Nyckel

Wohoo! Idag ringde de från DinBostad och sa att jag kunde komma och hämta nyckeln hos dem imorgon, spännande :) Kom ju på att det kanske är dags att packa då så nu ligger alla kläder i väskor och kartonger. Blev helt slut av allt packande så jag sov mellan sju och nio. Smart när man börjar jobba klockan fem dagen efter. Men iofs så brukar jag ju inte ha några större svårigheter med att somna :)


Vinter

Älskar fina vinterdagar som denna och gårdagens. Önskar att jag kunde åka til Sälen eller nått och åka snowboard men tyvärr har jag inte ekonomi för det :(

4444 kronor fattigare

Igår kom min bror hem med en ny tv. Då hade han vart och köpt en Philips 37" för 5000:-. Självklart känner LaCaja att hon måste köpa en ny tv hon med. Så idag bar det av till Media Markt i Jönköping. Självklart kom jag ju INTE hem tomhänt utan när är jag ägare till en LG 32" som gick loss på 4444:- Hoppas att den är bra, jag kan ju ärligt talat inte ett skit om tv och sånt. Men den är nog garanterat bättre än den 14" som står i mitt rum nu :) Fast det är väl förhoppningsvis INTE storleken som räknas...eller?

Äckligt eller moget?

Är precis hemkommen från gymmet och borde känna mig pigg och fräsch. Istället känner jag mig mest äcklad och fundersam. När jag gick tillbaka till mitt skåp efter att ha tränat så möttes jag av en rätt så annorlunda syn. En stor kvinna står jävligt bend over och visar mig ALLT som kan visas. Jag ser verkligen allt. Hon står precis för mitt skåp så jag måste typ harkla mig lite generat och be henne flytta på sig. Det syns tydligt att hon nyss har fött barn. Ofta känns det som om att kvinnor med små barn har kommit över en gräns där inget är pinsamt. De sitter och ammar på bussen, i köpcentrumet eller offentligt vid en parkbänk. I badhuset är det inget pinsamt att stå och visa musen för alla som passerar. Vill man komma dit eller ej? Kommer jag också bli sån? Ja ja, det märks väl med tiden.

Kalle och julmat

Jag undrar hur många svenskar det egentligen är som sitter bänkade framför tv:n klockan tre på julafton för att titta på Kalle Anka och hans vänner. Själv satt jag där som vanligt och kollade, kändes inte lika tråkigt som det brukar då vi inte såg spektaklet förra året. Men i år kunde jag inte hålla ögonen uppe, En halvtimme in i programmet hade jag nickat till tre gånger. Så då gick jag och la mig och sov en stund istället. Är fortfarande trött, men väcktes för julkaffet. Men när ska de egentligen byta ut Kalle och alla dessa jävla julkort? Jag menar, de kan ju inte vissa det där programmet varje jul i all evighet? Eller är vi så traditionsfasta i Sverige?
Samtidigt vill jag verkligen inte ha något nytt "barnprogram" vid den tiden. För de barnprogram jag har sett idag är så sjukt dåliga. Jag fattar inte att barnen står ut med det. Jag är glad att jag växte upp med Bamse och Björne istället för någon hypad adhd programledare som vrålar i rutan. I somras gick det någon grej med han Nick (hej hej Monika killen) på Svt. Det var helt crazy och det var en massa människor som visade röven som krävde toapapper och sånt. Visserligen tyckte jag att det var rätt kul, rumpor är ju alltid kul. Men i övrigt var det sjukt dåligt!

Ärligt talat så lär det bli svårt att komma i någon av partyblåsorna imorgon. Jag älskar julmat. Vi har svensk och finsk julmat på bordet och det är så jävla gott. Sen blir det kaffe och kaka och en massa godis på det. Mmm... Love it.
Nu väntar bara paketöppningen :) Ciao!



P.S LaCaya ägde på skådistävlingen igår, :)

God Jul

God Jul på er! Hoppas att ni får en bra jul med god mat och trevligt sällskap.

XOXO

Heartbreak hotel

Sitter och kollar på Heartbreak hotel som går på fyran. På trean går Inside man och på femman visar de Populärmusik från Vittula. Har sett alla tre filmerna så det zappas för fullt i reklampauserna.
En viss person påstår att jag kommer att bete mig som damerna i Heartbreak hotel när jag har passerat 40. Och ärligt talat skulle det inte förvåna mig och jag var en galen, kåt kärring som sprang efter lammkött när jag är 40 år.
Sen har det även startats någon form av tävling. Vem som känner igen flest skådisar/kändisar. Till en början så var jag nog snäppet bättre. Men bara idag har jag blivit ordentligt brädad två gånger. Skärpning för Team LaCaja.

Rödvin

Nu sitter vi här med rödvin på hela mattan. Varför öppnade vi egentligen den där flaskan? Och huvudet värker med. Nej, fan ta rödvin.


Wohoo!

Är så jävla glad. Igår fixade jag min första praktikplats, nämligen Tranås Skolmöbler. Där ska jag massera under våren och förhoppningsvis efter det med. Fan vad gott! Tack Jens för den!

nu ska jag supa, skål!

Skvaller

Det viskas på stan att en fd lärare till mig och många andra har yttrat sig om högst opassande saker på sin blogg. Aja Baja!

Resultatet av fyra timmars shopping

Yes, i hela fyra timmar sprang jag runt på stan för att leta julklappar till nära och kära. Resultatet blev att EN julklapp införskaffades. Desto mer hittade jag till mig själv. Jag köpte TVÅ nya vinterjackor. En svart kappa och en "snowboard" jacka. Även om jag inte lär ställa mig på brädan i vinter (men jag VILL VILL VILL!). Var inne på Lindex och hittade en del snygga underkläder, men orkade inte köpa något. Var så himla trött att mamma till och med köpte choklad för att hålla mig på gott humör. (Har riktigt feta humörsvängningar nu, PMS). Hon brukar göra så när jag är sur. Vill väl få upp mitt blodsocker lite... Sen var vi även inne i en rad olika inredningsbutiker och där vill jag ju bara köpa allt jag ser. Hoppas mycket på den där mellansdagsrean måste jag erkänna :)
Nee, nu måste jag sova. Jobb med start kl 05.00 väntar imorgon. Sov gott my darlings!

Julshopping

Jag brukar inte vara den som är sent ute med julklappar. Istället är det lite tvärtom. Jag ser ofta saker i butiker som jag tänker att det där borde jag ge till honom/henne i julklapp redan i oktober. Men om jag då köper saken så kan den kännas lite inaktuell när julen väl kommer.
I år så är jag VÄLDIGT sent ute. Har inte köpt några klappar alls. Så idag blir det vandring längs med stans gator i sökandet efter de perfekta julklapparna. Jag kommer dock att ha en andra chans. Imorgon blir det nog Lkpg eller Jkpg för min och Fridas del. Hörde att det var lite panik där med :)
Nu är det dags att öppna plånboken och sätta sprätt på pengarna!

Sömn sömn sömn

Det är helt sjukt vad trött jag kan bli ibland. Igår var det miljöutbildning på jobbet. Självklart slocknade jag som en ljus efter cirka en och en halv timme. Jag skyller nog en del av det på syrebrist i lokalen (jag har en fallenhet för att somna på personalmöten med), men mycket tror jag beror på att det ALLTID är mörkt ute. I alla fall för min del. Det är mörkt när jag åker till jobbet, och lika mörkt när jag kommer hem. Tröttheten blir inte bättre av att jag står inne på en industri hela dagarna och andas lika frisk luft som i alperna. Till råga på allt är jag så trött efter jobbet att jag inte orkar ta mig ut då heller. Allt blir bara en stor ond cirkel. Idag har jag varit ute och gått med Pongo, vet inte direkt om den friska luften har hjälpt. Allt jag vill är bara att sova nu. Ses imorgon, God natt!

Party

Ikväll blir det fest fest fest. Kommer säkert att bli jättefull och få en massa blåmärken som jag sen inte minns. Imorgon kommer jag att ligga och krama toan hårdare än någonsin medan tårarna rinner och sminket faller. Fan. Nu kör vi!

Men hallå!

Alltså ärligt talat. Nu låter jag förbannat bortskämd. Men saken är den att mamma och de har pratat om att köpa en ny TV i ca ett års tid. En ny tv var den stora spännande julklappen. Och den var JÄTTEFIN och STOR, men jag hade faktiskt förväntat mig något mer spännande. Antingen en ny hundvalp eller att vi typ skulle bli värsta Pitt-Jolie familjen och adoptera ett barn som lever under sämre förhållanden. Men nej, det var en TV, kul, jag flyttar om tre veckor.

Nyfiken

Idag när jag kom hem från jobbet så berättar min kära mor att pappa ska ge hela familjen en julklapp. Men hon vägrar att säga mer än så. Vad var då poängen med att säga det alls? Förstår inte hon hur galet nyfiken jag blir, hon borde ju känna mig bättre än så. Så om jag ser tankspridd ut så vet ni varför :)

REA

Jag älskar rea, samtidigt som jag fruktar den. Nu har det hänt TVÅ gånger att saker som jag verkligen vill ha har hamnat på rea. Självklart öppnar jag min tunna plånbok och köper det jag vill ha, so what? It's on sale!
Men i mitt lilla brunhåriga huvud så snurrar ändå tankar om att jag kanske inte har råd med alla "fynd" som jag gör. Eller kanske jag borde säga som mamma. Efter en riktigt lyckad rearunda på stan så kommer hon hem och säger att hon har tjänat pengar... Det går nog bara ihop i hennes hjärna. Men visst känns det inte lika hårt i den slitna lilla plånboken då? :)


sjuk, som vanligt

Det är ingen större nyhet att jag är sjuk. Var till och med hemma från jobbet idag. Var helt seg och förstörd hela söndagen och kände mig inte precis bättre när jag vaknade i morse. Till följd av detta har dagarna mest tillbringats framför Tvn. De flesta reklamerna är så fruktansvärt dåliga. En del av mina vänner finner Tele2 reklamen med det svarta fåret "Cheap" väldigt underhållande. Det är nog en av de jobbigaste reklamerna som går just nu. Jag har även alltid hatat Roberts värld med Boxer, vill ju helst bara skjuta honom. Även Rusta har en jävligt irriterande reklam som gör att jag helst bara byter kanal. Vem fan springer runt och gör sig lustig på det viset i ett varuhus? Sen finns det självklart en del reklamer som är riktigt roliga. Som den när en familj sitter i en bil och en låt med texten: I wanna fuck you in the ass, upprepas. De kollar på varandra och diggar sedan med. Detta är en reklam för språkkurser eller något liknande. En annan underhållande reklam är Kavli med den dansande bebisen. Varför får barn mig alltid att skratta och le? Är det modersinstinkten som talar till mig? Detta med bebisar för mig in på nästa ämne. Var i Jkpg i fredags och under kvällen pratade vi bland annat om när vi kunde tänka oss att skaffa barn. Till följd av detta drömmer jag självklart att jag är gravid. På en vecka har jag kommit i nionde månaden. I drömmen får jag värkar och det är alltså dags att föda. Men den enda meningen som maler i mitt huvud är: Fan, det är kommer att göra så jävla ont. Om och om tänker jag detta. Summan av detta är att jag antagligen inte är riktigt redo för att klämma ut 3,5 kg bebis. Inte just nu, men Emil, jag lovar att du ska få ditt barn en vacker dag. Men inte det här året...

En vit jul?

Nu snöar det ute. Allt bli så mycket bättre när det har snöat. Snön lyser upp vardagen och jag tycker faktiskt att en del vintersporter är rätt roliga.

Känner mig duktig som inte drack igår. Var lite chaufför till Chrisse med vänner. Första stoppet blev hos Danne på mitt jobb. Var där ett tag och chillade lite. Sen körde jag Chrisse och Ewe till Sara. Där gick jag endast på toa. Därefter bar det av hem för att kolla på Britney och äta glass. Inte den roligaste lördagkvällen i mitt liv. Men det tar vi väl igen nästa helg hoppas jag? :)


Lussesnoppar och snippor

Kom precis hem från Jönköping nu. Spenderade en trevlig fredagkväll tillsammans med Carro, Linda och Hanna. Vi (mest Linda och Carro) var duktiga och bakade lussebullar som snabbt förvanlades till snoppar och annat. Av någon anledning blev det mycket roligare att baka då så till och med jag kavlade upp tröjan och gjorde en liten snippa.
Idag ska jag nog baka pepparkakor. Önskar verkligen att jag hade de där fina sexformarna som jag hade en bild på i ett tidigare inlägg. Allt skulle bli så mycket bättre då.
Snart ska jag åka och shoppa loss på onyttigheter. Ben & Jerrys, godis och eventuellt lite chips står på inköpslistan. Sen blir det tv med Britney på Tv4. Kan det bli mer white trash?

sjuk...igen.

Det tråkigaste med den här årstiden är att jag bli förkyld sjukt ofta. Nu har det hänt igen. Som vanligt är det halsen som börjar krångla. Hoppas att det kommer gå över lika snabbt den här gången som det gjorde senast.
Bara för att jag är sjuk så ska jag klaga lite extra mycket idag...

- Varför är det så jävla svårt för en del män på jobbet att skaffa ett skärp eller dra upp byxorna lite INNAN de sätter sig på stolen i lunchrummet. Jag är inte ensam om att tycka att det är vidrigt att försöka äta när man bara ser en massa rövhår framför sig.

- Varför är CSN så otroligt sega?

- Varför är jag fattigare än en råtta i Amsterdams kloaker?

- Varför kan man inte äta godis, chips, pommes, hamburgare, potatiskroketter, potatisgratäng, jördnötsringar, ostbågar, bakelser utan att bli tjock?

Varför strular håret och fular sig varenda morgon? Va? VA?? Svara på den du.

Ärligt talat...





Detta BÖR man komma ihåg...

RSS 2.0