Frölunda-DIF

Ikväll blir det hockey med the Family. Ska om en halvtimme åka till Göteborg och titta på Frölunda som möter DIF. Hade kunnat bli riktigt kul om det faktiskt hade vart en match av betydelse. Nu är ju DIF totalt utslagna hur det än går. Lär inte bli så mycket slagsmål och sånt då. Hoppas att det blir mycket mål i alla fall. Det värsta är ju att gå på en match som slutar 0-0. Hur kul är det? Då ska det vara minst tre stora slagsmål som kompensation.

Imorgon blir det Chokladfestival i Linköping. Lite mer i min smak :)

Smart tjej

Guud, jag är såå smart, verkligen... inte.

Förra veckan pratade jag om att jag ville ha en lång och härlig stor frukost med morgontidning och morgon TV. Det blev inget sådant förra helgen. Men dagens tidningsbud måste ha känt att jag behövde en sådan frukost. Så idag när jag vaknade hade han/hon slängt in en morgontidning hos mig. Så nu har jag suttit med min långa drömfrukost och bara njutit.

Snart ska jag bort och massera, fun fun fun!


Må bra jobb

Tänk att man faktiskt kan må så bra av att massera folk. Men lugn, jag ska tas ner på jorden nu av att kolla på "Du är vad du äter", ingen ångest... nee ingen alls.

Blir så förbannad!

Jävla blogg, kommer inte upp något verktygsfält, någon annan som har samma problem? Kan ju inte lägga upp bilder... Aja, i vilket fall så har bokrean dragit igång och jag har införskaffat mig två kokböcker. Vuxenpoäng till LaCaja. Den ena av dem heter Rockköket. Köpte den inte för recepten utan mest för att den verkade lite udda och rolig, och det är den. Det är recept som är inspirerade efter bandnamn och låttitlar. De flesta innehåller kött, men det gör inte så mycket. Var uppe med tuppen och tränade på förmiddagen, bra sätt att börja dagen. Blev så glad när jag cyklade dit och snön hade börjat smälta och förhoppningarna om att våren snart är här höjdes... men lika snabbt sjönk humöret. Tro fan att det ska börja snöa igen. Eller de är väl lite snöblandat regn, men ändå!! Längtar verkligen efter solen nu. I eftermiddag/kväll blir det lite massage och läxförhör med Frida. Ska väl plugga lite nu med... Förlåt Frida, men jag är inte så jätteförberedd på magmusklerna. Ikväll ska jag spela Wii, är så jävla kul att spela Snowboard spelet. Är färdig med Kanada och nu åker jag i Peru, fett najs! :) Har kollar lite på mopsar på ineternet, jag ska verkligen köpa en i framtiden, finns det sötare hundar?? Måste bara vara vid rätt tidpunkt i livet och det är det tyvärr inte nu. Men sen ska Napoleon (yes, har redan ett namn) och jag leva ett långt lyckligt liv fyllt med promenader och söndertuggade strumpor, jag längtar!!

Ledigt

Är ledig idag, så himla skönt. Ska snart ut och gå med Jennie och sen blir det lunch med Frida :) Blir eventuellt en sväng till gymmet, om jag orkar. Måste städa och plugga idag med. Ser verkligen ut som en liten svinstia här nu. Fattar inte vart dagarna tar vägen. Det är redan onsdag, snart skola igen... Äsch, ingen som vet något kul som händer? Börjar bli uttråkad.

Kunglig kärlek

Efter alla dessa år av spekulationer så har det nu hänt, Kronprinsessan Victoria och Daniel har förlovat sig. Nu är väl Svensk Damtidning lyckliga, i sååå många år som det har tjatats om detta på deras löpsedlar, första gången de slipper ljuga om det.

Box och Kick

Wohoo! Har varit på ett Box och Kick pass och det var så jävla kul! Kommer verkligen fortsätta gå på det passet. Får i och för sig se hur glad jag är imorgon när jag inte kommer att kunna röra en muskel. :) I vilket fall så var passet en riktigt energikick, mår så jäkla bra nu!

Nu ska det spelas lite Wii, Ciao!!

Massera mera

Har vart och masserat idag. Hmm... känns sådär, men det löser sig väl. Har lindat handleden så hoppas att det hjälper. Har inte ont i den i alla fall.

Har anmält mig till Box och kick ikväll. Kommer ju säkert vara så trött i armarna att jag inte kommer orka massera imorgon. Men då kanske de blir nöjda för att jag inte tar i så mycket. Men det känns ju om man ska få bort kuntorna och allt...

GAH! Det snurrar i min skalle!

Söndag

Så var det söndag igen. Är faktiskt inte bakfull idag, jippie! Förra helgen var en mardröm så det var skönt att skonas den här helgen.
Hängde med gamla jobbarkompisar igår och dansade loss på Babar, så jävla kul att bara dansa hela kvällen. Men det blev ju svettigt värre sista halvtimmen. :)

Nu är det väl snart dags för den obligatoriska pizzan, har faktiskt inte ätit det på länge så det skulle ju vara gott :) Annars kanske det blir lite lax och sånt, inte helt fel det heller!

Har lånat hem min brors Wii, har både snowboard spelet och yoga och sånt

Träning

Man, I feel good! Så jävla skönt att ha gjort det där första passet på gymmet efter att man har vart borta ett par veckor. Kändes skitbra och har lagt till ett par maskiner. Har ju visat sig i skolan att jag har en del muskler som är svaga och korta bla bla bla. Ska gå en långsväng med Jennie idag med. Sen finns det en överhängande risk att jag kommer att förstöra allt med alkohol ikväll. Men den smällen får jag väl ta...

Kunde inte fixa till handleden i skolan, känns så jävla pissigt med massagen. Ska försöka massera i veckan men sen måste jag boka en tid hos en läkare som kan ta ut vätskan. Knölen kommer att komma tillbaka så om jag inte kan smälla den så blir det väl operation, lagom kul...

Knutby

Sitter och tittar på TV4, det är om Knutby. Sjukt, det är allt jag kan säga om det.

Ingen vanlig kokbok

Fick hem lite böker igår som jag hade beställt på Adlibris. Den ena av dem var en bok av Marian Keyes som jag har letat efter, hittade den äntligen för 39:-, BINGO!
Har börjat fundera mer och mer på vad det egentligen är som jag smäller i mig dag efter dag. Ta som exempel riskakor. Det äter jag alldeles för mycket av utan att ens veta vad det innehåller.
Hittade två böcker av en författare vid namn Mats-Eric Nilsson. Den hemlige kocken och Äkta vara. De är inga vanliga kokböcker, de är faktiskt inga kokböcker alls. Böckerna handlar istället om vart maten kommer ifrån, vad alla E 200 eller E 433 egentligen betyder. De ger en liten tankeställare, dagens tips är alltså att gå in på närmsta bokrea och köp dem!

                 

Knöl

Förra veckan hittade jag en knöl på min vänstra handled. Idag i skolan så frågade jag min lärare vad det var. Det är en knöl med ledvätska. Ok, fine. Hur blir jag av med den då?
-Ta en sked, rätt hård, och slå till på bulan så att "kudden" spricker.
Kul, jag ska alltså slå mig själv, eller finns det någon annan som vill göra jobbet? :)

Alla hjärtans dag

Så var den här, alla hjärtans dag. Hmm.. vet inte hur jag ska ställa mig till den här dagen. De jag älskar vet ju att jag älskar dem, men det tåls att säga oftare, så vill säga till "The ones who set the world on fire", älskar er darlings. Önskar att jag kunde träffa er alla idag och bjuda på en stor chokladtårta formad i ett hjärta. Det låter så jävla mesigt, men så mesigt mycket tycker jag om er :)



Till mina discovänner ^

Segt värre

UHH jag har sååå ont i magen. Har ätit på tok för mycket naturgodis, varför blir det alltid såhär?
Har försökt att sova hela eftermiddagen utan resultat, har hundra saker som jag borde göra men istället ligger jag bara och latar mig i soffan. Får väl skylla på att jag är lite sjuk fortfarande...
Sitter och zappar mellan kanalerna och stannar vid Gilmore Girls, finns det ärligt talat någon jobbigare serie? Går det verkligen att prata så snabbt i verkligheten? Deras dialoger är ju helt sjuka. Fattar de ens själva vad det är de snackar om?
Bäst att zappa vidare tror jag... :)

Tisdag

Har aldrig gillat tisdagar och speciellt inte denna. Vaknade med feber och sjukt ont i halsen. Ingen höjdare kan jag lova. Det var bara att ringa till företaget där jag skulle ha masserat och säga att jag inte kunde komma idag. Känns så tråkigt och pinsamt att behöva göra det andra dagen. Men man kan ju inte rå för att man blir sjuk heller...
Jävla pissdag.

förkyld

Usch, vaknade och hade så himla ont i halsen i morse. Kan knappt svälja. Känns inget vidare att massera i fyra timmar då. Skulle egentligen ha gått på ett Box och Kick- pass ikväll men får stå över det, så jävla surt! När man äntligen har tid att träna så blir man sjuk. Kan man har mer otur?
Måste försöka få tag på lite medicin, kommer inte klara natten annars... :( Någon som har typ 80% sprit som jag kan få och bedöva halsen med?

Provresultat

Provet gick bra! Är så jävla glad, gött med en bra start på studierna :)
Men fortfarande mycket att plugga... tar ju aldrig slut det där. Har iaf fått min massagebänk idag. Har lovat att massera mamma på lördag. Men den är fan tung, väger 16 kilo, inte lite att släpa runt på, får väl träna lite mera bara :)

Gah! är sååå trött, snart dags att lägga sig, men gott att det är fredag imorgon. Klassfest på kvällen, men ska vara en torris som kör. Vill ju komma hem på natten, plus att jag vill se om de där barstolarna finns på Ikea i Linköping, så då kan jag köpa dem imorgon :)

Natti Natti

Spotify

Har fixat Spotify nu med lite hjälp, som vanligt i mitt fall :)
Verkar skitbra, skulle kunna sitta uppe hela natten och pyssla med spellistor. Egentligen var det inte bra att jag fixade det nu, skulle egentligen behöva göra lite instuderingsfrågor. Men det kommer ju en dag imorgon med, som iofs är fullbokad med semlor, promenader, TV och spotify :D

Ja, jaa det löser sig...

En dag sent...

Skulle egentligen skrivit det här igår, men mitt Internet och jag blev osams.

Men i vilket fall, den 2/2 2008 var en speciell dag. Eller snarare natt. Det var partykvällen med stort P. Kvällen som numera är känd som "den roligaste kvällen". Frida och jag ägde kvällen, den var bara vår och ingen annans. Har aldrig upplevt den känslan igen, försöker och försöker helg efter helg, men inget slår "den roligaste kvällen". Vill vrida tillbaka klockan och uppleva den igen, eller så får jag skapa en ny kväll, som jag kommer sakna om ett år. Kanske det är i helgen som det kommer ske, eller så blir det om 10 år, men det ska ske igen, om jag så dör på kuppen!

Tack och hej

Så rätt, men också så fel

Hur kan allt kännas så rätt, men vara så fel. 
Får fundera vidare på det...

Nu är det Greek, skönt att drömma sig bort bland andras problem.

RSS 2.0