Julpynt?

Har inte julpyntat än. Känns på något sätt meningslöst när jag ska flytta innan nyårsafton. Men samtidigt älskar jag julen och allt det mysiga pyntet. Så kanske ska ta tag i livet och göra iordning lite, om jag orkar. Annars kanske det får bli morgondagens projekt.. Kan inte fatta att jag är så tömd på energi! Skulle kunna lägga mig och sova igen, men måste börja tvätta lite... funderar på att göra om alla mina fotoalbum, skulle vilja ha lite scrapbook prylar, det verkar rätt kul. Men det tar nog för mycket tid...

Aja... dags att göra någonting...

Sömnlös natt

Har inte sovit något vidare inatt, speciellt inte när man ska åka till Sommen klockan sju på morgonen för att massera (började vid halv 8), sen hade man ju någon i sängen som hade ännu värre sömnproblem och som helst ville att jag skulle vara vaken :) Kom hem från jobbet vid tio och sov till strax efter ett iaf, det behövdes!

Idag ska jag tvätta, städa, plocka undan lite och slappa... Imorgon är jag ledig, då ska jag sova ut :)

Bakis!!!

Hade nog lite för kul igår, tror jag, för jag minns inte. Idag mår jag desto sämre. Alltså som jag förtjänar.. usch, ångest ångest... förlåt om jag var elak mot någon, menade det verkligen inte! :(

snart ska jag begrava mig i en vegetarisk pizza..

Guten morgen

Sitter och äter frukost, sååå gott. Lätt det bästa målet på dagen. Tittar även på reprisen av Tinas Cookalong, det är en riktigt slapparlördag. Ska jobba vid kvart i två till kvart över sju. Sen blir det party :)

Har även ändrat min anmälan till Högskolan. Så om jag inte flyttar till Linköping efter nyår så blir det Luleå, tjohooo!! :)

seg kväll

Usch, är fruktansvärt seg ikväll. Men känner att det är bättre att jag vilar ut ikväll så att jag orkar med morgondagens festligheter :) Har även räknat ut mitt nya snittbetyg, finns en liten, liten chans att jag kommer in i Linköping... Hmm... kommer nästan garanterat in i Umeå och Luleå. Tror tyvärr att jag valde Umeå före Luleå, känner att jag hellre vill till Luleee... kan man maila och ändra detta??

Aja, nu drar jag täcket över mig så ses vi imorgon...

Btw så borde Mariette åka ur Idol nu.. orkar inte riktigt med henne mer nu.

Alkoholproblem

I dagens Tranås Tidning står det att unga flickor i Tranås är de som dricker mest i länet. Detta tycker de är förfärligt. Men är det så himla konstigt?? Vad anars finns det att göra? I den här staden satsas det INGENTING på ungdomarna. Sobelhuset är det ju lika bra att de lägger ner totalt, för det fungerar ju uppenbarligen inte. Men starta något nytt och fräscht med ung, engagerad personal som vet hur man ska aktivera och prata med ungdomar. DÅ kanske folk slutar supa sig skitfullla varje helg om det finns ett annat alternativ än det eller en filmkväll som man lika gärna kan ha en onsdagskväll. Det fattar väl vem som helst? Puckade jävla politiker.

Nu ska jag snart dra och klippa mig. Har på morgonen gått en sväng med Jennie, var alldeles för länge sedan vi gjorde det! Sen blir det lunch med Danne på stan och efter det jobb jobb jobb. (igår gjorde jag allt utan att fixa med bildäcken, det var ju oväntat)

Första dödsfallet.

Nu har det första dödsfallet kommit av svinvaccinet. Det var en man som jag tror hade gjort en hjärttransplantation. När han hade tagit vaccinet så stöttes hjärtat bort. Känns som ett ganska unikt fall. Men frågan kvarstår; Ska jag eller ska jag inte ta den där jävla sprutan. Börjar ju nästan gråta bara jag tänker på den...

Börjar morgonen på
bästa sätt: Har fått sova ut och äta frukost till nyhetsmorgon i lugn och ro. Snart börjar Efter tio med Malou, blir väl att glo lite på det med. Sen har jag en checklista på saker som ska göras idag. Vid slutet av dagen kan vi ju kolla hur mycket som faktiskt blev gjort.

  • Träna på gymmet
  • Hämta och skicka betyg.
  • Fixa med vinterdäcken (men det tar emooot!)
  • Jobba på Corpus
  • Rida Gamza
  • Handla mat (ekar i skåp och kylskåp)

Geggigt värre!

Har kommit hem från en promenad med Daniel. Vi gick runt Illern, kanske inte det smartaste valet då det är geggigt där plus att det inte finns någon belysning. Men duktiga som vi var fullföljde vi promenaden, men nästa gång tror jag att vi håller oss i stan. Tur att Daniel hade en pannlampa, annars hade vi nog fortfarande irrat runt där :) haha.
Nu håller det sista på att tvättas (inklusive leriga byxor) och det är så himla skönt att bara sitta och koppla av, ibland uppskattar man de små sakerna. Ska nog göra iordning ett fotbad nu, för det är jag vääääärd :)

Bopibop!

Igår blev jag klar med skolan. Så himla skönt! Sen åkte jag direkt till farmor för att städa. Skulle ha gjort det förra veckan men hann inte då, usch, hade så himla dåligt samvete så det fick bli det första man gjorde när man var klar med skolan :)

Idag har jag jobbat på förmiddagen ute i Sommen. Idag blev bilen inte stulen, det var ju bra i alla fall :) Sen var jag ute hos Kicki och hästarna en sväng och red faktiskt på en av hennes islandshästar. Var så himla skönt att komma ut i skogen och få lite frisk luft. Nu sitter jag hemma, tvättar och är proppmätt på varma mackor. Hade verkligen tänkt att träna idag, men det vill sig inte.. :( Imorgon ska jag försöka komma iväg, vill inte tänka på hur mkt man har lagt på sig, bläää!

Usch, måste fixa vinterdäck till bilen med. Hatar att vara bilägare, det är bara jävligt dyrt (och då har jag inte ens köpt bilen). Jävla staten som snor alla ens pengar hela tiden. Önskar ibland att jag kunde flytta någonstans och leva helt oberoende av andra, skulle vara himla skönt :)

Sista rycket!

Nu är det sista pluggrycket för mig idag, imorgon väntar tre prov.. GAH!!!!
Håll tummarna, för efter fyra imorgon är jag förhoppningsvis en fri kvinna från pluggandet (någon månad iaf :P )

stress

Paniiik! Plugg plugg plugg... måste klara allt!

åter igen kär...

Hur kan man inte blir kär i Twilight? Hela denna kärlekshistoria är så underbar att det gör ont i bröstet bara av att se den utspelas på vita duken. Blir samtidigt avundsjuk, trots att det bara är en film! Sjukt, jag vet. Men som Sara sa, de små tjejerna som skriker är för unga, vi däremot är ju faktiskt i samma ålder, haha! :)

New Moon

Ikväll är det bio som gäller. Ska se New Moon och jag lääängtar! Tror att den är skitbra, har inte läst böckerna så har ju ingen aning om vad som kommer hända :)

Har även vart i skolan redan och gjort prov, är osäker på några frågor, men på det stora hela gick det nog bra. Nu är det bara att ladda om till nästa prov, fast nu är jag mest sugen på att sova. Börjar jobba vid halv ett så har lite tid på mig :)


Ugly

Fick höra en JÄTTEROLIG sak i skolan idag.
Klasskompis: Cajsa, du ser annorlunda ut idag...
Jag: Jasså, vad då?
Klasskompis: Brukar du ha glasögon?
Jag: Nej, det har jag inte... men jag är lite trött idag...
Klasskompis: Ja, du har ju väldigt mörka ringar under ögonen så måste vara det.

Tack, tack den här grå tråkiga dagen blev ju inte bättre av det precis...
Dricker mitt Detox te och pluggar nu, försöker i alla fall slå två flugor i en smäll :)

Pannkaksonsdag

Har varit duktig den här veckan och lagat mat varje dag, vet inte när det senast hände :) Har vart sugen på pannkakor ett tag, men jag orkar aldrig köpa hem ägg, de brukar bara bli liggandes i kylskåpet och sen går datumet ut och de får slängas. Men idag hade jag två ägg kvar och fick ihop en pannkakssmet :) Har en panna man kan göra små goda plättar i så det fick det bli. Som vanligt måste jag ju äta upp allt jag har gjort så nu sitter jag här proppmätt och nöjd. Pannkakor is the shit!

Nu är det dags att gå tillbaka till Naturkunskapspluggandet, funderar på att plugga järnet i ett par dagar och ev. göra ett prov på fredag.. får se hur det känns imorgon...

Önskar att jag också hade fått lite hjälp av Findus :)

vad är det egentligen med...

... att ha med så många pennor som möjligt när man skriver prov? Kom att tänka på det igår när jag satt och skrev prov större delen av dagen. En del människor har med sig fem välvässade pennor till ETT prov. Tror de verkligen att alla dessa pennor kommer behöva användas? Visst kan man ta med en extra penna. Kanske att den första skulle gå av på något lustigt sätt. Men vad tror man ska hända med de övriga tre pennorna? En kanske går upp i rök, en annan kanske blir uppäten av personen som sitter brevid och den tredje blir sönderfrät av syra som någon kastar på den? Allvarligt, det är ju ingen större poäng att ta med så många pennor. Nu har jag fått det sagt, tack och hej, leverpastej.

Aja baja...

Jag har gjort något dumt (inte ovanligt iofs). Har ju slutat snusa och har hållt upp med det i några månader. Det var ju inte som så att jag VILLE sluta, men var helt enkelt inte sugen på det längre. Men nu under den senaste tiden har jag allt oftare fått ett sug efter snus. Det är som om att min lilla hjärna vill åt den där nickokicken. Så igår gav jag efter och köpte en dosa underbar Göteborgs Rapé. Har dock INTE öppnat den än. Men funderar på att göra det snart, mycket snart. Och jag vet hur korkat det är... men man lever ju vara en gång, lite snus ska väl inte skada? :) Plus att det håller borta det förädiska godissuget!

Tjohopp

Då är det klart, de som kollade på lägenheten i förra veckan ska ta den. Så efter nyår är jag hemlös, men förhopningsvis inte under en längre tid...

Imorgon är det stor provdag. Det är det sista matteprovet på kursen (förutom NP) och sen skriver jag NP i engelska på eftermiddagen. Får se hur det går. Har pluggat matte större delen av eftermiddagen och tänkte nu kolla på engelskan. Svängde förbi Sara en sväng med idag så hjälpte hon mig lite med matten. Så det känns inte helt omöjligt med prov imorgon :)

Spy Cajsa

Många gånger har jag sagt att jag är så hungrig att jag tror att jag ska spy. Jag trodde väl aldrig att det skulle hända, trodde väl knappt att det var möjligt. Men igår överbevisade jag mig själv. Jag var så JÄVLA hungrig att jag spydde rätt ut, på riktigt. Det var helt sjukt. Trodde först att jag skulle svimma, men istället börjar jag hulka och spy. Det var så jävla äckligt, är livrädd att det kommer hända igen så nu får man inte slarva med maten längre, farligt farligt... Gick iaf och köpte en pizza när jag hade slutat jobba och en påse med godis som jag tryckte i mig, så nu är ju allt som det ska igen :) haha!

Party sugen!

Är så jävla fest sugen att jag skulle kunna halsa i mig inte bara en, utan två vinflaskor på stående fot och sedan dansa hela natten lång tills morgonen gryr... jävla jobb, jävla skola...

chips, eller frukost?

Tänkte verkligen börja den här dagen med att äta chips till frukost. Rev till och med upp chipspåsen, sträckte ner min hand i den, men drog snabbt upp den igen och tänkte, För i helvete Cajsa, någon måtta får det ju vara. Du kan inte äta chips till frulle. Ut i köket med dig och fixa iordning något ordentligt. Så nu sitter jag här med yogurt och müsli... Kanske blir lite chips sen istället ^^haha!
Nu blir det plugg (ovanligt), sen eventuellt lite fika och därefter jobb. Ikväll blir det god middag, fotbad och ansiktsmask. Tycker att det är ganska skönt att bara vara hemma, ska dessutom jobba söndag förmiddag så då är det verkligen ingen idé att festa ikväll.

C ya bitches!

Helg= dags för jobb

Har hunnit plugga lite matte, och nu om en timme är det dags att börja jobba igen. Jobbar som vanligt till strax efter sju. Sen blir det nog att plugga lite till.. usch, vill bara att november ska vara över!!
Får se om man hör något från DinBostad med, undrar om de tog lägenheten? Aja, det är sånt som märks :)

Lägenhetsvisning

För en timme sedan ringde de från DinBostad och sa att de redan hade folk som ville kolla på lägenheten. Så idag klockan två (om en timme) kommer de. Har städat undan det värsta, men har typ 25 handdukar som jag inte kan gömma någonstans, plus att det luktar popcorn i hela lägenheten. Måste dock erkänna att det här ger mig lite ångest, det är trots allt mitt första egna hem.. klart att det känns sorgligt att inte bo kvar här. Men det är ju inte direkt pendlingsavstånd till Luleå. Önskar att jag kunde riva ut lägenheten från huset och ta med mig den och sätta in den i ett nytt fint hus... Någon som vill hjälpa till? :)

The return of the car

Har fått tillbaka bilen, det gick ju jäävligt snabbt. Mamma hade varit hos en väninna när hon på vägen hem kör förbi Åhléns-parkeringen och ser min lilla bil stå där. Så det var bara att åka och hämta den (sen fick jag reda på av polisen att så ska man tydligen inte göra, men ville inte att den skulle försvinna igen). Så nu står den på min parkering. Var antagligen några jävla uteliggare/pundare/sommenbor som bara ville ta sig in till Tranås. De hade rotat runt en del i bilen, men det är inget som fattas. Allt jag hade i den var min ridhjälm och den vill de nog inte ha. Plus att de hade slitit bort min älskade rattmuff och slängt den på golvet? Var det för white trash för dem??

Stulen bil

Jahopp, då har min bil blivit stulen med. När jag trodde att livet OMÖJLIGT kunde bli sämre så blir ju biljäveln snodd såklart :( Jag var på Tranåslist och masserade. Kom dit vid åtta imorse. När jag har masserat klart och går ut med bänk och handdukar till bilen så finns det ingen bil på parkeringen. Jag gå fram och tillbaka och kollar på de ca 15 parkeringsplatserna som står uppradade framför mig, INGEN SAAB!! Tror att det är jag som har blivit knäpp. Går in och pratar med de på kontoret. En av dem parkerade vid min bil 08.10 på morgonen. När en annan kollade ut på parkeringen vid 08.30 så var min bil borta, fattar inte vem som snor en bil strax efter åtta på morgonen i Sommen?! Nu är den iaf polisanmäld och jag ska prata med försäkringsbolaget, finns en liten möjlighet att jag får ha en hyrbil tills min bil är hittat. Men ärligt talat, vem vill ha tillbaka en stulen bil? Känns inte bra det här... usch, hatar mitt så kallade liv just nu, blää bläää blääää! :(

hur gör man?

När man ska lägga upp en video här? Man kan ju inte tro att jag gick media precis... :/ haha.

Önska mig...

...Lycka till! Nu är det snart dags för matteprov nr 5, Geometri! Får se om jag gråter när jag kommer hem...

Kent

Gillar Kent som fan. De spelar på fotbollsgalan nu, ny låt och allt, and I like it! Det enda som jag ogillar är att de står på scen med solglajjer, vinterjackor och tjocka halsdukar, kom igen killar. Kan ni inte ha lite stil (vad gäller klädsel iaf) som The Hives (another favorite). Fattar inte den här "udda" grejjen längre, det man blev så imponerad av som ung, det som jag märker att en del fortfarande diggar (eller mer ser upp till) sjukt hårt. Är det jag som har gått och blivit gammal och tråkig? Eller är det bara min livssituation tillsammans med detta höstmörker som bara ger mig negativ energi och negativa tankar? I vilket fall så blir jag lite trött på den "svåra/konstnärliga/djupa" stilen/människorna ibland. Förstår helt enkelt inte poängen, gå och skaffa er lite stake istället så känns det nog bättre... eller vad vet jag egentligen, sitter i en håla och tittar på Grannfejden, det är inte så jääävla Rock 'n Roll det heller...Haha!

Bloggvecka

Sitter och tittar på Efter Tio med Malou. Veckans tema är bloggar och just nu sitter Blondinbella och "Storstadspojken" i TV-soffan och öppnar sina hjärtan. Och just nu släpper Blondinbella bomben att hon ska släppa en bok, vissa människor får ju lätt storhetsvansinne... Fast, jag kan ju ha fel, blir intressant att läsa recentionerna av den sen.

Uhh... har gjort 2/4 arbeten klart nu. Ska fortsätta med matte och engelska nu, men kanske borde äta frukost först. Var proppmätt för en kvart sedan, men nu kurrar magen. Kan även tillägga att mina ben känns onådiga idag, och jag gissar att det kommer bli värre imorgon så då kommer jag verkligen att isolera mig i min lilla borg :)

Xumba!

Om en timme kommer jag att svettas floder och önska att jag låg hemma i min soffa och glodde på TV. Ska nämligen på Xumba med Edith, och det lär bli dubbelt så hårt som det brukar med tanke på att det var evigheter sedan jag tränade, har inte direkt haft lusten, tiden eller orken. Egentligen borde jag vara hemma och plugga idag med, men är för upprörd och ledsen för det idag, bättre att träna bort lite ilska då...

Världens godaste paj?

Just nu luktar det vitlök i hela lägenhet. Det är jag som försöker mig på att laga världens godaste paj. Nu återstår det bara att se om den är världens godaste när det är jag som har slängt ihop den. Har redan upptäckt att jag har ett ägg för mycket i den, men det kanske inet gör så mycket? Haha, aja.. dags att kolla till den. Till efterrätt blir det chokladpudding och det kan jag nog inte misslyckas med...eller?

Jobbelijobbjobb

Sitter nyduschad och fräsch i soffan och funderar på om jag ska städa lägenheten eller plugga lite. Tror det blir att städa, är alltid skönt att komma hem från jobbet till en nystädat lägenhet. Måste även handla mat, det verkligen ekar i mitt kylskåp.
Igår lagade jag, Emma och Sara mat. Eller ni som känner mig vet nog att det var Sara och Emma som lagade maten. Jag skivade tomater (Uäah!) och paprika och sen åt jag som en häst av Paellan som vi gjorde. Var supergott och det var första gången jag åt musslor, har alltid varit väldigt skeptisk till musslor, men det var riktigt gott :)

Ha en trevlig lördag, det ska jag ha iaf! :)

Gäääsp!

Är uppe med tuppen och har redan hunnit plugga matte i närmare två timmar. Känner mig duktig, tror faktiskt att jag kommer att klara matten :) Ska fixa lite med Naturkunskapen nu, sen blir det jobb 12-19. Tror att det blir lite matlagning med Sara och Emma ikväll, mysigt :) Sen blir det jobb imorgon igen. Men förhoppningsvis kommer tiden att gå väldigt snabbt tack vare variation och goa arbetskamrater! Hello friday, let's gooo!!!

Kan man finna mer harmoni på en arbetsplats? :)

Lyxfällan

Sitter och kollar lite på Lyxfällan. Det är en ganska ung kille som är med på grund av sina skulder. Hans stora problem är inte att det är jobbigt att dra ner på klädkostnader, sälja sina saker, eller skaffa sig ett extra jobb. Det han tycker är jobbigt är att folk ska se honom som fattig. Att det är pinsamt att sälja sina elektronikprylar eller gå runt i kläder som inte är märkeskläder. Men herregud, hur tänker man egentligen då när man är med i ett TV-PROGRAM!? Hela Sverige kan ju sitta och glo på när han tar det "pinsamma" extrajobbet som Pizzabud. Hallå IQ!

Lite nervös

Har suttit och kollat efter lägenheter i Luleå. Är med en skräckblandad förtjusning som jag ger mig ikast med mitt nästa livsprojekt. Men det kommer nog att gå bra. Är nr 6 i kön till en delad tvåa, vet inte om jag är så förtjust i det, men man får väl ta det man får? Det var i ett bra område iaf...

Nu är det snart skolan, och sen blir det lite hej-då-lunch med CK och Ewe och Emma (men Emma ska inte resa bort, bara de andra två som lämnar oss i kalla Sverige). Efter det blir det städning hos farmor och sedan plugg, plugg, häst, plugg, plugg... Ska försöka göra färdigt ett av arbetena ikväll, och få undan lite matte, vill göra nästa prov på tisdag så det blir att ligga i under helgen.

Första snön

Nu har jag sett den första snön falla här i T-town. Det är iskallt ute och jag tänker inte sätta foten utanför dörren innan jag ska till jobbet. Helst vill jag bara ligga och sova, men det är för mycket plugg som väntar.. FAN, hatar det här...

Grattis!!

Grattis Sophy på födelsedagen!! Hoppas att du får en fin dag, jag har för mig att du skulle jobba men det kanske hinns med lite tårta ändå? :) STOOOORT Grattis i vilket fall snygging :) Puss puss


Hemma efter kväll med DH gänget

Är hemma nu, kanske borde jag plugga. Men mitt huvud bara dunkar och jag känner mig bara svullen och omotiverad. Det får bli nya tag imorgon, med en bra frukost som grund och sedan är det näsan i böckerna som gäller. Det blir lite jobb på kvällen, tur att det inte är så mkt för jag ser verkligen inte fräsch ut.. Aja, ska ändå flytta till Luleå om jag kommer in (vilket jag verkligen hoppas att jag gör).

FUCK!

Allt dåligt ska verkligen hända på en gång!! Pratade med Frida igår (och ja, jag har sett informationen tidigare) men hon påminde mig om att jag måste vara klar med min skola INNAN den 1 dec, jag har alltså mindre än 1 månad på mig att göra fyra prov och fyra arbeten plus ha alla engelska läxor + företag+ jobb... Så det kommer att bli ett nyktert  november för mig, kan ju vara bra iofs, men ingen tid får få till spillo med att ligga bakis.
Dags för mig att gå tillbaka till matten, wohoo (not)...

Klump i magen

Usch, går bara runt med en klump i magen. Ingenting känns bra hur jag än gör. Tur att man kan koppla bort tankarna med en film för en timme eller två, kollar på Up som är en jättemysig film. Kan verkligen rekommendera den :)

Helg från helvetet?

Började helgen med att inte ha helg, utan har jobbat hela tiden. Visserligen är det kul, men kroppen berhöver verkligen få vila lite. Vilket jag ska se till att den får göra under veckan. Lördag natt tillbringades i Linköping med ett härligt gäng. Tyvärr hände det saker här hemma i Tranås som förstörde allt.
Ska under veckan säga upp lägenheten här i Tranås, har dels inte råd och sen vill jag nog börja plugga i januari om jag kommer in. Annars ska jag bo i stugan. Är riktigt ledsen och förvirrad just nu. Men det är bara att hoppas att det ordnar sig. Säger som mamma när hon är i svåra situationer (som när vi var barn och var överdjävliga) - Gud, ge mig styrka!

RSS 2.0