Doctors

Har tagit en morgonpromenad med Jennie och sitter nu och tittar på The Doctors som tar upp sexfrågor i dagens program, alltid kul med sex :) Håller på och tvättar lite samtidigt. I eftermiddag hoppas jag på att det blir lite fika och sen blir det lite jobb. Vet inte om jag ska festa, har inte råd med det egentligen, men är så tråkigt att bara sitta hemma själv...

Stackars lilla mig...

Fan, jag har nog aldrig ogillat tillvaron så mycket som nu. Jag är fattig som en råtta. Mobilen vet ni ju redan hur det ligger till med. Jag har inte fått in tillräkligt med pengar till massagen den här månaden. Förhoppningsvis löser det sig imorgon. Men även om det gör det för den här gången känns framtiden inte så rolig. Jag vet att jag måste ta tag i det, men det känns så svårt, konstigt nog. Pengar Pengar Pengar, inte konstigt att det finns krig... Sen håller jag på och gå i taket om det inte ordnar sig med CSN snart, behöver verkligen bidraget och lånet nu.

Du får mig fan att gråta!
 

Det var länge sedan sist...

Har inte skrivit här på bloggen på evigeheter. Men nu känns det som om att jag får ta och vända på den här trenden och få ur mig något inlägg om dagen i alla fall.

Senaste nytt är att jag tappade min mobil i marken i lördags efter en slirig kväll.
Någon som har en gammal och billig, men bra, att sälja??

förbannat!

Jag blir så jävla arg att jag skulle fan kunna döda någon. För att kunna kolla vissa saker på "mina sidor" på CSNs hemsida så måste jag logga in med BankID, lättare sagt än gjort när min är "för gammal". JAG HATAR ER SÅ JÄVLA MYCKET FÖR DET GÅR INTE ATT OMINSTALLERA!!!!!!!!!!!! Ska fan slå den som kom på det där med ett jävla järnrör, jävla pucko! HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR när det blir så här, ni hör väl att jag är förbannad?! fan ta er, ha en dålig dag. Nu är min förstörd i alla fall...

onsdag 8 juli

Kan inte fatta att det redan är juli. Snart är sommaren slut och man slungas tillbaka till verkligeheten. Nu på sommaren känns det okej att synda på alla sätt. Även om jag då pch då försöker hålla det i shack med gym och promenader. Ikväll ser det ut att bli fest igen, ska försöka ta det lite soft, ska ju jobba imorgon men det är först vid två så borde gå rätt bra :)

Nu är det snart dags att ta tag i tvätten, usch vad tråkigt!

Certifierad massageterapeut

Igår kom brevet som jag har gått och väntat på. Klarade certifieringsprovet och är nu certifierad massageterapeut. Pretty nice! Men blev besviken då jag inte fick resultatet på provet, alltså hur många rätt jag hade. Kanske kan maila dem om det?

Nu blir det mest snack om gårdagen.
Gjorde min första städdag. Blev inlåst i en del av lokalen som de hade larmat och det drog ju igång som fan och började tjuta. Tur att det var några kvar som kunde stänga av det och ringa och säga att det var falskt alarm.

Idag blir det lite massage och lunchmöte på jobbet. Sen ska jag försöka ta mig till gymmet. Var där igår för första gången på länge och det var hur kul som helst :)

Twilight

Jag är sååå sen med det mesta. Såg filmen Twilight igår och blev helt kär. Så jädra bra. Är glad att jag kan ha filmen i en vecka så då kan jag se den någon mer dag :)
Känner mig dum som inte var med och festade igår. Men var verkligen sjukt seg, den här värmen förstör mig, jag funkar inte. Så var verkligen inte sugen på att festa. Det tråkiga är att jag då inte träffade Sara, fan. Förlåt tjejen, men vi få försöka ta en fika eller i alla fall ses om du är kvar här i några dagar till!

Puss

Dagen efter...

Känner mig INTE på topp idag. Men det var rätt kul igår. Blev dock lite girlfight men de brudarna var ju helt jävla rubbade så tycker inte synd om bruden som låg i gräset... Vill ut i det fina vädret. Helst ut till stugan men jag är verkligen inte körklar än på några timmar så det kan jag glömma. Ska ta mig ut dit snart för jag har hittat ett jättemysigt smultronställe vid vägen. Hur mycket smultron som helst och jag måste erkänna att jag gillar smultron bättre än jordgubbar. Har även börjat få lite smultron i min smultronlåda här hemma. Gottigott! :)

RSS 2.0