Sjuk helg

Den här helgen har nog varit den sjukaste på länge. Erik Gille har ju varit och hälsat på så vad hade jag egentligen förväntat mig? Fredagen erbjöd fest men jag avstod (kände mig extremt duktig). Istället agerade jag chaufför till folket, men jag fullföljde inte hela kvällen då tröttheten besegrade mig vid halv elva.
Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och begav mig till gymmet, sen solade jag och därefter åkte jag till Frida för att hänga lite. Kan ju säga att jag kände mig sjukt fräsch då alla andra som var där var bakis. Detta stoppade inte herrarna i sällskapet och vissa (Erik) hade ju gått på spriten så fort de hade vaknat. Det var fest hela förmiddagen, eftermiddagen och kvällen @ Ross place. Killarna duschade ihop, slickade på varandras bröstvårtor, hade salami på bröstvårtorna, åt salami från någons bh och mycket annat. Måste ha varit den roligaste dagen på länge.
På kvällen begav vi oss till födelsedagsbarnet Evelina (GRATTIS igen) och partade. Sen var vi ett tappert gäng som gick till Babar och där dansade My och jag hela kvällen, tack för en superrolig kväll på dansgolvet My :)

Idag är jag inte så jävla katig då morsan lurade i mig 12,5% vin igår. Eller lurade var väl fel ord. Hon orkade inte gå till systemet och gav mig istället en flaska som de hade hemma. Jag var riktigt kalas igår och det får jag betala med en huvudvärk som heter duga idag. Man får väl vad man förtjänar?

BTW, så har jag köpt en ny soffa till mitt place. Gillar den som fan, hoppas bara att den får plats... men det löser sig. Jag har köpt lila kuddar till och en pläd så det får vä bli min "färg" i det rummet. Önskar mig en stor skitfin spegel från Jysk, med vit, sliten ram med lite krussiduller i hörnen. Så jävla fin!!

Nu vart det ett långt inlägg, men här kommer några bilder med på min nya hårfärg och soffan.




     



Brunette

Gahh! Jag förstår inte mig själv. Hade bara tänkt att klippa mig lite. Nu sitter jag här med brun/rött hår som är kort kort. Vad var det egentligen som hände? Ja ja, det kommer att komma upp en bild inom kort...

Fan, nu har jag satt mig på pottkanten...

Shit, hjärtat bara dunkar i kroppen och yrsel strömmar genom huvudet. Vad har jag nu gjort? Kan man vara så klantig? Som en del vet ska jag börja studera til hösten och även flytta in i min alldeles egna lya. Men innan dess har jag ju inte tänkt att det kan bli problem med mitt lilla CSN lån. Har skickat ansökan och fått brev med kod tillbaka. Men vet ännu inte om jag har fått något bidrag. Vad fan ska jag ta mig till om jag inte får bidrag? Då har jag verkligen satt mig i de djupaste skithögen av dem alla. På CSN står det att de har skickat brev till mig med ytterligare frågor, är detta vanligt? Snälla hjälp mig mina erfarna studerande vänner!! ( Carro, Sofia, Johanna etc )


Håll tummarna!

Nu är det grejer på gång här på Ulfsparregatan, tro mig, snart smäller det!

Yoga resa

Ärligt talat så tycker jag att det är ganska så mysigt med all snö. Jag menar, ska det vara vinter så ska det vara riktig vinter. Kommer du ihåg när man var liten och ville att det skulle komma så mycket snö, och bli så pass kallt att man inte kunde gå till skolan? På helgerna åkte man slalom, snowboard, skidor med mera. Det var riktiga vintrar det! Men jag avskyr när vädret växlar lika mycket som humöret hos en kvinna med pms, då kan jag verkligen vara utan skiten.
Sen finns det vissa som flyr dessa tider med en resa till Thailand, nej, jag är inte alls avundsjuk när jag står där klockan kvart över sex på morgonen och skottar fram bilen med snö innanför skorna.
Detta har lett till att jag har suttit och kollat efter lite kortare resor (har iofs inte råd med någon resa för tillfället). Hittade en artikel i tidningen ToppHälsa http://www.topphalsa.se/yogan/artiklar/2008/yoga-yorden-runt/index.xml och blev väldigt sugen på resan till Tunisien. Yoga, Spa, sol, bad och lite paraplydrinkar. Kan det bli bättre?


Kongo

Ibland blir jag ledsen, trött och framför allt besviken på mig själv. Hur många gånger om dagen är det inte som de flesta av oss tänker att jag skulle vilja ha en ny mobil, eller göra en resa till någon spännande plats, kanske köpa den där dyra fina plasma TV:n som skulle sitta som en smäck på väggen. Bara idag har jag tänkt alla dessa tankar, och många fler därtill.
Det är därför jag skämms så mycket när jag sen läser en artikel om att det nu är farligare att vara kvinna än att vara soldat i Kongo. Kvinnor våldtas dagligen av soldater som egentligen är där för att skydda dem, dessa soldater även rånar dem och skadar dem i ren frustation över att få så dåligt betalt över deras jobb. Det är så jävla svårt som västerlänning att förstå situationen för dem som lever där. Ändå skriver och rapporterar media om det här dagligen, men har vi verkligen blivit så hjärntvättade i den här delen av världen att vi inte bryr oss mer? En kvinna i Kongo blir våldagen av sex män, när alla är klara med henne lämnar de henne i ett dike att dö... I Sverige skulle Postens vd ha tjänat 900 000 kronor i månaden, som han nu har tackat nej till. Visst är det en sjuk värld vi lever i?

Naken i snön, eller inte?

Jag hoppas verkligen att goda gärningar ger bra karma. För det jag har genomlidigt idag borde resultera i en storvinst på en trisslott, minst. I flera timmar har jag stått i ett iskallt ridhus och bedömt Bruksridning. Visst, det är rätt kul, om det inte vore för att det är kallare INNE i ridhuset än vad det är ute. Men men, nu får man bara vänta på att mina frusna, stackars små tår ska tina.

Nu blir det fika med Carro och Chrisse, ska bli trevligt att höra lite skvaller från gårdagen, om det nu finns något, det är ju Tranås vi snackar om. Sen blir det eventuellt bastu ikväll, kanske borde göra som när vi var barn i Finland, springa ut och rulla sig naken i snön, då blir grannarna glada, HAHA.
Vad tycker du? Naken i snön eller inte?

Ingen sprit

Det är väldigt pinsamt, men jag minns inte när jag var nykter en lördag senast... men ikväll sker det äntligen. Sitter bara här hemma och slappar vid datorn och ska väl snart kolla lite på TV med, vad är det egentligen för program som går på lördagar?
Har varit en rätt trevligt dag i övrigt, började med att träna vid nio på morgonen, sen var jag hemma och städade lite. På eftermiddagen träffade jag Jennie och vi var ute och gick en sväng. Frida stackarn är sjuk så det blir väl inget med minispa planerna. Kanske fixar lite sånt själv, men det blir nog att gå till sängs tidigt, ska bli skönt att sova för imorgon blir det tävling i stallet. Längtar inte efter att stå i ett kallt ridhus, men det får gå det med. Finns ju som sagt inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Imorgon blir det fika med Crolita, Lois och CK, är ni på?

HATA NETONNET

Det är ta mig fan en bunt med inkompetenta jävla störda idioter som jobbar på fucking jävla skit netonnet. Jag hatar dem så in i helvetes mycket. Är det verkligen så svårt att skicka ett litet paket med en liten mobiltelefon rätt? Är det så jävla svårt att spärra ett paket??? Är det så in i helvetes jävla svårt att föra in i systemet när någon har betalat för sig??? Är de det? Är de det??? Svaret är NEJ!!!! Men tydligen är det de för er era störda jävla as! Brinn i helvetet med er hela jävla bunten!

Guud vad skönt det är att skriva av sig lite ilska, btw, jag rekommenderar INTE netonnet.

Imorgon

Jag lovar, imorgon blir dagen då jag tar tag i mitt liv, snälla, låt mig bara vila fram tills det... är så trött... somnar just nu...

Frida Ross x 2

Haha, blev väldigt chockad när jag loggade in på Facebook och såg att Frida Ross ville bli vän med mig. Kollade på pressbilden och såg att detta inte alls var "min" Frida. Detta var någon brud i Colombia som också heter Frida Ross. Vi har tre gemensamma vänner, fattar ingenting?! Vad är det här för människa?
I vilket fall är det ganska så coolt att ha två vänner som heter Frida Ross, detta trodde jag inte när jag vaknade imorse.

Tandläkarbesök

Många tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Jag har aldrig tyckt det. Finns tre teorier till varför.
1. Pappa jobbar med att sälja tandläkarprodukter, det där med borrar och annat tjafs har aldrig varit något farligt för mig.
2. Jag hade så mycke hål i tänderna som barn att jag helt enkelt känner att tandläkarstolen är mitt andra hem.
3. Antagligen den som stämmer in bäst, jag är för dum/ smart för att se det farliga i det.

Men i vilket fall så gick det bra, hade inga hål som kunde bli värre :) Sen var det 300:- rabatt, vilket nästan gjorde det till ett nöje att betala ca 270:-. Det trodde jag aldrig när jag vaknade imorse.

CSN

Är det någon som vet hur man lättast tar kontakt med CSN? Deras hemsida är helt obegriplig för mig, de gör det inte speciellt lätt för en att söka lån. Hatar dem redan.

Flöt med inslag av tv och sömn

Yes, den rubriken kan verkligen sammanfatta min dag. Plus lite andra nöjen...
Lördagsnatten var helt ok. Var¨på fest med Frida och Emil, vill passa på att be dig Emil om ursäkt, FÖRLÅT för det Frida och jag utsatte dig för... Sen gick vi till Babar och dansade loss till Coverfunkers. Därefter blev det en pizza och sen hemfärd.
Nu ska vi snart kolla på Tropic Thunder, har rätt höga förväntningar på den så hoppas verkligen att den är bra. Sen blir det att hugga in på chokladkaka nummer tre. Yes, flötsöndag är vad det är.

hata BH

Fan vad jag är kinkig just nu. Inget passar och alla kläder bara kliar och sitter obekvämt. Provade en axelbandslös tunika som jag funderade på att ha ikväll. Då är det inte snyggt när bh-banden syns över axlarna. Men det ser förjävligt ut utan bh, och jag har ingen bh som passar för detta ändamål.
Bli så jävla sur så nu får det bli en annan klänning.

Nu ska jag ta en snus så att jag blir glad.

over and out.

Hundpromenad

Som vanligt är det alltid lika härligt att det är fredag igen. Men eftersom att jag har vart sjuk så vart det ingen träning som det brukar bli efter jobbet, men ska nog gå imorgon istället. För att stilla motionshungern var jag ute och gick med Pongo, eller snarare Pongo var ute och gick med mig. Alltså vi har ju misslyckats totalt med att uppfostra det där lilla monstret. Blir skällig och katig när han träffar andra hundar (om de är mindre än honom, annars skäller han tio meter efter att vi har mött en stor hund för att vara på behörigt avstånd från attack), han springer fram och tillbaka från höger till vänster, från vänster till höger nästan hela tiden. Var ute och gick med honom i en timme, det tog ju 45 minuter att bara fostra hunden, GAH!

Men jag tycker ju faktiskt om honom även att han är ett monster ibland, det är ju vi som har skapat honom...


nu jävlar

Nu jävlar ska jag få ordning på hyn. Var på Åhléns idag och köpte en ögoncremé, och ett sett från Garnier med ansiktsvård, så nu borde det ju bli bättre om jag verkligen försöker att använda det här varje dag?
Nu återstår bara den där jävla kakmagen som jag har dragit på mig under veckan. JAG VILL BLI FRISK!! Vill verkligen kunna gå till gymmet, men imorgon blir det nog en promenad och sen på lördag kanske det blir en liten sväng till.... ja, ni vet vart.

Kvällen spenderades med Frida och Chrisse. Drack lite varm oboy och kollade på "Du är vad du äter". Anna Skipper hade hemskt ful make-up i dagens program.

Känner mig fattig. ALLT kostar pengar. Eller nästan allt... men jag är så trött på att pengarna bara rinner iväg och själv står jag där och fattar ingenting när jag kollar på kontot. Vad gör jag av alla pengar på? Snälla, kan ingen ge mig några tusenlappar. Funderar på att skriva ett brev till Ingvar Kamprad och be om en soffa och matbord plus två stolar. DET borde ju han ha råd med i alla fall...

The list

Åhh herregud! Idag åkte mamma till Finland och bestämde sig igår för att hon skulle ta med lite foton av oss barn som hon kunde ge till släktingar. De senaste bilderna på mig som finns på fotopapper är från när jag fyllde 20 år i somras. Visst, är ju lite solbränd och så, men ändå säger mamma att jag ser lite sliten ut, finns det inga andra bilder?
Klart att det finns andra bilder, problemet är bara att jag ser minst lika sliten ut på dem. Dessa bilder var alltså tagna strax efter semestern, då jag alltså borde ha varit fräsch och utvilad. Fan, nu måste jag ta tag i det!

To do:
- Sola en gång i veckan
- Fixa någon fuckning jävla kräm till mina underbara mööörka ringar under ögonen
- Fixa håret (tid redan inbokad)
- Bli frisk så att jag kan börja träna igen
- Inte supa så mycket
- ALLTID tvätta av mig sminket
- Hitta ett effektivt medel till finnar


Finns säkert tusen miljarder mer som kan fixas, men det blir ett senare problem. Nu till saken. Någon som har några bra tips på bra produkter mot finnar eller mörka ringar/påsar under ögonen?

Blåbärsmuffins

Sjukdag nummer två och jag vaknar och är sjukt rastlös samtidigt som hostan och halsen håller på att knäcka mig. Men allt är bättre än vad det var igår så om det inte blir några drastiska förändringar så blir det jobbet imorgon.
Har de senaste dygenen mest legat och sovit, kollat på tv, läst eller suttit vid datorn. Antar att jag kommer att få fina sjukdomskilon nu. Igår smällde jag i mig en hel del Ben & Jerry, självklart i smaken Cookie Dough, min favorit för tillfället. Idag beslutade jag mig för att baka Blåbärsmuffins. Den första omgången blev helt ok medan den andra ser helt deformerad ut. Men de är helt ok smakmässigt, har haft bättre, har haft sämre. Blir gymmet nästa vecka...

Just nu kollar jag på Ugly Betty. Älskar Marc!

    

cravings...

Gah! är så rastlös när jag är sjuk så jag sitter mest och spanar efter roliga grejjer på nätet (inredning). HIttade i alla fall de här på designtorget, GUUD, GE MIG! sen kan jag ta med och bjuda på jobbet, låter väl som en bra idé? ;)


ge mig, GAH!

Nu när det snart är dags för mig att bli en stor tjej och flytta hemifrån så blir ju genast ikea, hemtex och alla andra möbel/inredningsaffärer mycket intressantare. The big problem is bara att jag inte har råd med allt jag vill ha. Jag har kommit fram till att jag är en sådan person som vill få ordning på allt på tre sekunder, inte fem, utan tre. Jag vet så väl att det kommer att ta ett tag innan jag ens har råd att köpa det jag vill ha. Men fan vad jag är otålig. Sitter inne en del på http://www.bluebox.se och dreglar över roliga duschdraperier (speciellt ett som heter "Psycho"), väggkrokar m.m. Har en annan favorit från den här sidan och det är en laptopväska, skulle verkligen vilja ha den men som det ser ut nu så har jag ingen budget för den, ZUT!


        

uhhh...

Det finns få saker i världen som jag tycker så illa om som min hals, eller mina halsmandlar snarare. Bara det råkar vara ett öppet fönster i huset under natten så blir de genast sjukt uppsvullna. Sen gör det ont i flera veckor och svullnaden vägrar att ge med sig. Nu har det hänt igen och jag orkar fan inte med det. Fick febersvettningar på jobbet och gick hem tidigare idag. Tror att jag stannar hemma imorgon med och försöker ge de små jävlarna en ärlig chans att bli friska.

Nu är det dags för ännu en kopp te... vad som skulle göra mig riktigt lycklig vore om någon kom hit med ett paket Ben & Jerrys, smak: Cookie Dough. DU skulle göra min dag, men räkna inte med att jag delar med mig... :)

http://www.benjerry.se

Snusk

Jag blir så in i helvetes trött på folk som taffsar. En del har verkligen ingen respekt för det motsatta könet och det gör mig så förbannad. Igår var Chrisse och jag inne på Babar en sväng och det första som händer när vi hänger in våra jackor är att en full, äcklig man/gubbe grabbar tag i min röv. Jag vänder mig om och knäar honom så hårt jag bara kan i skrevet. Han lägger sig kvidande på golvet med oerhörda smärtor. Jag ställer mig gränsle över honom och viskar att om han gör om det där så ska jag fan döda honom. Han får endast en blick full av förakt innan jag går därifrån.

Eller så stod jag bara stum och förnedrad kvar efter att ha vänt mig om och sett honom flina åt mig med sin fulla, kåta blick. Jag säger ingenting. Jag bara tar min nummerlapp och går, det smärtar fortfarande lite om skinkorna.


Mmm...



Allt är inte vad det ser ut att vara, det här är betydligt bättre.

Kylskåpet är laddat

Visst, vi kanske har problem. Men den här helgen har vi verkligen anledning att festa. Sofia har fyllt år och hon och Carro ska komma hit och förgylla vår tillvaro i metropolen Tranås. Därför var Frida och jag på Systemet igår och storhandlade.
Vi köpte:
- 1 bag-in-box
- 2 vinflaskor
- 2 cider
- 1 flaska Mintu
- 1 flaska Jäger
Lär ju bli jävligt livat den här helgen. Nu är ju inte allt till oss själva, riktigt så kul ska vi inte ha. Men jag har aldrig kännt mig så dum på Systemet, skämdes lite... och sen självklart fungerade inte det jävla kortet. Det fungerar i alla butiker förutom Systemet, kan det vara ett tecken?

Nu sitter jag hos Frida och chillar lite. Får se vad natten har att erbjuda.

XO XO

Go Obama

Idag gick våra vägar äntligen till mötes. Jag vet inte hur länge och hur många gånger jag och Jennie har försökt att hitta en tid då vi båda har tid att ses. Det kommer ALLTID något emellan. Men nu äntligen blev det av och det var väldigt roligt och trevligt att ses igen, får aldrig gå så här lång tid igen.

Den femte november är en historisk dag. Inte bara för att jag och Jennie äntligen sågs. Nej, idag (inatt) avgjordes det amerikanska presidentvalet. Vinnare: Barack Obama. Yes, kanske att det nu äntligen kan bli slut på det krig som Bush så nödvändigtvis var tvungen att starta. Kanske att han kan få ordning på denna jävla skitekonomi som för tillfället råder i världens alla hörn och kanter. Vet inte alls vart jag ska flytta för att leva rikt, några förslag?
Jag hoppas även att all fucking jävla skitrasism kunde försvinna. Men det är väl lika troligt som att jag skulle vinna en miljard på lotto (nej, jag nöjer mig inte med en miljon, en miljard ska det va!!)

Nu är det dags för Bonde söker fru. Lite lätt hjärndödunderhållning.
Puss hej


Bra vecka, hoppas jag...

Vill börja detta inlägg med att gratta Sofia på födelsedagen. Nu kan du åka till LA och klubba med Paris helt lagligt om du vill :) Grattis Grattis snygging i vilket fall!

Det känns verkigen som om att det här kan bli en riktigt bra vecka, om man bortser från jobbet och att jag är fruktansvärt trött. Igår tränade jag och Tessan. Idag har jag varit på pilates med Frida. Vi snackade lite om helgen och den ser riktigt lovande ut. Eventuellt shopping i Lkpg på fredag (en titt på IKEA då självklart och drömma mig bort lite). På lördag kommer Sofia och Carro hem till Tranås. Då blir det födelsedagsfest för Sofia. Vi ska nog först ut och käka lite och sen blir det party för hela slanten.

Nu är det snart Ugly betty tror jag. Hoppas att jag orkar vara vaken till åtta då det börjar, skulle vara surt att somna ifrån det ännu en gång...

Fuck, var och solade i 10 MINUTER och brände mig på bröstet. Fy fan vad känslig hy man kan ha då!!

kli

Det kliar på hela kroppen, vad ska jag göra?

Bakis

Idag fick jag den baksmälla som jag har lyckats undvika sedan jag kom hem från resan i Australien. Alla de baksmällor som jag egentligen borde ha fått under den här perioden verkade ha samlats på lager och sedan väntat på att få explodera i min kropp. Det är som om en liten dvärg har smygit sig in i min hjärtna och nu sitter med en kniv och hugger på ömma ställen. Det värsta är väl att jag egentligen förkännar det här med tanke på hur berusad jag ofta lyckas bli. Jag lyckades i alla fall äta tillsammans med Frida, Karin, Hanna, Markus och Benjamin på Ban thai. Ironiskt nog så valde jag att äta laxfilé med klyftpotatis, inte så där jättethailändskt kanske...

Nu är det TV och kanske Ben & Jerrys som gäller.
Någon mer som älskade det senaste Gossip Girl avsnittet?

Turbonegro

GAAH! Är så himla sugen på att festa till de ljuva tonerna av de norska hjältarna i Turbonegro! Det måste vi göra nästa helg, jag tycker att du ska önska dig en Turbonegro fest i födelsedagspresent Sofia :) Hur bra är liksom inte Prince of the Rodeo, Fuck the World, Get it on, The age of Pamparius m.fl. Eller All my friends are dead, fast det är ni ju inte, men kul att vi står i en grupp och hoppar och sjunger med, när vi alla är samlade och just då sjunger "All my friends are dead" Det är ju fan den sämsta tidpunkten att stå och sjunga något sådant på.

Ikväll blir det fest hos Karin P. Ser jag verkligen fram emot, men idag får jag låta bli att visa för mycket hud. Vill ju inte få rykte om mig att vara en slampa eller nått...

Idag har vi även ett födelsedagsbarn, Pappi, Grattis på 51 års dagen! Snart blir det mat och tårta med släkten, tur att man var på gymmet imorse.

Vill även passa på att be Emilio om ursäkt. Det var inte att göra dig ledsen, ska verkligen försöka bättre den här månaden så kanske du har en unge i sommar att ragga med.

XO XO


RSS 2.0