Lite rädd

Är alltid lite rädd för vad posten har med sig om dagarna. HATAR att få en jävla massa värdelös reklam för produkter som kan "förbättra" mitt företag. Sen är jag rädd för alla brev från skatteverket. Är verkligen livrädd för att hamna i kläm med dem. Problemet är att jag aldrig fattar vad som står i dem, det borde verkligen finnas ett lättare sätt att förklara allt på, Tala i klarspråk säger jag bara! Sen hatar jag nog nästan mest av allt breven från Invision. Era äckliga jävlar... Alla andra brev man får är nio gånger av tio räkningar. Så det bästa är helt enkelt när det inte kommer någon post alls. :)

Sen skulle det vara trevligt om de IQ befriade människorna på Invision kunde svara på mina mail, skulle förenkla hela situationen...

Mys i höst

Nu när hösten är här är det dags att införskaffa sig lite goda tesorter. I våras när jag, Frida och Joseph var på Chokladfestivalen i Linköping köpte jag ett detox te från Kusmi Tea. Ett ganska gott te som får fart på mage och tarm. Har inte hittat Kusmi Tea på något annat ställe. Men när jag häromdagen surfade in på www.bluebox.se så hittade jag en hel del. Jag är nog mest sugen på att beställa hem den här sorten, vad kan slå choklad och mint? :)

Superplus att burkarna är så fina :)

Tisdag

Dagens nyhet: Ulf (Uffe) Larsson är död, han dog igår i sitt hem endast 53 år gammal. Dödsorsak är ännu inte klar.

Gah, igår satt
jag och räknade på företagets ekonomi, det går helt ok, man jag är ju inte den bästa på att räkna. Men måste hålla koll på allt och nu känns det bra. Sånt får man bara inte slarva med!
Om en timme är det skola, innan dess måste jag göra lite engelska läxa. Sen blir det att plugga hela dagen och träna pilates på kvällen. Måste även komma ihåg att ringa och boka ett par bowlingbanor till imorgon :)

Uffe, innan han bantade ner sig totalt.

Ny vecka

Vilken start det blev på den här dagen. Jag och Jennie hade bestämt oss för att gå en morgonpromenad vid halv nio. När vi har gått i kanske tio minuter så börjar det att regna. Men vi fortsätter att gå, och det fortsätter att regna. Börjar ganska så snart att ångra att vi inte vände, för vi ser båda ut som två slickade katter efter bara några minuter. När jag kom hem kunde jag vrida ur både byxor och jacka, då förstår du hur blöta vi var...
Idag blir det plugg och lite massage, men mest plugg och ikväll får man ju inte missa tredje avsnittet av Svenska Hollywood fruar!




Nyheter

Kan inte hjälpa det, men tycker att Helikopterrånet är väldigt fascinerande. Hela historien är som en hollywood thriller och det skulle inte förvåna mig om det snart görs en storfilm om "Rosa pantrarna".

En annan väldigt rolig nyhet handlar om en lastbilsolycka. Lastbilen välte på motorvägen vid Borås och polisen misstänkte att det rörde sig om rattfylla. Den 29 åriga, tyska, manliga föraren får då erkänna att han har suttit och onanerat och då "tappat koncentrationen", vilket har lett till olyckan. Sjukt kul tycker jag, pinsamt för honom.

Har nu fått lite tider för jobb och jag jobbar tre helger i rad nu, men det är inte långa pass och jag behöver pengarna så jag är bara glad :)
Nu blir det snart frukost och sen gym, stan, jobb och fest!

Bokmässan 25 år

Skulle verkligen vilja åka till Göteborg i helgen och gå på den årliga Bokmässan som firar 25 år. Tyvärr jobbar jagi helgen så det får kanske vänta till nästa år.
En sjuk nyhet som jag såg nyss på Nyhetsmorgon var att två flickor, 17 och 19 år är anhållna för att de ska ha sålt en kompis till äldre män?! Hallå, vart tar världen vägen??
Älskar att få lite nyhets update på morgonen :)

Nu blir det skola, gym och sen jobb :)

Bild från bokmässan

Småpojkar på gymmet

Tog en härlig sovmorgon till tio och sedan begav jag mig till gymmet. Fasen vad mycket folk det var, beror det på att de alla är arbetslösa? (okej, vissa var pensionärer) Sen har vi ju det klassiska grabbgänget på 16 år som går och tränar ihop. Visst, det gör inte mig något. MEN SITT INTE OCH PRATA I MASKINERNA UTAN ATT ANVÄNDA DEM!! För övrigt var det väl nästan det enda de gjorde, det var inte många lyft som gjordes där kan jag lova... Bra att tilbringa tiden på ett gym men inte träna...puckon!
När jag kom hem hade de ringt från Badhotellet, var visst lite kris nu men ska jobba på Corpus vid tre så jag kände att det skulle bli lite snålt med tid. Efter Corpus ska jag åka till farmor med mamma och hälsa på, hoppas mamma har med mycket fika för det är jag sugen på :)

Bra dag, än så länge

Fick lite sovmorgon idag då skolan började först halv tio. Började dagen med matteprov som gick galant! :) Kan inte tro att det är jag som har gjort de senaste två proven, men men, någon gång skulle det väl vända :D (Det är nog mest tack vare Sara som har hjälpt mig en del)
Nu är jag bara hemma och slappar, har lagat lite mat och ska börja jobba på Corpus klockan tre. Masserar i tre timmar och sen så får jag se vad som händer. Det ser ut som om att jag kommer massera alla dagar utan söndag den här veckan, vilket är kul :)

HATA

JAG HATAR INVISION!!!

Nyhetsmorgon

Älskar att vakna hyffsat tidigt av mig själv och sedan ligga och kolla på nyhetsmorgon och ta mig tid att äta en god frukost. Nu pratas det mest om att delar av budgeten redan har släppts innan den presenterades för riksdagen. Snart ska Anders Borg gå den lilla "promenaden" med budgeten, får se hur spännande det blir :) (inte alls särskilt spännande kan jag gissa)
Nu ska jag ta tag i plugget. Sen blir det att jobba, gå till skolan och rida Gamza.


Ciao

Nyktert värre

Ikväll kommer troligtvis bli den första nyktra lördagkvällen på väldigt länge. Jag, CK, Sara och Emma ska antagligen vara ute i stugan och chillaxa istället för att tömma baren. Vi har sagt så väldigt många gånger tidigare, men förhoppningsvis så håller vi detta nu :)
Var ute och gick en sväng med Pongo imorse. Träffar en annan kvinna som är ute och går med sin lilla hund. Behöver inte berätta hur vi kom in på det men hon berättade att en schäfer i stan hade hoppat på hennes hund när den var valp och fått in en av sina tänder i analöppningen på hunden och skakat om den samt hugt den på andra ställen. Fy fan vad hemskt, stackars lilla hund!! Ägaren kanske inte kunde rå för att hans/hennes hund hoppade på den lille, men ibland känns det som om att folk måste ha bättre koll på sina hundar. Är livrädd att något liknande ska hända Pongo.

ute i stugan

Har åkt ut till stugan nu för jag kan bara inte sitta inne i min lägenhet en dag som denna. Så det var bara att packa datorn och skolböckerna och bege sig ut på "landet". Är så skönt att komma hit där det är alldeles tyst och mysigt. Troligtvis kommer vi vara ett gäng här ute imorgon, funderar på att stanna här inatt med om jag får med mig sällskap :) Förkylningen har släppt lite nu i alla fall, bara jag är ok till måndag så är jag nöjd!


Förkyld!

Trots mina försök att vitaminboosta mig de senaste dagarna så har jag tyvärr blivit ännu mer förkyld under natten. Har hostat som en galning och både näsa och hjärna är fylld med snor. Kommer att vila resten av veckan och hoppas att jag är frisk till nästa vecka när jag ska massera nästan varje dag! :)
Efter skolan idag åkte jag hem till mamma för att äta lite mat och fick på köpet med mig både hostmedicin och alvedon hem. Lyckades även trycka i mig ett X antal bullar, men de var nybakta direkt från ugnen, vem kan motstå något sådant? :)

Förhoppningsvis ska detta rädda mig i helgen tillsammans med min tv, dator och ett mysigt täcke :)

Onsdag

Har vart och masserat idag, hälsat på Farmor och ska snart dra igång med tvättandet och pluggandet. Hoppar över allt vad heter träning idag, känner mig helt tjock i skallen :/ Har istället ägnat mig åt lite Farm Ville på Facebook. Har kommit upp i level 22 nu, det värsta är att min lillebror Måns är på samma level efter mycket, mycket kortare tid än mig. Förstår inte hur han bar sig åt! Han är väl en riktig farmare helt enkelt :)
Är det nästa månad som bröstcancern uppmärksammas extra mycket? Såg i alla fall den här bilden på nätet och tänkte att dessa måste jag köpa :)




Träningsvärk i skinkorna

Gud, har fått tillbaka min natthosta. Tycker synd om J som tvingas sova med mig medans jag hostar ner allt  i min väg. Det konstiga är att jag börjar inte hosta förräns jag har släckt lampan och stängt av TV:n. Någon som har ett bra tips på hur man blir av med skiten??
Var ju och tränade igår och har träningsvärk i skinkorna, ingenting i benen, bara i skinkorna. Vilket är undebart för då kommer stjärten min bli fast om man fortsätter såhär :)

Måndag

Har precis ätit och sitter och kollar på gamla Top Model avsnitt. Svartsjuka tjejer finns det ju gott om kan jag ju säga... Idag har jag i alla fall varit ute på en morgonpromenad med Jennie och sen vart och jobbat. Nu ska jag om en timme träna Box och Kick. Hoppas att jag får lite mer energi av det för just nu känner jag mig helt slut!
Blir så irriterad på min lägenhet. Det är så jävla kallt på natten att jag vaknade upp förkyld idag igen. Jag som blev frisk när jag var i Malmö. Det blir att sova med kläderna på i fortsättningen :(

Home sweet Home

Är nu hemma efter att ha spenderat helgen i Malmö. Tog endast tre och en halv timme att köra hem istället för de fem timmar som det tog att köra ner. Har haft en rolig helg men det är alltid skönt att komma hem och ligga i sin egen soffa och softa lite (även om Frida och jag har likadana ^^). Är lite rädd att min bil ska braka samman nu efter resan, den stod och lät konstigt EFTER att jag hade stängt av den, hmm... känns inte bra. :/

Idag är det söta Carros födelsedag! Grattis sötnos, hoppas verkligen att du har det bra i Spanien. Ska in och läsa på din resedagbok nu iaf ;) Puss puss

En dag i Malmö

Igår anlände vi till Malmö ganska sent efter att råkat ut för diverse förseningar på vägen. Festade till det lite igår med ett glas eller två men jag tror att vi alla var ganska sega så det blev ingen utgång.
Idag började vi dagen med frukost ute på stan och sen har vi ätit ost och kex i Folkets park. Nu är vi alla ganska sega men kommer väl inom ett par timmar ha inhandlat dagens mat, bestående av en falafelrulle :) Sen blir det att ge sig på spriten igen. Jag och Frida har under en längre velat prova ett hallonöl som finns ute nu. Dock finns det inte i Tranås och jag hittade det inte heller i Göteborg när jag var där. Men här i Malmö har de allt så självklart hittade vi denna spännande dryck som vi ska smaka ikväll. Tror dock inte att den är sådär jättegod, men men, det får avgöras senare :)

Älskade, söta Carro :)

Carro var nyss här och jag fick världens gulligaste present av henne, tack gumman!! :D

Ser ni hur tjock snusdosan är! kan det vara jag som har missat detta för Carro förstod inte vad jag snackade om :)


Malmö!

Idag drar vi till Malmö för att hälsa på Frida. Ska bli superkul förutom att jag har ont i halsen (fan fan fan). Vet inte om jag ska dricka eller ej, ska massera på måndag så det är ingen höjdare om jag blir sjuk tills dess. Men i vilket fall så är det jag, CK, Emma och Alle som åker ner. Fridas syster Emma är redan där nere så vi blir sju personer i deras lägenhet :) Trångt men mysigt med andra ord.

Idag är även
sista dagen på cirka tre månader som jag får träffa Carro, känns lite ledsamt men vet att hon kommer att få det superbra nere i Spanien. Tur att man har msn och sånt :)

Nu ska jag
hoppa in i duschen och sen ska jag bort och massera innan vi drar, Ciao bitches!

Carro och jag :)



Frida :)

Annonsbladet

Gud, kommer att få mina 15 seconds of fame nästa vecka med en bild när jag sitter och ler som en galning i Annonsbladet som delas ut till ALLA hushåll i Tranås. Aja, det kommer väl förhopningsvis att glömmas bort inom en snar framtid...

Ikväll blir det
stallet och Gamza med lilla Cooley, älskar den där lille skitungen :)

09-09-09

Yes, många nior idag. Är säker på att det är en del som gifter sig idag, brukar vara så med de här datumen. Lustigt igår är även att jag hade 99,99 :- på kontot igår, har nog aldrig hänt tidigare, snacka om att vara på öret där...

Usch... har varit superseg efter min och Jennies långpromenad idag. Sov bort hela eftermiddan och lär göra detsamma med kvällen, aja, nya tag imorgon istället :)

Tv 3 nya logga

Nu har trean skaffat en ny logga, tycker att den är otroligt ful, påminner om något som inte borde ha fått komma tillbaka från 80-talet. Fruktansvärt tråkig tycker jag.

Nu står det ju inte tv3.se under loggan som är på tv, men i övrigt ser den väl ut såhär...


WOHOOO!!!

Jag fick MVG på det första matteprovet!! :) Är så glad över det, visst, det var antagligen det lättaste provet någonsin, men känns alltid bra med en bra start i kursen. Belönade mig själv med en av mina favoriträtter, stuvade makaroner och krov (veggie). Nu rullar jag nästan fram i lägenheten men det var det värt :)


Box och Kick avklarat

Sitter och tar igen mig med en smootie efter dagens box och kick pass. Var hur skönt som helst att slå av sig lite ångest och ilska från helgen. Pallade ingenting igår så nu måste jag ta igen en del plugg. Hade gjort lite sedan tidigare men måste kolla igenom allt lite. Snart kommer Carro hit en sväng, hoppas hon kan hjälpa mig med matten. Har prov för första gången i matte på tre år, undrar hur detta kommer gå?!

Skulle gärna slösa pengar på dessa handskar om jag hade råd :)

Ska plugga och träna häcken äv mig i veckan för sen bär det av till Malmö!! :) Ska bli superkul att få hälsa på Frida och se hur de har det där nere i Skåne!

Imorgon blir det att fira Chrisse som fyller 22 år och säga hej då till Carro som sticker till Spanien. Ska bowla och jag längtar som bara den! Är så kul även om det säkert är över ett år sedan jag gjorde det sist. Om det är kul imorgon så tycker jag defenitivt att vi i "gänget" får ta och göra det lite oftare :)

Nu ska jag
plugga lite innan Carro kommer, C ya!


hurtbulle?

Gick upp strax efter åtta idag och stack till gymmet. När jag kommer tillbaka lite lagom svettig vid strax innan tio står mina grannar ute på gården med vad jag hoppas är dagens första öl och en cigg i ena mungipan. Snacka om jag kände mig hurtig när jag gick förbi dem och en timme senare skulle få mamma och pappa på fika. Men den fikan fick de genast betala igen genom att hjälpa mig putsa fönster, laga persiennen och fixa en lampa. Det lär nog dröja innan de vill komma på besök igen. Nu har jag vart och städat på jobbet och gått en sväng, vet inte när jag har fått så här mycket gjort på en lördag tidigare? :)

På allas läppar; Svininfluensan

Det har i och för sig varit den stora snackisen under en längre tid, men nu börjar till och med jag bli lite orolig. Men det kan samtidigt finnas en mening med en epidemi där en stor del av befolkningen dör. Med lågkonjunktur och överbefolkning kanske det finns en hemsk mening med det. Hemsk tanke, men kan inte låta bli att tänka den och skriva ner den.
Min lillebror Måns ligger med feber nu, blir livrädd om han nu skulle bli sjuk. Hoppas verkligen att det bara är lite "vanlig" feber...

Har nu proppat
i mig en halv skål med popcorn. Hade slut på smör så jag kunde inte göra knäckisar och jag är för lat för att laga mat, så då får det bli popcorn istället. Är mätt nu så det funkade ju det med ^^



Pluggdag, eller?

Försöker plugga matte, men det är så tråkigt! Som vanligt blir allting annat mycket mycket roligare... Sen ska jag även försöka röja undan en del Naturkunskap och Engelska.
Tog tag i mitt liv idag och förnyade gymkortet och körde ett pass. Är hur skönt som helst efteråt så nu hoppas jag att jag ska komma igång igen. Har ju den där rumpan att fixa till om jag nu inte åker till Brazil och gört där, haha!
Igår var jag också ganska så duktig, åkte till Granngården och köpte blommor som jag planterade om här hemma. Ser lite mysigare ut i köket som har stått utan blommor hela sommaren.

Blommorna, kanske inte den bästa bilden/blommorna men det är alltid nått.



Blä, blä blä! (använder mobilen som miniräknare med...)

Lite från Leilas bakbok "A piece of Cake"

Igår var det dags att baka lite igen, inte nog med att jag dagen innan upptäcker att röven har växt några centimeter (på bredden!!) så beslutar jag mig dagen efter för att baka vaniljbullar och cookies. Finns ingen logik i det beslutet, tack jag vet! Så CK och jag hade en riktigt bakdag :) Säg bara till om ni vill komma över på fika en dag! :)

Lite vaniljbullar, betydligt bättre resultat än första gången om jag bakade det!




Cookies, ser kanske inte så jättegoda ut, men de var helt ok :)



New York Blueberry Cheesecake som bakades vid ett annat tillfälle, vill bara visa hur duktig jag är :)



Samma sak med dessa chokladmuffins med blåbär :)

RSS 2.0