Snart Tranås!

Åker snart hem till Tranås för att träffa familj, vänner och kärleken. Ska fira Halloween hos Frida ute i stora huset, kan bli hur kul, spännande och läskigt som helst när familjen Ross är i farten. Ska kanske försöka få lite inside information så att jag inte dör av skräck under kvällen. Jag är väldigt lättskrämd. Kan inte ens kolla på Beck själv (eller med andra heller för den delen).

Idag är en
föreläsningsfri dag, och eftersom jag inte har fått mina böcker än så finns det ju inte så mycket att göra idag... hehe... kommer bli tungt när jag kommer tillbaka från Finland.

Men ska idag kolla om jag kan få tillgodose min massageutbildning så att jag slipper läsa massage i den här kursen. Känns ju liiite onödigt! Ska på spinning sen vid tolv med Malin med, tror inte att det kommer gå så superbra iom att jag var på morgonspinningen igår. Men nu fan ska fettet efter tentaperioden brännas och åter brännas!! Ikväll blir det stickning och mys hemma hos Frida med gänget. Alltid lika mysigt att träffas. Är så glad för alla fantastiska människor här uppe, you are my light! Måste även hinna packa inför morgondagen så att jag slipper stressa med det imorgon.

Just det, klarade (tror jag om jag räknat rätt) medicintentan som vi hade förra måndagen. Jag rockade fett i reuma och lungsjukdomar i alla fall, Wohooo!! :)

hatar att beställa kurslitteratur

för det blir alltid ett så jävla stort hål i den redan knapra studentkassan. Beställde precis hem böcker för 2300:- och då sållade jag bort ett par böcker... Fy fasen vad segt det är. Men förhoppningsvis kan man själja av de böcker man inte behöver senare och tjäna en hacka på det hela.

Men jag behöver hitta Geriatriska sjukdomar, har mailat en brud på blocket om den. hoppas, hoppas att jag kan köpa den av henne. Spara närmare 300:- i sådana fall...

Sen ska jag se om jag kan tillgodoräkna min massageutbildning till kommande kurs, plus att jag ska ställa en lärare mot väggen angående betygssättningen i den kursen vi läste i våras... Spänningen stiger i Cajsas värld!

Just det, papi
fyller år idag, Grattis! Tror att jag har hittat den perfekta presenten :)

RSS 2.0