Egen lägenhet fixad!

Yes, idag har jag troligtvis fixat en lägenhet, det är en etta med sovalkov på Sveagatan. Är så himla glad, ska bli skönt att komma bort från det här dårhuset... Flyttar in den 1/1, eller kanske någon dag efter...

Var på gymmet tidigare idag, satt i min fd bil och letade låtar bland de ur usla skivorna som numera bor i min fd bil. Hittade 50 cents låt PIMP, tänk er vilken känsla att komma dunkandes med den in på parkeringen, kände mig som en uppumpad muskelknutte.

Nu ska jag åka och handla med mammi. Se om man kan tigga ett rivjärn eller en osthyvel...

Puss och Kram

För ful för ett Fuck?

Nu är jag så redo för helgen som jag kan vara, förutom att alkoholen ska införskaffas, men det är ju inte så svårt numera.
Fixade mina piller idag, och hämtade ut min heta gröna mobil, den är jävligt fräsch enligt mig i alla fall. Idag tog Frida och jag ett varv på stan istället för i simmhallen. Har haft en del problem med mitt kort, men fann lösningen idag. Det var så simpelt som att jag inte hade handlat tillräckligt med det. Så idag vart det ändring på saken. Jag införskaffade förutom mobil och piller även stumpor på Lindex och en snygg svart klänning, på Cream. Party outfittan för lördag är redo. I'm ready to fuck and I want to look fuckable.

Nu sitter jag här och målar naglarna svarta, kollar på Ugly Betty och äter Ben & Jerrys direkt från kartongen, med en rabbit mellan benen hade det inte kunnat kännas mer singel och Sex & the City. Men så är ju inte fallet...

Sweet dreams, Cajsa

Fucking white trash

Tycker att bilden får tala för sig själv, men mycket inspiration är hämtad från senaste kollektionen med Britney Spears, vet att ni alla tänker, GAH! Ge mig, ge mig! Så tänker jag med när jag ser den bilden.

Vissa dagar känns så extremt meningslösa. Jag går upp, jobbar, tränar (om jag orkar) åker hem och lagar mat och sen somnar jag. Fan vad livet leker... Men förhoppningsvis blir det ändring på det snart, eller det blir det om jag får bestämma och det får jag för en gångs skull. Ska bara klara denna hemska höst som kommer krypandes.

Imorgon blir det förhoppningsvis bättre. Ska simma med Frida, och hämta min telefon, det orkade jag ju självklart inte idag. Sen var det något mer jag skulle göra men vad det var minns jag inte för tillfället...

Helgen lär bli jävligt rolig. Fredag lite vin och sen fest på lördag hos Karin. Ska verkligen bli skitkul! Fast känner att jag kanske ska kolla över mina alkoholvanor? Men hallå, bor ju i Tranås, inte precis så att jag kan gå på opera på fredagkvällarna...

Aja, har ni otur eller tur, beroende på vem det är så kanske vi ses ute i vimmlet i den mörka, kalla lördagsnatten.


Skulle verkligen kunna somna precis nu...

Det känns verkligen som om att jag skulle kunna somna nu. Bara jag sluter ögonen och slappnar av så kommer jag att inom loppet av tio sekunder vaggas in i de ljuvliga drömmarnas värld... men först måste jag bara skriva det här inlägget. Jag har alltså redan nu bestämt mig för att jag kommer att missa Ugly Betty och Desperate Housewifes, skandal! För jag vet hur mycket jag kommer att ångra mig imorgon, men kanske att denna tidiga sömn kommer att vara värt det imorgon? Det får morgondagen utvisa. Gud vad mcket morgon det blev nu, morgon, morgon, morgon... fult ord...

På tal om det här med sömn, lyssnade på P3 Christer som jag alltid gör om dagarna och idag handlade det om vad din partner förbjuder dig att göra. Då var det en tjej som förbjöd hennes kille att somna före henne. Om han hade gjort det så väckte hon honom och så fick han snällt vänta tills hon hade somnat. Till saken hör att hennes kille jobbade morgon och då kunde gå och lägga sig ett par timmar innan henne (rätta mig ngn om jag har fel) och trots det så väckte hon honom, psyko brud.

Idag har det i vilket fall hänt några bra saker:
- De ringde från resebyrån och jag får allt utom 3000:- tillbaka på resan, vilket är rätt bra i dessa sammanhang om jag fattat saken rätt.
- Min nya mobil har kommit, så imorgon ska jag hämta den på Posten.
- Har fått nytt recept på p-piller, kan alltså ha hur mycket sex jag vill i 13 månader till, WOHOO!
- Har bestämt med Din Bostad att jag ska kolla på två lägenheter på fredag, sen ringde jag även Locellus om en etta, tyvärr var det en kille som skulle kolla på den men om inte han skulle ha den skulle de ringa mig.
- Pratade med Sofia, det var skitkul att snacka om allt som har hänt sedan sist. Ser verkligen fram emot när du och Krullo kommer och hälsar på :)
- Jobbet flöt på ganska så smärtfritt idag, me like.
- Det dåliga med dagen var att läkarbesöket tog så lång tid att jag missade pilates, ZUT!

Lär dig lyssna på de gamla

Det är nog alldeles för sällan som jag följer något av alla de kloka råd som jag får av alla äldre personer i min omgivning, speciellt inte om det är någon i familjen som har yttrat sig.
Under hösten och vintern har min hy en tendens att bli väldigt torr och fjällig. Självklart är detta något som jag har gått omkring och beklagat mig över. Den enda personen som ger mig ett tips är min kära mamma. Men lyssnar jag på tipset? Nej, självfallet inte. Varför skulle jag, det var ju mamma som sa det, inte någon jävla huddoktor. Tipset var i vilket fall att jag skulle smörja in hyn med matolja. Ursäkta, men vem fan vill det egentligen? Inte jag, men då hyn var för jävla hemsk förra veckan så tänkt jag att jag provar i varje fall. Det höll sig i tre dagar, en smörjning! Nu vet jag tyvärr inget om bieffekterna (som troligtvis är en dos med finnar) men det återstår att se. Det här har ni råd med där ute i stugorna, billigt och bra, kan det bli bättre för en smålänning?

Nee, nu är det dags att sova. Imorgon väntar ännu en underbar dag i mitt så in i helvete perfekta och sjukt underbara liv. God natt, dröm fina drömmar.

P.S. Tack för ett trevligt samtal, S. D.S.

Inga barn den här månaden...

Tyvärr Emil och Frida. Men det blir inga barn den närmsta tiden, tack gode Gud för det. Nu återstår det bara att lida igenom två dygns mensvärk. jävligt kul...

Inspiration

Var som sagt och kollade på Håkan Hellström igår kväll. Det skapade lite oväntat inspiration...
Vad händer ikväll för övrigt?

Puss Hej


Håkan Hellström

Fan vilken effektiv dag det har varit idag,
Började med att gå upp kvart i fem för att hinna allt innan jag började jobba 05.30
Slutade jobbet vid hlv tolv. Drog sen och tränade på gymmet. Var rätt kul även om jag saknade min träningskompis Tessan. Därefter var det bara att rusa till bilen och köra snabbt som faen till Kicki. Det var nämligen dags för massage. Jag var fruktansvärt stel i den vänstra delen av ryggen, så den här massagen behövdes verkligen!
Sen var jag på stan en sväng, svängde förbi Ica och köpte frimärke och stötte på min lilla farmor där som jag hjälpte med lite varor och sånt. På vägen hem blev det ett snabbt stopp på resebyrån där jag fixade med lite saker.
Nu är jag hemma igen och väntar på att kvällen ska komma. Idag är det ingen vanlig fredag. Idag ska jag, Frida, Pimpen och Palm åka och kolla på Håkan Hellström i Folkets park i Huskvarna. Lär bli svettigt och kul!

Tjoo Hej mina vänner! Trevlig helg!


dick teaser

Förlåt för att jag är en sån jävla dick teaser men jag vill inte berätta något förräns allt är haffat och klart. Men SNART, mina goda vänner, så kommer ni få veta allt om mitt liv ;)

XO XO

usch...

Känner mig hemsk. Allt bara snurrar i skallen.

Samtidigt som jag har en bra känsla i magen (äntligen) så är jag rädd för framtiden. Att den inte ska bli som jag vill. Självklart vet jag att det aldrig blir som planerat, och det suger!

Ny livsplan

Frida och jag har en plan. Hoppas den går i lås nu bara. Men mycket som måste fixas innan dess...

träningsvärk

Fy fan, trodde inte att ridmusklerna försvann så snabbt. Men den hemska träningsvärk jag har bevisar motsattsen. Kan ju varken stå, gå eller sitta... men det ger sig väl.

Tävling och cupcakes

Tävlingsdagen började inget vidare, jag trodde att banbyggnationen skulle börja 09.30. Men det var fel, fel, fel. Tävlingen börjde 09.30. Fatta vad jag fick stressa. Trots det plus att jag inte har ridit dressyr på tre månader så gick framridningen
riktigt bra. Men så fort jag kom in på banan så sket sig allt. Jag skämms för min usla insatts. Kom fyra... av fyra. Men imorgon så är det hoppning och jag hoppas att det kommer att gå bättre då.. men det återstår ju att se...

Nu bakar Frida och jag cupcakes. De första blev lite lätt missbildade, pga. för liten form. Men sen gick vi och köpte riktiga muffinsformar och nu jävlar blir de bra. För bild kan ni nog kolla in Fridas blogg, fridaross.blogg.se

Nu bli det fest!
Puss Hej!!

Oväntade vändningar

Idag har det hänt många oväntade saker. Som ni sedan tidigare vet har jag fått överlåta min bil till min bror. En sådan katastrof kräver sina lösningar, min lösning på detta är att jag ska låna min andra brors moppe som han inte använder för tillfället. Problemet är att det är en crossmoppe, inte riktigt något för mig egentligen. Men idag var jag ute och provkörde lite på den, gick väl sådär om jag ska vara ärlig... Men tänkte träna under helgen så att jag kan ta den till jobbet på måndag.

Tidigare idag låg Måns (bror nummer tre) och sov i soffan. Då kom jag på den hysteriskt roliga idén att hämta en Scream-mask och skrämma honom med. Hade tänkt att jag skulle ha huvudet nära hans och sen skrika lite. Tyvärr börjar jag fnissa som fan när jag ska närma mig honom. Han vaknar och flyger upp livrädd och slår mig. Väldigt roligt tyckte jag :)

Begav mig på eftermiddagen till stallet för att återlämna ett vandringspris som jag har haft från KM förra året. Det är nämligen dags för KM 08 den här helgen. När jag väl är där får jag tillbaka ridsuget och de lyckas övertala mig om att vara med i helgens tävlingar. Hallå?! jag har inte ridit på 2,5 månader. Hur fan ska detta gå? Men det är bara att ta det som en rolig grej och göra sitt bästa, men vinna vore ju inte helt fel ;)

XO XO

fetma varning

www.dagensmuffin.se

check it out...

CRAVINGS!

Ge mig, nu! GAAHH!!

Farväl min vän

Idag har det gått alldeles strålande på jobbet. Trots att Tessan var sjuk så redde Annelie och jag ut allt perfekt. Skitnöjd med det.
Men dagens värsta är att idag fick min bror körkort. Visst, det är kul för honom, bla, bla blaaa... Det är inte det som är problemet. Saken är den att nu kommer han att ta över "min" bil. OAP 282 tillhör en herre vid namn Bo Svenler, alltså min pappa. Bilen är till oss barn så att vi får något annat att köra sönder än hans firmabil. Så nu blir jag av med min kära bil, självklart kommer jag att få ha den ibland (eller det hoppas jag i varje fall) men det är Jespers tur att ha den nu, "Cajsa, du har ju fått ha bilen i två år, det får du väl vara glad för", och JA, det är jag mycket tacksam för, men jag kan inte hjälpa att det känns så jävla bittert att bli av med bilen. Det var ju inte bara en bil, den var även en vän. I den kunde jag göra allt, sjunga falskt, fisa, rapa etc. Vem ska nu stå där på jobbet och vänta på mig varje dag när jag har slutat, vem ska nu värma mig kalla vinterdagar när jag susar fram i kylan? Ja, jag vet då inte. Nu är det i vilket fall slut, det är bara att tacka för två underbara år, jag kommer aldrig att glömma dig...

Den lilla solstrålen för dagen är att fucking jävla netonnet.se äntligen har meddelat att de har skickat min nya mobil nu, hoppas att den kommer imorgon. Annars får jag den nästa vecka, wohoo!

Dagen som Gud glömde

Ja, så kan denna dag i mitt liv beskrivas. För någon människa där ute i världen var just idag, den 15 oktober 2008, den bästa dagen någonsin i dess liv. Personen kanske gifte sig, fick barn, eller om den där jävlen hade riktig tur så kanske han/hon/den/det vann alla lycka i världen. Så var INTE min dag. Det här var den värsta dagen på jobbet NÅGONSIN. Det var blod, svett och tårar, jag skämtar fan inte.
Annelie (some kind of boss) var tvungen att åka hem för vård av sjukt barn. Då var det alltså Tessan och jag som skulle styra i lacken, inte bra... Vi har säkert gjort minst tio fel, dock beror inte alla på oss, men de flesta. Känns som om att vi kommer att få en del skit imorgon när alla kommer att upptäcka katastrofen, blir ingen rolig dag det heller, någon som kan rädda mig?

Åkte och tränade efter jobbet (var självklart tvungen att jobba över också), men det var inte heller kul. Kom dit så sent så att det hade hunnit komma en hel del folk. Tycker att det är skönare att svettas med så få människor som möjligt omkring mig.

Nu ska jag sova, är trött efter denna dag, som Gud glömde...

pilates

Blev så glad idag när jag kom hem från jobbet och upptäckte att min cdon beställning hade kommit.
Den innehöll:
- Desperate Housewifes season 3
- Ugly Betty season 1
- Justin Timberlake
- Kings of leon
- The Killers
- Djävulen bär Prada
- I hennes skor

Allt detta för endast 615:- Vilket kap!

Nu ska jag iväh på pilates med Frida. Sen ska vi hänga med Emil och Chrisse, tror jag...?

XO XO

Kikärtsbiffar med morotstsatsiki

Gjorde så jävla god lunch till morgondagen. Har länge velat prova att göra egna kikärtsbiffar och idag tog jag tag i det. Hittade ett skitbra recept på www.arla.se där de även tipsade om morotstsatsiki. Är inte duktig på att laga mat men fy fan vad gott det blev. Jag har nog aldrig lagat så god mat i hela mitt liv.
Stärkt av matfråmgången så var jag även så pass snäll att jag bakade kakor till mina bröder, och en del som jag kunde ta med till dem i Lacken på jobbet.

På tal om jobbet så var det en riktig skitdag idag. Allt gick verkligen åt helvete från första början och jag var lipfärdig vid lunch. Som tur var lugnade jag ner mig efter det och var rätt normal vid tre igen...
Efter jobbet var Tessan och jag och tränade igen, vågen visar ingen skillnad, hmm... undrar varför?

Ikväll blir det tidig säng, men lust att göra något efter pilatesen imorgon? Frida och Chrisse? (alla tusen personer som också läser min omåttligt populära blogg får ju självklart de med vara med, bara de frågar snällt.)

God natt, puss

så var frågan, är man bakis, eller ej?

Just nu är det tiden på dygnet som jag ofta har svårt för att avgöra om  jag faktiskt kommer att må bra resten av dagen, eller om jag bara fortfarande är full... jag hoppas på det förstnämnda alternativet.
Igår blev en mycket bättre dag än vad jag hade trott. Tog som sagt tag i städningen. Sen blev det förfest hos Vrålaporna. Sen tog vi Taxi Boo till Elin Roth, vilket också var trevligt då jag träffade ett par arbetskamrater. Jag och Chrisse begav oss ganska tidigt till Babar, ändå fick vi stå i kö och vänta ett bra tag. Börjar det bli dags att gå ut halv elva istället för halv tolv?
Babar var i vilket fall jävligt kul. Jag, Sara R och Chrisse öste på dansgolvet! :)

Idag blir det middag hos farmor, funderar på den där matlådan men vi får se hur det blir....

XO XO


Städakuten

Det var verkligen på gränsen att städakuten fick rycka in och städa mitt rum, för fy fan vad grisit det har varit. Minns inte ens när jag dammade där senast. Guuud vad äcklig hon är tänker ni säkert nu, men då kan jag förklara att det blir lätt så när man nästan aldrig är hemma. Efter ett tag blir det alltid så grisigt att jag slutar att trivas i mitt egna rum och jag börjar till och med att undvika det. Men idag tog jag tag i röran och dammade och städade. Slängde tusen papper från SIFO och fångade cirka hundra dammråttor, men shit vad skönt det är när det är över. Trivs i rummet igen och det är bra, för det känns som om jag kommer att få tillbringa många timmar här i höst...

Jag är inte den som är känd för att laga mat, eller, jag är snarare känd för att INTE kunna laga mat. När vi vänner träffas för att laga mat kan jag nog på min höjd skära gurka och duka, längre går jag inte. Men eftersom att jag var så flitig med städningen så kunde jag väl i alla fall försöka vara lika flitig i köket. Gjorde en linssallad med tonfisk, blev inte så dålig som jag hade trott, men den kan säkert smaka bättre...

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, Verkar vankas fest med Vrålaporna, men är i ärlighetens namn inte så festsugen, men sådana små detaljer brukar alltid ge sig efter det första glaset. Önskar bara att Frida, Carro, Sara, Johanna eller Sofia var här och så, saknar er väldigt mycket nu.

Aja, stor höstpuss på er vart ni än befinner er i detta avlånga land, tänker i alla fall på er.

Är 45 minuter ok?

Är det verkligen okej med 45 minuters försening? Det tycker inte jag i varje fall. Under kvällen var jag, Frida, Chrisse och Sara ute och åt på Golden Thai, helt nyöppnat i stan ( brevid Gotteriet, istället för de som fuskade med stålarna), i vilket fall så fick vi vänta på maten i hela 45 minuter. Det är inte ok, det kvittar hur god maten är, det är jävligt viktigt att få in maten innan man hr glömt vad det var man faktiskt beställde.

Annars har jag jobbat, tränat och umgåtts med Frida idag. Drack en god chai latte (eller vad det nu heter) på Gotteriet och tog en sväng på stan. Sen blev det ett glas vitt hemma hos Frida innan vi gav oss iväg på kvällens äventyr. Som slutade vid halv åtta för mig. Jag har alltså inget bättre för mig en fredagskväll än att skriva detta blogginlägg. Eller har jag det? Det är det ingen som vet...

Btw så måste jag bara säga att det här med Papa Dee känns rent ut sagt fördjävligt! Jag gillade verkligen honom, han verkade på schysst och snygg. Men efter de senaste veckornas rubriker så kan jag inte se något av det i honom. Hoppas lite inombords att han är oskyldig, men sorry, det lutar åt andra hållet. Helvete också!


Kondom

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article3496805.ab

snälla, finns det någon som kan ge tjejen en kondom, eller ännu bättre, en morsa som bryr sig mer om sina barn än kändisskap.

95 kg röv

Sry, har varit lite seg med bloggen men ska försöka bättre mig och skriva lite oftare.
Under veckan som gått har det inte hänt så mycket i mitt vanliga Svensson-liv.

Måndag: Oambitiös träning med Tessan, sen hundpromenad med mamma.
Tisdag: Pilates med Frida
Onsdag: Sov från 17.00-20.00, sen var det Bonde söker fru.
Torsdag: Var ute och gick med Frida, sen var vi även och simmade 1000 meter.

Bör tilläggas att i onsdags såg jag ett program som jag tror heter Generation Fett, på tv3. Där var det en BIG lady med en röv som uppskattades väga 95 kg. Tänk er, 95 kilo röv, på en kropp. Det är ju HELT otroligt! Det var även några andra kvinnor med i programmet som nog till och med var större än fröken hästarsle. Men deras grej var att de på sätt och vis sålde sina kroppar då män betalade dessa kvinnor för att sätta sig på männen, antingen bara rätt på magen, eller i ansiktet. Detta kunde pågå i timmar. Helt jävla galet! Detta kallas tydligen för squashing.

Nu nalkas helgen och vem vet vad den har att erbjuda. Kan mycket väl ingå lite alkohol, film och godis. Som det brukar vill säga. Har även en middag inplanerad hos Stella och Leif på söndag klockan sex, undrar om man kan få med matlåda till jobbet dagen efter? Nää, skojjade bara, riktigt så ohyffsad är jag inte. Men om de frågar tackar jag inte nej...

XO XO

Sexparty!

" Alla singeltjejer borde ha en sån", detta var vad jag fick höra om den berömda Mr. Rabbit när jag i lördags var på sexparty i Jönköping. Och det kanske är sant, men varför plast när det finns äkta vara?
Men i vilket fall var det väldigt kul, blev dock tyvärr ingen leksak för min del, men man kan ju alltid återkomma :)
Kvällen tillbringades hos Maria efter sexpartyt och det var nog den mest olycksdrabbade förfesten jag någonsin har varit på. Tycker så synd om dig Mia! Det spilldes rödvin hit och dit och glas och lampa gick sönder.
Sen åkte jag, Carro, Linda och Hanna till Bongo. Skitkul och bra musik, Me Love! Träffade även Kulan (Anders) där, det var jävligt oväntat. Fick även öva en del på min UNDERBARA engelska då det var en hel del utbytesstudenter, plus att jag fick näst intill slåss för att komma in på toan, vilken kväll helt enkelt! :)

Igår kollade jag på Gossip Girl, sååå bra! Ikväll blir det väl att man glor på Färjan på kanal 5, ganska så kul att se alla fyllon som gör bort sig.

Nu är det dags att åka och handla, ha det gött! Puss

Gossip Girl

Ibland säger en bild mer än tusen ord, den här säger bara en sak, f**tslem.




Förlåt Sofia att jag inte har ringt tillbaka, men jag ska få tummen ur röven i helgen och ringa och snacka skit och skvallra! :)

Dålig karaktär

Fick precis höra av min egen mor att jag har dålig karaktär, hon kunde lika gärna ha gett mig en lavett. Det handlar om godis. Jag hade precis kommit hem från träningen och sett att vågen inte visade någon skillnad, tänkte att nu får jag skärpa mig med allt gottande. Det första jag ser när jag kommer hem är en hög med Twix inspirerat godis som ligger på köksbordet. Jag beklagar mig för mamma och säger att det är jävligt jobbigt att de har köpt hem godis nu när jag ska vara lite duktig och inte äta skiten. I samma veva som jag säger detta tar jag självklart en sån där Twix wannabe och äter kort och gott upp den. Mamma tittar då på mig och säger: Du har dålig karaktär. Punkt slut, det var bara ett jävla konstaterande att hennes dotter har dålig karaktär. Och frågan är, har jag verkligen det? Känner att denna helg kan vara helgen då jag på riktigt för ransaka mig själv lite.

XO XO

Hulken is back in town...

... och nej, det är inte Linus jag snackar om. Det är jag som börjar få armmuskler, helt galet! Nu fattar jag vilken kick bodybuilders måste få när de ser musklerna svälla, det är hur coolt som helst!

Idag har varit en ganska aktiv dag (om man jämför med igår då jag somnade 20.20). Efter jobbet så träffade jag Frida och vi drog i illfart till snuthuset och fixade lite papper som bevisade att Frida inte är en dömd sexbrottsling, därmed inte sagt att hon sysslar med sexbrott, eller ja, sex i alla fall :)
Sen tog vi oss vidare till Åhlens där våra cravings bara flödade på sminkavdelningen, blev ju liiite mer än vad som var tänkt från början plus att jag köpte en grå mössa inför kalla höst/vinter dagar.
Efter det åkte Frida och jag i röda faran till simhallen där vi simmade 1001 meter, slå det Karin och Elin om ni kan! ;)


Nu sitter jag här några TV erfarenheter rikare efter att ha tittat på "Du är vad du äter" på Tv3, känner alltid att nu är det dags att ta tag i bantandet när jag kollar på sådana program, istället går jag raka vägen ut till frysen och hämtar lite glass (vanilj med krossad choklad), hur jävla sorgligt och patetiskt är inte det? Den frågan kan inte jag svara på, men gott var det i alla fall...

Sleep well darlings, XO XO

?

BTW, vad fan händer i helgen?

Nautilus

Trots att jag känner mig som ett fläskigt mensmonster så känns allt lite bättre efter att jag har vart och tränat, men likförbannat så tar menshungern över när jag kommer hem och man är tillbaka på ruta ett...
Igår missade jag DH, Fuck! Jag var så trött att jag bestämde mig för att sova istället. Måste ladda hem allt nu, Frida vill du hjälpa mig med programmet? Jag är ju så himla dålig på sånt.

Gud, hittade den här bilden och kände hur sjukt mycket jag längtade tillbaka, Sverige är inte så roligt alla dagar, eller i alla fall inte lika vackert som denna plats...


RSS 2.0