plugghäst

Hur kan ALLT annat bli så mycket intressantare när man egentligen måste plugga. Klipper hellre tånaglarna än sätter näsan i de där böckerna. Eller kollar på TV, Internet, läser tidningar, diskar, städar, äter, sover, går på toa och kollar på tv lite till. Fan, ångesten rinner över mig likt svetten efter en mil på spåret. Inte för att jag någonsin har sprungit så långt i ett sträck, men jag tror att det rinner jävligt mycket då.

Made in Sweden

Sitter och kollar på programmet Made in Sweden. Ärligt talat så blir jag sjukt irriterad på han Kim. Hur mycket kan man ändra sig egentligen? Här får han världens chans att bli något. Men nu sumpar han allt för att göra sin grej. Klart att han ska få göra sin grej, men han borde ju fattat att det hade blivit ändringar på "hans grej" när han gav sig in i programmet?! Eller är man så naiv att man inte förstår det? Vad hade han förväntat sig av det här projektet? Hoppas verkligen att de inte ödslar mer tid på den där förvuxna bebisen. 

Världens starkaste man

Sitter och tittar på Let's dance. Magnus Samuelsson har nyss dansat. Dans var inte det enda han pysslade med, böjde även en stekpanna bara sådär. Fan vad manligt och coolt tänker alla landets män. Jag kan nästan lova att det var flera som gav sig ut i köket och försökte sig på att böja en och annan stekpanna. Resultatet? Jag gissar att det inte blev så lyckat. Många flickvänner och fruar har nog fått sig ett gott skratt den här kvällen. Kan verkligen se det framför mig, önskar nästan att jag själv fick vara med om det, men min man ska ju självklart KLARA AV att böja stekpannan... :)

vad är detta?

Fattar inte riktigt vad det är som händer i min kropp, men gommen känns lite "bedövad". Läskigt tycker jag, bäst att googla på vad det kan vara för något.
Lunchade i vilket fall idag på en relativt nytt ställe här i stan. Hav och land(?) tror jag det heter. De serverar fisk, skaldjur och vegetarisk mat. Det var så jävla gott. Fick som förrätt en god tomatsoppa och sen åt vi vegetarisk lasagne. Åt som en häst. Ska verkligen gå dit snart igen.
Var inne en sväng på Forma rum och hittade en ljusblå väggklocka med timer som jag kan ha i köket, som nu är helt nytapetserat. Har även gett mig på att byta knopparna på köksluckorna, blev bättre än innan i alla fall. 

Kollar på Sveriges värsta bilförare, känner mig inte så dålig längre... Men känns som om de överdriver en hel del, för hur fan kunde de få körkort?!

slit

Visst, det är enkelt att sätta ihop en Ikea byrå. Men Cajsa är Cajsa och självklart var jag ju tvungen att sätta skruvmejseln i handen. Så nu får jag väl ett fint ärr där, kul kul.
Men är glad för nu är de här och tapetserar, äntligen! Hoppas bara att det blir bra och att det inte tar för lång tid, jag menar det är ju ett litet kök, kan ju till och med mamma klara på en förmiddag.
Nehepp, dags att återgå till den underbara anatomins värld...

Make mama proud

Det var nog vad jag gjorde idag. Frida och jag tillbringade som sagt en stor del av dagen i Jönköping. Inne på Ikea var vi nog alla killars dröm, vi var klara på 1 timme, det måste nog vara rekord?! Fattar ni hur intensiva vi var, vi köpte nästan allt vi skulle köpa utan att stressa. Jag är själv väldigt imponerad.
Sedan bar det av till A6. Där strosade vi runt i butikerna en stund innan vid lunchade. Träffade Carro och Hanna, mycket trevligt även om det inte var så lång stund vi han ses.
Dagens inköp blev i vilket fall...
IKEA:
Soffbord
Malm byrå
Köksbord (skulle köpt stolar men de var slut)
Gardiner
Diskställ
Vaniljljus
3 lampor
+ lite annat

H&M:
Svart paljettklänningl

IKEA

Idag bär det av till Ikea, detta är den bästa dagen i mitt liv, typ. Nej, men allvarligt talat så älskar jag Ikea, är så kul att gå och kolla runt och så. Blir väll en up-date ikväll om hur mycket jag har spenderat :)

Mat

Känner mig så jävla fancy när jag kan stå här i köket och blogga och laga mat samtidigt :)
Frida och jag ska göra Flygande Vegojakob, så jävla gott. Minns inte när jag åt det senast, vilken skam.
Har nu varit på lite massagemöte och ringt några samtal, känner mig ganska duktig. Sen blir det pilates, vi är så jävla duktiga. Eller... köpte iofs inget gymkort idag. Men det får bli senare i veckan.

Ciao

Tisdag

Ny dag, nya möjligheter. Nu kör vi!

Bloggen vaknar till liv igen... förhoppningsvis

Nu har jag äntligen fått mitt kära Internet på plats här i hemmet. Frågan är bara om jag verkligen fick det jag ville ha. Men det får jag väl ringa dem om och fråga...
Är lediga från skolan den här veckan men man slipper den inte för det. Måste plugga till anatomiprovet som vi har om en vecka. Sen ska jag ta kontakt med mina praktikplatser och bestämma tid och dag.

Idag har jag tvättat och pluggat hela förmiddagen. Fixade Internet och hade väl egentligen tänkt att jag skulle gått och skaffat mig ett gymkort men får se om jag gör det imorgon istället. Kanske blir en promenad nu på eftermiddagen istället. Men det har jag inte heller någon större lust med, jag blir så oengagerad av allt när det är så grått ute, kan det allvarligt talat bli gråare än vad det är idag?
I alla fall så kan en bild som denna pigga upp mig lite och få tankarna att vandra till bättre platser på jorden. 



Snart Internet

Har nu äntligen fixat så att jag förhoppningsvis får internet nästa vecka :) idag rullade pengarna in och skolan flyter på, kan man må bättre?
Sitter ute hos Frida nu och lattjar på landet. Tittar på Let's dance och vi älskar Carl-Jan, finns det någon roligare människa just nu?

Första skoldagen avklarad

Nu är första skoldagen avklarad och det känns bättre än väntat. Masserade Frida idag och jag hoppas att det inte var en allt för stor katastrof, men jag är ju där för att lära mig så det blir nog bättre. Känns som en bra utbildning och trevliga kurskamrater :) Kommer att bli en hel del plugg, men klarar jag bara anatomin så klarar jag nog vad som helst!
puss hej

Sista veckan

Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet, sen är det plugg som gäller. Känns rätt bra, men självklart lite nervöst. :) Men sen har jag ju Frida som klasskompis och det är ett stort plus!
Idag är jag lite trött, var uppe till fyra i natt och kollade på jvm finalen i hockey. Domarna kan ju ta och pensionera sig efter deras jävla insats. Till och med jag som inte är någon hockey fantast fattade att en del av deras beslut var helt åt helvete. Blir så jävla förbannad.

Nu är jag skithungrig, snart dags för varma mackor :)

Flytt

Har flyttat nu men tyvärr inte fått något internet än. Känner mig låst. Men jävligt kul att ha flyttat iaf :)

RSS 2.0