äcklig med flötigt hår och flötiga fingrar efter att ha tryckt i mig en massa russin för att snabbt få lite energi igen. Nu ska jag bara orka duscha och sen blir det ännu mer plugg. Hoppas att någon har med sig något sött.. är sjut sugen hela tiden. Inte bra med tanke på att jag inte kan träna de närmsta dagarna, har en förkylning som ligger och lurar, vill inte bli sjuk nu! :/

14 mars

Vart tar tiden vägen? Nu har den riktiga nedräkningen till tentan börjat, fem dagar av studerande kvar! Men det är intressant (det mesta i alla fall) och det gör det lite lättare att få in...

Igår var vi hos Malin och pluggade. Världens bästa teknik, dra lappar och berätta om ämnet för varandra. För att krydda det lite delade vi in oss i två lag och "tävlade" mot varandra, dock väldigt hjärtligt för att vara en dålig förlorare som jag. Lagade även världens godaste lasagne, jag åt helt seriöst en tredjedel av den och är fortfarande mätt! Sen lite bär och turkisk yogurt till efterrätt, mums! Tittade på Melodifestivalen, tycker att Salem borde ha vunnit. Hade gett Sverige en seger i Eurovision, vem kan motstå hans ögon? :)

Idag blir det
plugg för hela slanten. Ska även bort till Johannes och låna lite kurslitteratur till nästa kurs. Ikväll blir det troligtvis mer lappdragning då vi drog ca 20 lappar av 70 igår :)

Grattis Frida!!

NU kan man börja skymta asfalten under all snö här i Luleå. Snön har börjat droppa från taken och idag kunde jag gå från lägenheten till tvättstugan utan jacka (hade iofs en tjock tröja). Ska väl inte ropa hej än, men det är skönt att få ha lite vårkänslor i alla fall :)

Har nu bakat chokladmuffins inför ett eventuellt dambesök för att titta på Svenska Hollywood fruar :) Man får inte missa detta och det känns nästan värt att betala 12 månaders hyra bara för att ha tillgång till alla kanaler på TV, nörd eller?

Önskar världens bästa Frida grattis på 22-års dagen! Fan vad gamla vi har blivit! (märks på flera sätt, bla har jag varit bakis i 2 dygn). Men önskar dig den bästa dagen med härligt sällskap, god mat och en Törley på det! :) Puss!!




Motor kontroll = över (för den här gången)

Är nu äntligen klar med Motor kontroll delen av ena kursen, 4,5 hp som kirrades idag! Hade redovisning av arbetet + opposition och frågestund med instuderingsfrågor. Världens största kram till Lina och Elin som är grymma på redovisningen och förhoppningsvis har fixat ett VG :) Jag var jävligt svag på mitt till en början men sen lyfte ni mig så att jag också vågade snacka öppet (sen låste det sig som vanligt igen på instuderingsfrågorna). Hade till och med ganska kul får nog erkännas...

Är dock helt slut. Kollar på Courtney Cox's nya serie, Cougar Town. Lite roligt är det iaf...

RSS 2.0