Gott Nytt År

Vilken bra start på dagen. Trodde att jag skulle jobba idag. Så åkte dit vid halv tio, men när jag kommer dit tittar chefen undrande på mig och säger att jag inte ska jobba idag. Är jag så himla förvirrad alltså? Men väldigt skönt att vara ledig. Nu hinner jag göra allt utan att stressa och kan bara njuta av ledigheten :)

God nytt år lovers, XOXO

Igloo

Man kan ju undra hur lite jag vet om världen eller vad det egentligen är för förväntningar jag har på min flytt till Luleå. I natt hade jag en sjuk dröm. Jag drömde att jag hade flyttat upp till Luleå, men istället för att bo i en studentlägenhet så får vi studenter bo i varsin Igloo, så jävla sjuk dröm. Tyckte i alla fall i drömmen att detta var helt naturligt, sjukt sjukt. Kanske är såhär som man förbereder sig mentalt? Det kommer att bli bättre än en igloo hoppas jag iaf! :) haha.

Fick första Twilight
boken i julklapp och nu är den slutläst, MÅSTE åka och köpa den andra böckerna. Jag dör.. detta är verkligen den bästa kärlekshistorien någonsin. jag döööör..... måste även köpa filmerna. Sån jävla nörd, I know...

21 december

Har nu jobbat klart för dagen och är hemma och slappar. Verkar som om att alla är lite sega ikväll så det får nog bli nya friska tag imorgon. Då blir det glöggkväll ute i stugan med nära och kära. Har hunnit baka en morotskaka till det, men ska röra ihop en pepparkaksdeg som får stå tills imorgon och så kan jag baka ut det under de kommande två dagarna.

Usch.. känner mig lite stressad med flytten. Har inte ens hittat boende i Luleå än, bajs bajs bajs på det!

Fjärde advent

Idag är det fjärde advent. Kan inte fatta att tiden går så snabbt. Har inte ens hunnit/orkat skriva i bloggen. Ska snart påbörja lite bakning.. dock inget till mig själv men det kanske är lika bra? :)
Har varit i stallet större delen av dagen på julklappshoppning. Jag har inte tävlat på två år. Jag tror knappt att jag har hoppat Gamza på två år (om man bortser från i tisdags), därför var det superkul när jag lyckades knipa förstaplatsen i seniorernas klass på julklappshoppningen :) Men det är Gamza som ska ha all cred för det, med en så bra häst går det inte att misslyckas, Joel vann juniorklassen på henne. Vilken häst säger jag bara, är helt såld på henne nu!

Imorgon börjar alla
härliga kompisar att droppa in, iaf så kommer Frida hem. Det ska bli så himla kul att träffa alla!!

Puss på er alla!

Onsdag 16/12

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen. Jag kan INTE köpa hem bröd. Det är verkligen det enda jag äter då. Morgon, middag och kväll består av mackor. Tur att brödet snart är slut så att jag kan sluta med denna ohälsosamma livsstil. Sen blir det att inte köpa hem mer bröd det här året...

Ibland älskar jag
verkligen mitt jobb. Masserade världens goaste människor på Badhotellet, då gör det verkligen ingenting att man får jobba över en timme. :)

Imorgon blir det att rida, jobba, baka och fixa bokföring, weeiii!

snö snö snö

Idag snöar det på riktigt! Har lagt sig ett underbart vitt täcke över staden och jag bara myser. Har varit i stallet nu på morgonen och ridit Gamza. Kom hem och gjorde ett par mackor och en kopp varm choklad, kan det bli bättre? :)

Har fått en massa information om Luleå Universitet, är spänd, förväntansfull och nervös på samma gång! Har bestämt mig för att flytta dit nu efter nyår. Linköping känns inte rätt, är inte så roligt att flytta dit. Även om det hade varit kul att bo i samma stad som Johanna. :)

Nu ska jag städa och fixa i lägenheten ytterligare (ser ut som en svinstia) och sedan blir det lite massage och sen ridlektion igen. Ska antagligen vara med på julklappshoppningen på söndag så kan vara bra att hoppa någon gång innan dess.

stökigt värre

Håller på och rensar ur lite lådor och sånt nu inför flytten. Har även rensat bort en massa foton och slängt alla små fotoalbum för att göra större. Men nu har limmet tagit slut så nu har arbetet avtagit lite...

På femman har de nu visat ett av de sämsta programmen i TV-historien. Om någon töntig jävla kille som tycker att han är ballast i världen och kan få vilken tjej som helst. Han snackar nästan om sig själv i tredje person och hans "dudes" ser upp till honom som om att han vore en gud eller något. Man vill bara spy på honom! Uähh!!

Flöööt

Igår blev det lite spontan fest. Blev inte så där jättefull, men känner ju att jag drack igår. Därför fick det bli en onödig flötsöndag. Har smält i mig pizza, chips, ostbågar, cola och chokladpudding. Tror att det blir gymmet imorgon ;) haha.

Nu ska jag
mysa och titta på The Holiday som går på trean!

julklappsshopping!

Har varit i Linköping och handlat julklappar idag. Hittade den PERFEKTA julklappen till mina föräldrar. Trodde inte att jag skulle hitta det där, men vart glad som ett litet barn när jag gjorde det :) Har nästan alla julklappar klara nu. Blev även en topp till mig själv, svårt att inte köpa något när man är ute sådär. Sen var det ju vissa som bara köpte till sig själva...hrmmjörgen... :)

Ikväll blir det att softa och hänga med CK. Och Alle, NEJ jag är inte gravid... tror jag.

work that assss!!

Idag har jag gjort något ovanligt. Åkte upp till stallet imorse för att rida Gamza. Red till musik och den första låten som strömmar ut från högtalarna är Candy shop (heter den så?) med 50 cent. Gamza vart jävligt pigg i vilket fall, väldigt kul att rida till musik, måste göra det i fortsättningen :)

Sen var jag
på gymmet och körde kondition. Har inte gjort det tidigare där, men det gick bra och kändes skönt. Har nog fått lite bättre kondis på senaste! :)

Nu ska jag snart iväg till farmor för att städa och fika lite, tror nästan att hon tycker bättre om fikan än städningen, haha :)

Onsdag

Hatar när väckarklockan ringer och jag tror att jag har glömt att stänga av alarmet från dagen innan. Jag tänker då att det här är ju fel, jag behöver inte alls gå upp. I nästa sekund kommer jag på att jag visst måste göra det. Så var det imorse, det var bara att hoppa upp ur sängen och bege sig ut på företagsmassage. Efter det var jag på gymmet och svettades (och luktade) som en gris, men det är bara bra med tanke på vilket sötsug jag har nu :/
Var sedan på stan med CK och Evve, drack underbar Chailatte och hittade en nyårsklänning. Men om jag hittar en bättre i Jönköping i helgen så lämnar jag nog tillbaka den här, men alltid skönt att ha ett alternativ iaf.

Och dagens viktigaste nyhet, jag har kommit in i LULEÅ!!! Är även 21:a reserv i Linköping och ligger inte så pjåkigt till i Lund och Göteborg heller :) Så jag kommer att plugga till sjukgymnast i vår, frågan är bara vart! ;)

Klänningen

Lätt favoritblommorna, köpte dem i förra veckan och nu blommar de och doftar ljuvligt i sovrummet :)



Fick även nya ToppHälsa idag, kan dagen bli bättre? :)

Hur luktar tomten?

Har hittat doftljus som tydligen luktar "Tomte", frågan är bara, hur luktar en tomte egentligen?? Är det någon som har träffat honom och vet detta? Kanske tagit hans DNA och gjort en parfym på hans doft som de ska göra med Michael Jacksson. Fanns även doftljus som luktade snöflinga, vet inte vilket av dem som är knäppast?!




måndag

Har haft en ganska så skön start på veckan. Fick lite sovmorgon och sedan stack jag till gymmet en sväng. Det behövdes efter den här flötiga helgen :) Sedan var det massage hela eftermiddagen, men tiden går faktiskt väldigt snabbt när man masserar (aja, för det mesta iaf). Var efter jobbet ute och gick med Evve en sväng, fönstershoppade lite :)

Imorgon ska jag gå brevid Maria igen, ser fram emot det :) Borde även under veckan få reda på om jag har kommit in på skolan, spännande, spännande!

Har hittat en porslinserie som jag skulle vilja ha, men det får väl vänta tills man gifter sig eller någon annan skit :( Den är ju finsk såklart, loooove iittala :) Denna serie heter Taika som betyder magisk på finska.

Så himla mysigt mönster, finns även i vitt och rött men jag gillar den blåa serien bäst :)




söndagsmys

Tror att Magnus Betnér är en av de bästa komikerna i Sverige, annars kan man inte underhålla en publik i en och en halv timme :) Var verkligen superkul att se honom. Dagen fick en bra start med en underbar hotellfrukost, ångrar bara att jag inte åt mer när jag hade chansen!

Nu är jag hemma och tvättar och småstädar. Ska nog göra pannkakor sen. Är sugen på något lättare, men tacos vore i och för sig också gott måste jag medge :D hehe... Väntar bara på att någon ska bli hungrig så att vi kan åka och handla lite.

Magnus Betnér

Sitter och väntar på att Jörgen ska hoppa in i duschen så att vi snart kan åka till Jönköping. Första stoppet blir garanterat McDonalds. Vi är båda ganska bakis, så det behövs nog ett meal för att bli normal igen. Förhoppningsvis ska vi hinna med lite shopping, annars får vi ta det imorgon, för vi ska stanna över natten och bo på hotell och äta UNDERBAR hotellfrukost :) Dagens höjdpunkt är att vi ska kolla på Magnus Betnér när han kör sin show "Livets ord". Tror att det kommer blir en superkväll. Vet inte om vi ska ut och äta sen och kanske ta ett glas, skulle vara mysigt och jag är liten sugen på att gå till Aqua, men är kankse lite sent att gå efter nio? Önskar att vi var i Italien där det inte är några problem att äta så sent :)


Nu är det dags för fredags myyys...

Näe, inte riktigt än. Men ikväll så :) Har ett par lediga timmar nu och sen ska jag massera lite. Efter det blir det gymmet. Hade sån otrolig otur med träningen igår. Först åkte jag till stallet för jag trodde att jag skulle rida Gamza. Men när jag kommer upp dit så är det träning till Juljippot så det går inte rida :( Åker hem och kommer på att jag kan gå på yogan, men när jag kommer bort till lokalen så sitter det en lapp på dörren som säger att yogan är inställd! GAH!! Jag som ville röra lite på mig :) Men det får det fixas med idag istället...

can't wait

Tills The Real Housewives of New Jersey börjar på femman den 9 december. De verkar vara helt jävla crazy på reklamen så det är bara att hoppas att resten blir bra tv med. Från en galen TV show till en annan. Har hört att det klockan tre på julafton ska sändas ett program på tv3 som heter något liknande som Anna Ankas jul. Du kan i år alltså välja att titta på Anna Anka istället för på Musse, Kalle och gänget... Ärligt talat vet jag inte vad jag ska välja, haha tragiskt men sant. ^^

Good day

Idag har varit en bra dag. Började med att gå brevid Maria. Det var superkul, ska gå brevid på tisdag igen nästa vecka så det ser jag verkligen fram emot. Kanske ska prova lite akupunktur då med, men läskigt med nålar!! Sen har jag fixat lite pappersarbete med företaget, tråkigt men ett måste...

Nu dricker jag
lite te och myser med tända ljus (okej, en och annan pepparkaka här väl också slunkit ner) och ikväll ska jag åka och rida. Tänk om alla dagar kunde vara lika harmoniska? :)


Julbak :)

Idag har varit en produktiv dag för mig. Började med att åka ut och massera ett par timmar i Sommen. Sen åkte jag och bytte till vinterdäck (det var i sista sekunden), därefter blev det träning. Så jävla skönt, var helt slut efteråt men det är det som är så underbart. Har lite nya mål så nu känns det lite mer motiverat med träningen :)

Men dagens höjdpunkt måste ha varit pepparkaksbakandet. Jag, CK och Evve bakade ut en hel sats pepparkaksdeg, spritasade dem även så nu är de riktigt fina :) Måste bara skaffa lite större pepparkaksformar till nästa gång. Lyssnade på julmusik (därbland Disneys julklassiker) och fick in en riktig julkänsla. Har planer på att göra ett stort pepparkaksslott, ska googla efter ritning lite tänkte jag...

Imorgon blir det att gå brevid Maria som är sjukgymnast, ska bli sjukt kul. Känner mig som ett barn dagen innan julafton :) hihii.

CK fixar pricken över i :)

Evve som kavlar och knådar :)

Bakdag

Idag är det bakdag, plus att jag har kommit på julklappar till nästan alla. Så har fått något gjort iaf. Har gjort en pepparkaksdeg som jag ska baka ut imorgon, förhoppningsvis med lite hjälp från goda vänner. Sen har jag gjort ett misslyckat försök att baka dumlemuffins, de blev inte alls bra. Smetade ut över hela plåten, tror att de formarna jag köpte på Fyndlagret var av sämre kvalité. Nu ska jag fixa lite mat och sedan ge mig på småkakor och morotskaka, får se om jag får med mig lite till Tv-kvällen :)


RSS 2.0