Mätt - bara förnamnet...

Herregud, hade inte ätit något sedan frukost, så när jag kom hem från Storheden gjorde jag en stor portion mat och smällde i mig. Nu kan jag knappt röra mig, herregud säger jag bara. Förhoppningsvis kommer detta att stilla hungern en tid framöver i alla fall :) haha.

Har köpt så att jag kan baka bröd i helgen, ska bli supergott! Köpte även cykeln som jag visade i föregående inlägg, så jävla kul att ha en cykel här nu!! :) Bara den inte blir stulen.. Men har ju ett lås iaf. Får se hur länge det håller. Har dock sett att det är ganska många som har sådan cyklar så funderar på att markera min på något sätt.

Hittade även en brun liten blomhink för 20:-, men funderar att använda den som fruktskål. Kan nog bli riktigt snyggt med lite olika färger i :)


Ge mig!!

När Jörgen och jag gick en stund på Ikano-huset då han körde mig till tåget i Lkpg hittade jag den här i Vila butiken. Vill verkligen köpa den och gosa i mörka höstkvällar. Stort plus att det faktiskt är lite färg på den ;)

Var inte rädd för att skicka en liten present (har S) eller sätta in ett litet "hjälp" bidrag på mitt konto ;)

Vin och Alfapet

Första skoldagen avklarad och det bästa är att vi är lediga imorgon!! :) Var som sagt och tränade med Lina på fm, det var sjukt jobbigt men alltid värt det efteråt när man känner hur duktig man har varit. Btw, så var pastan helt ok. Men tyvärr är det inte bara pastan som stinker. ALLT i det skåpet luktar sådär jävla illa, håller på att smälla av. Måste väl gå igenom allt och hitta källan till det onda...

Hade lite solsken idag :)

På kvällen samlades vi ett glatt gäng och vissa av oss (gissa vart jag tillhörde) tog ett glas rött när vi samlades på Unik för att snacka skit och spela Alfapet. Gick helt ok, trots att jag och Annika förlorade... Börjar bli helt ok med mitt spelhumör.. men trodde att jag skulle lacka ur totalt när de började snacka om Monopol, uähh!!
Något som dock är helt sjukt är att man seriöst behöver vantar när man går hem på kvällen. Så kallt har vi det här i Norrland.

Imorgon ska vi åka till Storheden och shoppa. Jag ska köpa mig en cykel på Biltema och jag tror att det får bli den här cykeln, känns som en bra studentcykel.


Första skoldagen HT 10

Nu drar allvaret igång, eller i alla fall introduktionen. Är kursen M0035H som börjar nu, dvs Medicinsk vetenskap och sjukdomslära 1. Ska bli väldigt intressant! Såg även att Adlibris.se hade skickat mina böcker idag så då har jag dem säkert imorgon kan man hoppas :)

Men dagen börjar med spinning/core nu innan skolan. Ganska roligt pass då man först kör 30 min spinning och sedan 30 min core. Lagom jobbigt för en annan :)

Håller på och gör lunch nu. Men tror att det kommer bli skit. Hade kvar pasta över sommaren som jag tänkte att jag kunde använda... men den luktade för jävligt rent ut sagt. Kokar den ändå och får se hur den luktar sen.. Vore ju inte direkt superkul att bli magsjuk :( Överväger att slänga skiten och köpa lunch i skolan...

Tillbaka!!

Känns lite overkligt att vara tillbaka i Luleå. Men på samma sätt känns det som om man aldrig har varit borta. Så fort jag klev in i lägenheten så kändes det skönt att komma hem. Dock var min första insats att slänga de tre äpplen (eller det som var kvar av dem) ute i sophuset. Det var i alla fall inget som rörde sig i påsen... men fy fasen vad äckligt det var!

Packade upp allting i rekordfart. Så träffade Lina för en promenad och sedan en sväng i gymet. Skönt att dra igång träningen och allt annat för den delen igen! :)

Nu ska jag ringa min baby och se om allt är bra med honom, Ciao! :)

hemfärd...

Idag åker jag tillbaka till Luleå (nåja, är framme imorgon). Känns helt sjukt att sommaren är slut!! Kan inte fatta vart den tog vägen. Tack alla fina vänner som har förgyllt den :) Kommer sakna er!

Har vart på gymet med Jennie nu på morgonen. Packat det sista nu, sen blir det en sväng till Crossbanan och kolla på jörgen när han åker... sedan bär det av till Lkpg...

Bra start!

Har verkligen kickat igång den här dagen nu. Började med 45 min spinning vid 06.30 imorse. Kom hem, duschade och slängde in två maskiner tvätt. Provade min pulsklocka för första gången på spinningen, men misstänker att den inte fungerar då jag var uppe i 186 i puls, vilket inte är troligt. Men men, får undersöka saken närmare i Luleå.
Fast fy fasen vad jobbigt det var! Har inte kunnat springa den senaste månaden då benhinnorna har kännts lite ömma så detta var första konditionspasset på länge. Som vanligt mådde jag illa och trodde att jag skulle dö och på vägen hem rapade jag till och det kom upp en del annat... snacka om utpumpad!!

Nu ska jag
trycka i mig lite mer frukost sedan får vi se vad som händer idag :)

Vad jag har förstått är det här en bild på den gamla spinningsalen på Shape up. Nu har de bytt till en större sal med speglar som är betydligt trevligare att vara i samt nya cyklar :)

WTF!!!!

Okej, jag visste att denna sommar och dess samboskap hade satt sina spår, men inte så här MYCKET!!! Nu blir det att träna, träna, träna och äta bättre... Blir galen på mig själv!

Har iaf precis kommit hem från ett pass på gymet. Imorgon blir det förhoppningsvis morgonspinning. Bränna fett! Fuck.

Här ska det tillbringas mycket tid kommande år...

tråkig, regnig torsdag...

Inte alls roligt väder idag. Regnar och är bara grått! Men ska till farmor och fika om en stund. Kan bli trevligt. Igår var det lite hej då middag med familjen. Bjöd på min Rocky Road brownie till efterrätt som jag kämpade med hela tisdagkvällen. Ska ta med lite till farmor så att hon också får smaka på den.

Hände mycket igår, var hos frisören och gjorde nya slingor och klippte topparna, var sedan på lunch på Norraby krog och åt Fish & Chips, så jävla gott! Tror att de flestas tallrikar var renslickade när vi var klara.
Igår var jag även på Xumba på Träningsstudion. Inte alls lika kul som Afropower, men det funkade. Är dock ingenting jag kommer gå på igen. Var även hos mina föräldrar och hämtade mitt plättjärn, så igår fick det bli plättar till Jörgen. :)

Rocky Road brownie

Plättar :)

Biljard

Började dagen med att leka underbar hemmafru och gjorde en paj som mannen sen kunde äta när han kom hem för lunch. Ibland är man bra snäll :)

Efter det mötte jag upp Emma och Chrisse. Vi stack till Fun House och spelade biljard. Hur kul som helst, men det tog ett tag att spela in sig. Men skulle vara kul om man han spela lite mer innan man åker hem igen. Är även sjukt sugen på att spela bowling, eller gå och bubbla i badhuset... Vad har jag egentligen gjort hela sommaren?!

Funderar på att gå in i hemmafru rollen igen och baka lite.. Kanske även köpa lite blommor och plantera om i krukorna (alla blommor är typ döda som vanligt).


Afropower

Denna dag har gått i träningens tecken. Var ute och gick en timme med CK efter lunch. Sen vid tre mötte jag Jennie för att träna på det nya gymet Träningscentrum i stan - Mycket bra gym. Trevlig personal, fräscha maskiner, det enda som fattas är gruppass, men rekommenderar verkligen Tranåsfolket att gå hit. Pass ordnades när mamma ringde och frågade om jag ville följa med på Afropower på Träningsstudion. Då jag hade kvar ett gammalt kort med 3 pass kvar var det ju lika bra att utnyttja dem. :) Var superkul att dansa, extra roligt att Emma var där med. Alltid roligt att träna när man är fler :) Har dock ont i mina stackars små fossingar, slits lite när man dansar barfota en timme...

Nu är det Fångarna på Fortet som gäller. Mysigt att de sänder det igen :)

Varför all denna reklam?!

Gahhh!! Kollade som sagt på LOTR igår, filmen var lika bra som alltid när man ser den. MEN all denna jävla reklam som tv 3 envisandes med att trycka in var tionde minut förstör hela upplevelsen. Är inte den bästa på att hålla mig vaken när det är reklam på tv så självklart somnade jag och missade slutet på filmen. Dessutom kommer man inte in i filmen ordentligt när det är avbrott hela tiden! Blir så förbannad...

Första dagen på
min sista vecka här, gud vad sentimental jag har blivit. Men det är lite svårt att släppa Jörgen när man har bott med honom i snart 3 månader. Idag blir det iaf att laga lite mat, träffa Jennie vid tre och träna och sen får man se vad som händer. Måste till huset i stan och rota fram lite saker jag vill ha med mig hem :)

Nu får det bli att fixa lite kaffe för att kicka igång den här dagen!! :P

3 års kalas

Har varit iväg på 3 års kalas idag, väldigt trevigt. Men var glad att jag inte var bakis då ljudnivån är hyffsat hög på dessa tillställningar :) Men tycker om dessa tillställningar :) X-tra roligt när Loke och Linéa attackerar Jörgen och skriker att de ska slå honom, hihii ^^

Ikväll blir det bara att slappa hemma. Kolla på den sista Sagan om ringen - filmen som går på 3:an ikväll. Har laddat upp med en massa snacks!

Är sjukt underbart att vara ledig en vecka nu innan man åker upp igen. Ska sova ut ordentligt imorgon kan jag lova. ÄLSKAR ATT VARA LEDIG!!!


Sista lördagen i Tranås...

För den här sommaren i alla fall. Nu ska vi se vad vi kan göra av den här kvällen :)

Har grymma Lady Gaga t-shirten kvällen till ära!


Välkommen tillbaka min vän...

Nu är sommaren slut, om en vecka bär det av till Luleå för fortsatt utbildning. Dags att väcka liv i detta gamla skrälle och pinta ner några rader då och då. Förväntar mig inte någon läsarstorm, men alltid kul att skriva av sig. Sen får mina galna vänner reda på vad jag har för mig i de norrländska skogarna :)

I Tranås vet de dock exakt vad jag gör. Bakfylleångest är bara  förnamnet, tror att ALLA såg mig och Sara framföra den ena hitten efter den andra när vi tog över karaokescenen på Fish & Ale igår. Till saken hör att jag inte kan ta en enda ton rätt... Tyvärr finns det även videodokumentation... dags att ta fram checkhäftet och köpa sig tystnad ;)

Hade tänkt lägga upp lite bilder från vår underbara dag på sjön igår (ångest över att det var första, och sista gången vi kom ut den här sommaren). Men har tydligen fått hjärnsläpp och vet inte hur jag ska få över bilderna från mobil till dator. Har kopplat in i usb, men sen är det bara stopp. Får inte fram något alls... Måste hitta en snille!

RSS 2.0