Ingen vanlig kokbok

Fick hem lite böker igår som jag hade beställt på Adlibris. Den ena av dem var en bok av Marian Keyes som jag har letat efter, hittade den äntligen för 39:-, BINGO!
Har börjat fundera mer och mer på vad det egentligen är som jag smäller i mig dag efter dag. Ta som exempel riskakor. Det äter jag alldeles för mycket av utan att ens veta vad det innehåller.
Hittade två böcker av en författare vid namn Mats-Eric Nilsson. Den hemlige kocken och Äkta vara. De är inga vanliga kokböcker, de är faktiskt inga kokböcker alls. Böckerna handlar istället om vart maten kommer ifrån, vad alla E 200 eller E 433 egentligen betyder. De ger en liten tankeställare, dagens tips är alltså att gå in på närmsta bokrea och köp dem!

                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0