Picknick + spel

Idag har jag målat massagerummet. Blir vitt plus att jag har köpt lite nya saker för inredningen. Blir nog bra hoppas jag. Sen blev det Gapet med picknick och sedan spel hos CK. En riktigt trevligt kväll tycker jag. Nu är det dags att nana. Puss hej

Världens snällaste farbror!

Idag är det mammis birthday, GRATTIS! Har varit ute i stugan halva dagen. På kvällen kom min farmor och farbror ut. Min farbror kör en Saab 900i. Inte den bilen han brukar köra. Jag fattar inte varför tills han kommer fram och säger att jag får en tidig födelsedagspresent! Tack så super duper jättemycket!! Kan inte förstå att jag har fått en bil! Stod säkert i en halvtimme och var helt mållös, är så himla glad och tacksam. Det där behövde jag just nu för saker och ting har inte vart som det borde vara. Så Tack Tack Tack och tusen Tack!!

rädd

Är verkligen rädd för vissa människor i den här stan. Jävla skumma typer ju.
Aja, ny dag imorgon. Då ska det målas och solas och kanske blir det även en sväng till Ikea. Kan bli mycket trevligt. Älskar det här vädret och vill bara vara ute hela tiden, fucking nice!

God natt mer er, puss

Tisdag

Idag är det ledig dag nummer två den här veckan. Var dock uppe med tuppen och gick en sväng med Jennie. Nu ska jag bege mig ut på stan på lite bankärende, och en sväng till jobbet. Ska kolla vilken färg man kan måla om massagerummet i. Är ju rätt litet så funderar på att bara ha vitt. Ska i alla fall köpa nya krokar och ramar till diplomen. Vill helst av allt ha en vit hörnhylla där inne men det kan nog bli svårt att hitta. Kanske har några gamla plankor kvar i stugan som man kan bygga något av :)

Nej, nu är det bäst att jag sticker, ha en lovely day! Puss

Den nya golfaren

Det var faktiskt riktigt kul att spela golf. Har ju aldrig gjort det tidigare men fan vad jag fick iväg bollen när jag fick låna mammas driver. Var först på träningsfältet och spelade sedan korthålsbanan på nio hål. Vart lite stressad på sista hålet och då gick det inte alls bra att putta. Men ska ut med mamma igen i helgen. På söndag är det även mammis birthday så måste köpa något bra. Kankse ett paket golfbollar i och med att jag sköt bort en av hennes. Imorgon ska jag till stugan och äta gott och ta ett glas vitt till allsång på skansen. Vuxenpoäng till mig!

kan bara inte...

Är skadad efter helgen. Blev inskickad i en tegelvägg och nu är handleden inte lika vacker som förr. Hoppas att det ser bättre ut på onsdag för då ska jag massera. Ser INTE fräscht ut just nu!

Idag blir det inte mycket gjort. Borde göra både det ena och det andra men jag har verkligen ingen ork till att ta mig upp ur soffan. Sen ser det ut som om att solen har gått i moln. Ska iofs spela golf ikväll med mammi. Minns inte när jag spelade sist men det kan bli intressant.

Nu ska jag fortsätta kolla på TV eller läsa en bok. :)

Midsommar

Så var midsommar förbi och det känns nu som om att sommaren har börjat. Även om vädret kanske inte är det bästa i T-town så var det rätt härligt i CK's stuga. Låg och solade och utövade en del akrobatiska övningar som gav en och annan slitning.

Nu ikväll får vi se vad som händer. Lutar åt en spel och pysselkväll, spel hör inte till mina favoritsysselsättningar men men. Kanske blir en sväng ut till stugan och hälsa på mammi och pappi med.

Baka kaka

Igår var det en riktigt bakkväll hemma hos mig. Jag och CK bakade bröd och morotskaka. Ska baka två morotskakor till midsommar och tänkte att det kunde vara bra att ha provbakat den en gång innan så att man vet om den är god. Den var helt underbar så det kommer att bli bra om jag nu inte skulle råka glömma något i dem eller något liknande...

Har tränat som en liten tok den här veckan, känns bra. Men inget resultat, än! Det kommer väl, måste bara fortsätta såhär nästa vecka med och sen resten av livet. Då blir det bra, hoho jaja.

Nu blir det en sväng ut i det gröna, sen bak för hela slanten!

...

fan vad allt kunde kännas piss då...

borde inte...

ligga i soffan hela dagen och titta på TV. Men av någon anledning kan jag inte låta bli. Har masserat en kund idag och vart ute och gått med Jennie. Ska ut sen ikväll på en promenad med Sophy, inte IRL men det blir i alla fall en teledate. Har ju inte direkt råd att hitta på något, så då är TV:n och datorn min bästa vän.

Imorgon blir det gymmet. Sen ska jag med mamma ut på golfbanan på torsdag kväll. Får se om jag kommer levande därifrån... Är även lite orolig om lördagens efterfest kan ha resuterat i en varning, WTF jag är ju en snäll flicka, ska inte ha sånt i bagaget.

fyllesvin

Min pappa har spuit mig under bordet med två coh en halv vinflaska. klockan var bara halv sju när jag fick den sista vinflaskan. Hur ska detta sluta? Pappa har sagt att han inte vill ta hand om mig, så Frida har offrat sig. Tack Frida, du är världens bästa vän :D puss puss jag är full som ett svin!!!

Duktig flicka

Har vart sååå duktig idag. Jag har köpt nya blommor, städat hela lägenheten, varit och tränat. lagat mat och precis slängt in den första omgången med tvätt. Älskar känslan av att sitta i en nystädat lägenhet som fortfarande doftar gott från att ha torkat golven. Igår städade jag även igenom garderoben, det behövdes efter allt mitt rotande. Vet dock att det kommer bli stökigt snart igen. Måste ju planera vad jag ska ha på mig imorgon och på lörag, party party säger jag bara. Sen är det ju super kul att Johanna och Carro är hemma i helgen. Om man jämför med för ett år sedan så har "gänget" träffats ganska mycket den här våren. Superkul tycker jag, säger som Sofia. Kan vi inte alla flytta till samma stad när vi "blir stora". Våra barn kan bli bästa vänner (annars tvingar vi dem) och vi kan bli ena rediga lattemorsor :) haha.

Torsdag 11 juni

Imorgon är det äntligen avslutning, ska äta med klassen och få diplom. Sen ska jag och Frida åka till T-town och gå på min brors studentbjudning. Kan bli riktigt trevligt, mamma sa till mig igår att de HAR vitt vin om vi vill dricka det. Love it!

Nu ska jag ta mig bort till Willys och köpa lite blommor. Har fått slänga en massa döda. Har dock kvar mina blommor i vardagsrummet som jag hoppas att jag kan ge en andra chans. Den ena har fått knoppar och då är den väl inte död? Sen blir det gymmet, storstädning och tvätt ikväll. Någon som vill avbryta min tråkiga dag är välkommen att ringa :)

Cert. provet avklarat!

Nu är det äntligen över, sex månaders studerande har nu nått sitt slut. På slutet har det känts rätt segt så det var en lättnad när jag lämnade in cert. provet idag. Var hemma från skolan vid elva igen och sov och åt lite innan jag för en gångs skull tog mig till gymmet och tränade lite. Det är ju så skönt efteråt, men såååå svårt att ta sig dit. Ska verkligen ta tag i det nu och åka dit imorgon med.

Nästan alla mina blommor är döda så det kan vara passande att införskaffa lite nya och fräscha blommor. Den här gången ska jag se till att vattna dem, eller? Ska även köpa lite mat även om det tar emot, det är inte katigt i kassan nu.

Måste bara tillägga att jag verkligen hatar Mc Donalds reklam med de läskiga ungarna som sitter i en bil och gör så att allt frågar om när de är framme. Hoppas att den slutar sändas snart!

Grattis världens sexigaste man



Ett stort Grattis till Johnny Depp som idag fyller 46 år. Världens sexigaste man enligt mig och en gåva till alla kvinnor. Han är mannen som kvinnorna vill ha och som männen vil va.

oinspirerad

Känner mig väldigt oinspireard till livet över huvud taget. Vill inte att det ska vara såhär. Men den enda som kan ändra på det är jag själv, så det är bara att ta sig i kragen.
Men jag är framför allt oinspirerad till certifierings provet som är imorgon. När andra elever som redan har gjort det säger att det är lätt som en plätt blir man lite slapp. Idag sa även lärarna att det är enkelt för oss som har klarat skolans prov. Att det typ aldrig är någon som inte har fått godkänt. Nu har jag verkligen ingen lust att plugga, det känns ju lite meningslöst. Ikväll tvättar jag i alla fall, gör lite nytta. Och jag SKA plugga mer, även om jag inte har någon lust.

Btw så retar de mig i skolan för att jag uppenbarligen har moderkänslor.
Vi hade HLR idag och då hade vi en plastbaby och övade på. När jag höll i den kunde jag tydligen inte sluta le och mina ögon glimmade. Jag kunde inte slita min blick från denna baby enligt dem. Tur att skolan snart är slut annars skulle jag få höra det här om och om igen... Och nej, jag vill INTE ha barn just nu, så det så!

trött, tråkig, plugg måndag

Just nu suger allt så jävla hårt. Har inga pengar och bara det gör en ju deprimerad. Sen är det tråkigt väder och jag måste plugga. Önskar att jag orkade åka och träna, men det gör jag ju självklart inte. Helst av allt vill jag bara ligga och sova, men sen så måste jag tvätta någon dag väldigt snart. Är inne på mina fultrosor nu och snart får jag nog köpa nya som jag egentligen inte har råd med. Någon som har en bättre dag än jag?

Pigg och fräsch i Jönköping

Vaknar av att jag drömmer om att jag ska bli våldtagen. En man för in mig i ett rum. Jag sparkar och stretar emot så gott jag kan. Precis innan han hinner göra något så vaknar jag. Tack gode gud för det, jag vill inte drömma om att bli våldtagen. Går upp, känner mig hyffsat fräsch med tanke på att jag har vart ute under natten och sovit på en liten soffa med endast en filt som täcke. Ställer mig och börjar med disken, allt oväsen väcker resten av gänget. Vi diskar klart och sedan är det dags för frukost, helt underbart! Mycket trevligt att sitta ett gäng vänner och äta frukost och dricka kaffe, ska snart ta kopp nummer två. Känns lite som om vi är som tjejerna i Sex & the City, undrar vilken karaktär som passar bäst in på mig. Vill ju helst vara Carrie, men är troligtvis mest en Samantha om jag ska tro på vad andra tycker...

Nu är det dags för lite mer tjejsnack, C ya!

My lovely brothers



Måns, Jesper och Sebastian

Sveriges nationaldag

Idag är det Sveriges nationaldag. För ett X antal år sedan så var det just idag som jag såg Kent live i Stockholm på deras "vita" konsert. Stod längst fram med Kim, jag var inte så pass töntig att jag grät (Sofia, på BD) men det var nog inte långt därifrån. Jag har aldrig varken tidigare eller efter varit ett band så hängivet. Händer ibland att jag tar med en av deras skivor och lyssnar på den i bilen. Och vet ni, det är fortfarande sjukt bra! Älskar Hagnesta Hill skivan, får rysningar och jag har faktiskt börjat lipa till den i bilen, på väg till jobbet kvart över sex på morgonen. Vart tog min ungdomspassion vägen?

Ska nog senare släpa mig bort till stan och kolla på karevalen, kan ju vara trevligt att se de små barnen :) I eftermiddag bär det av till Jönköping, ska fira Carro och  jag tror att det kommer bli jättekul :)

Real housewives

Har kommit hem från Emmas student som var mycket trevlig. God mat och vin tackar man ju inte nej till. Men det blir inget mer drickande ikväll. Ska softa med CK och Sara. Kommer bli trevligt det med tror jag :)

Kollade nyss på Real Housewives som går på 3:an.
Fan, att det verkligen finns såna människor.  De lever i CA, men det ska visst komma en serie med hemmafruar i NY snart. Can't wait!

Regn och Student

Har varit lite duktig idag och vart och tränat, första gången på tre veckor, men det var gott som fan.

Nu ska jag snart till Fridas lillasyster Emma och fira henne. Stackare som fick ta studenten i detta hemska väder. Får hoppas att Tranås studenterna får bättre väder i alla fall. Snart kommer Frida och hämtar mig, sen bär det ut till Hester Mansion för fest och partaj, fun fun fun!

I morgon bär det av till Jönköping, då ska vi fira Carro som är klar med sin skola. Hon har vart så himla duktig!! All lycka och kärlek till dig Krullo. Plus att jag och Ewe var och köpte en asbra present igår, eller vi tycker det i alla fall :)

Nu ska jag köpa lite blommor, C ya!

Efter regn kommer solsken

Det regnade på min kudde i fredags natt. Men fick idag reda på att jag klarade sista grundmedicin provet galant. Gjorde även mitt praktiska prov idag. Gick ju kanon det med, fick dock lite ångest innan när läraren säger till mig och Frida att det där inte borde vara några problem för oss. Kanske är sant som de säger, efter regn kommer solsken. Men nu kommer det att vara en del regn igen, fan vad surt!

Sitter och svullar i mig rostade solroskärnor, så jävla gott! Det är ju den där veckan nu, skyller på det i alla fall...

RSS 2.0