Svanstein

Wohoo!! Efter en fullspäckad dag i skolan ska jag nu snart bli upphämtad av de andra tjejerna och sen bär det iväg till Svanstein :) Kom hem vid halv fem och har både lyckats packa och baka bananmuffins i min nya muffinsform. Det är sånd man känner att man prioriterar när man har två timmar till avfärd ;)

Näe.. nu måste jag packa det sista.. lär ju ha glömt en hel del.. men men. C ya bitches!

shopping läker alla sår?

Har haft en hektisk period i mitt liv som jag hoppas att jag inte ska behöva uppleva på ett tag igen. Usch och tvi, men nu är den tiden förbi och det verkar som om att den inte har gett några efterspel... men man kanske inte ska ropa hej innan resultaten har kommit in?

Har haft två lediga dagar nu, kan inte beskriva hur skönt det är att bara koppla bort hjärnan och helt ärligt ge den en chans till vila! Imorgon börjar de nya kurserna, har första föreläsningen efter lunch som handlar om rullstolar. Kommer bli hur intressant som helst! Sen kommer jag, Lina, Malin, Annika och Kajsa packa hyrbilen full med skidor, mat och vin för att sedan bege oss till Svanstein (vilket ligger vid finska gränsen). Efter lite vattenläckage har vi blivit uppgraderade till en bättre stuga, kan det bli bättre? Tror att vi får igen lite god karma efter allt slit? :) Där ska vi i vilket fall åka längdskidor, vandra och bara ha det jäkligt gott. Medvetet har jag inte beställt någon kurslitteratur så att jag får njuta av lite "ledigt" några dagar till!

Igår var den stora shoppingdagen. Var ganska slutkörd och bestämde mig för att jag fick köpa precis vad jag ville :) Det resulterade i en ljuvlig, vit sommarklänning från H&M (hade 10% rabatt och sparade 50:-), två fina bh's från cubus, en vindjacka med byxor (skulle egentligen kostat 800:-, men jag blev medlem på Intersport och fick allt för 550:-), sen blev det en massa valla, skavsårsplåster och en Asti för att kunna fira lite senare på kvällen :)

Men shoppningen slutade inte igår. Idag hade jag fått mail från cdon.se att jag skulle få fri frakt om jag beställde. Jag tror jag fortfarande var i någon form av shoppning/asti-berusning och beställde SATC-boxen för 399:- samt tre böcker för 39:-/st. Har inget direkt dåligt samvete för detta, för vi kommer snuskigt billigt undan på skidresan mot vad vi trodde, life is gooood!

Överdelen på klänningen

Världens fräschaste löp/skidjacka :)


Paj

Efter att ha undvikt att behöva laga mat in i det längsta var det nästan oundvikligt att inte ta tag i det där med matlådor idag. Kom hem från träningen och såg Per Moberg på fyran, en inspirerande man, så idag fick det blir paj (även om vi inte bakade liknande pajer). Fick bli en medelhavsinspirerad och en grönsakspaj och lite coleslaw till det. Riktigt gott när man bara hade käkat ett par äggmackor till lunch!

Nu blir det snart sängen. Är fortfarande helt slut efter helgen med Beat (= 4 h sömn..) och ömmande fötter efter allt dansande :) men det var det värt!

Puss

äntligen frisk?

Njae, helt frisk vet jag inte. Men i tisdags kunde jag köra mitt första träningspass i alla fall och det är alltid något. Igår slog jag på ännu större och gick på spinning och box. Boxen var sjukt roligt! Var en stor rysk björn som höll i passet som innehöll slag i en mängd olika kombinationer ihop med lite pulshöjjande övningar, fun fun fun! Hoppas att det blir lite mer av den här varan under våren. Tyvärr verkar det inte vara han som håller i passet annars.. så får se vad man tycker om den egentliga instruktören.

Usch, är som
vanligt sjukt mycket med skolan. Hade dugga igår, inte sådär jättekul för mig. Men var ju inget riktigt prov så det är bara att ta lärdom av det. Blir väl att isolera sig med böcker och i metodsalar och bara öva, öva och öva 24/7.

Nä, nu så jag ta tag i den här dagen. Började bra i alla fall då jag drömde om Mr Johnny Depp, me like! :)

RSS 2.0