Jobb

Sitter och kollar på fotbollen nu, hur grym är inte Zlatan? :)

Har haft min första jobbdag idag på industrin, helt ok, men var ganska trött. Har inte återhämtat mig från förra veckan tror jag... Imorgon och på torsdag blir det jobb på äldreboende, sedan industri på fredag igen. Full rulle och pengarna rullar in, vilket behövs!

Idag har det varit ett sjukt åsk och regnoväder här. Hade bokat in mig på spinning men den salen var översvämmad så fick bli lite styrka istället med alla småkids, upptäcker att jag inte är purung längre :/

Nähä, dags att fixa matlåda för morgondagen.. Natti, puss!

och så var det morgonen efter...

Tre Asti, en jävla massa cider och någon sprit/cola senare vaknar man upp i en soffa med tv:n på i gårdagens kläder och runnet smink. Sjukt torr i käften och med en huvudvärk som avslöjar gårdagens kväll. Men det var det fan värt för shit vad kul jag hade min sista kväll här i Luleå. Nu blir det att städa i Samboland och sen packa om väskorna. Klockan 15.51 går tåget, jippie!! :)

Puss

Sommarlov!

Nu har jag fått sommarlov, känns obeskrivligt bra!! Har precis varit och handlat massa gott. Sen korkas Astin upp det blir bubbel och jordgubbar plus lite annat gott :)

Klarade besiktningen och fick vg på praktiska/muntliga tentan, jippie. Nu ska jag bara fortsätta att be för de andra två...

Have a beautiful day, I will. Puss

ursäkta röran

Det är i stunder som dessa jag tycker lite synd om mig själv, hatar att flytta!


two down, one more to go!

Alltså, har alla våra examinatorer fått knäpp, eller är det vi som pluggar för dåligt? Hatar när de har med tentafrågor som inte har förekommit på föreläsning eller den litteratur som man har läst. Man får inte säga - kan ni instuderingsfrågorna så klarar ni tentan - det är nästan samma frågor. Pyttsan heller!! Så för andra gången den här veckan får jag börja be lite mer för att det ska gå vägen. Nu hoppas vi med tredje gången gillt på fredag! :)

NU blir det flytt så det står härliga till. Har hämtat kartonger i Sambo-land och nu finns det inga ursäkter. Operation flytt har börjat. Ciao!!

tenta nr 2

I natt har det varit världens åska med mycket muller och blixtar över hela himmelen. Vart lite förvånad för jag fattade inte vad det var som mullrade först. Höll på så himla länge och var så nära... men, men nu är det ju över, lite svårt att sova bara. Vet inte om det beror på att det är tenta idag, eller att jag kommer på att jag måste adressändra, eller att jag måste börja flytta, eller att jag kommer på småsaker att skriva i rapporten som ska in idag...men jag vaknade vid sex imorse med hjärtklappning. Fy fan vad skönt det ska bli när det här är över!!

Fredag - sista tentan
09.15, men först besiktning av lägenheten 08.30, enda tiden som fanns för besiktning. Fy fan vad bra städat det ska vara så att det inte drar ut på tiden.. :/

RSS 2.0